חג פורים שמח לכולםםםםםםםםםםםם

הי משתפרת וכולם חג שמח!!

גם בי חלפה המחשבה הזאת לא פעם. לא רק איך הוא היה מסוגל אלא איך ביתו הסכימה להפקיד את גופה בידי המלך,ולמה הצלת העם גובה מחיר של נישואים בכלא של זהב.
והאמת.....שבאומץ רב מבחינתי שלחתי על כך מייל למנהל המקסים של הבן שלי בשנה שעברה,אדם דתי , מאד פתוח ואנושי.כשלא ענה לי זמן רב ,שלחתי לו מייל נוסף מתנצל....עם שאלה זהירה האם פגעתי.ואז מיד השיב לי שמה פתאום,שתפסתי אותו בשעת עיסוקים חיוניים וכעת רק יסתפק ויאמר ששאלתי שאלה טובה ויפה וראויה כי היתה גם במישנה התפלפלות רבה בסוגיה. כלומר כל מה שאנחנו מעיזים כאן לחשוב איננה דווקא מחשבה חילונית ובועטת ,אלא סוגיה שגם חכמי תורה העלו אותה על דעתם. אני חושבת שחשוב להעיז ולחשוב ושעצם המחשבה עוד יותר חשובה מאשר חריצת הדעה...

משתפרת

New member
אני חושבת שמדובר באמות מידה שונות

אותו אברהם ירד למצרים בעת רעב ואמר לשרה להציג עצמה כאחותו, כדי שפרעה לא יהרוג אותו כדי לקחת אותה. פרעה אכן לקח אותה וגמל לאברהם ביד רחבה. אלוהים מעניש אותו ופרעה (שפעל בתום לב בעצם) יוצא בשן ועין ומשחרר את אברהם. אותו הדבר קרה עם מלך גרר שגם הוא תיגמל היטב את אברהם עבור "אחותו" היפה, הוא נענש בידי אלוהים רק ששם כתוב בתורה במפורש שהוא לא בא על שרה. מכאן ניתן לנחש מה כן קרה עם פרעה.
כנראה שבתקופות התנ"ך לאורך הדורות היה מקובל יותר להשתמש בנשים ובגופן בצורה שהיום נראית לנו לא ראויה.

נתנאלה2

New member
פורים ראשון התחפשה לכלה

נתנאלה2

New member
תודה על התגובות !!! ודאי אהבה (-;

כל דבר שקשור לגרביון, שמלה, איפור, נשיות , גורם לה לאקטזה .

fatfat

New member
סביון עכשיו קיבלת גושפנקה מלאה שאת אם רק לבנים

ולכן אינך מעורה בסרטי הנסיכות

אלזה היא נסיכת הקרח מסרט לשבור את הקרח

למעלה