כמו שחשבתי תומאס
S Super Alonit New member 3/3/07 #33 ניחשתי../images/Emo3.gif אבל נווווו תפרט, אנחנו רוצים לשמוע פרטים עסיסיים
T The Cat Woman New member 2/3/07 #24 ../images/Emo57.gifמקום חמישי.... מקום של כבוד טוב נו מה אתם רוצים, יצאתי לחפש"ש... יש לי יותר זמן פנוי
../images/Emo57.gifמקום חמישי.... מקום של כבוד טוב נו מה אתם רוצים, יצאתי לחפש"ש... יש לי יותר זמן פנוי
B blacknwhite New member 2/3/07 #25 ייאי. עדיין מקום 7../images/Emo3.gif וואו, אלונה לקחה את העניין ברצינות, אה? כבוד, גברת ואגב, הכלב שלך שולט!
ייאי. עדיין מקום 7../images/Emo3.gif וואו, אלונה לקחה את העניין ברצינות, אה? כבוד, גברת ואגב, הכלב שלך שולט!
A Amir Noy New member 2/3/07 #29 ירדתי מקום אחד... טוב...אני אדם עסוק בכל מקרה (158) Amir Noy חודש שעבר היה לי יותר הודעות
T The Young Amyrlin New member 3/3/07 #30 איזו נפילה! פעם הייתי מקום שני... היום ירדתי עד ל-9... וול, זה עדיין ממש מפתיע אותי, כי בכלל לא הייתי בבית בחודש האחרון ובכל זאת אני בטופ 10 P: [וכן, אני אחזור על זה כל חודש]
איזו נפילה! פעם הייתי מקום שני... היום ירדתי עד ל-9... וול, זה עדיין ממש מפתיע אותי, כי בכלל לא הייתי בבית בחודש האחרון ובכל זאת אני בטופ 10 P: [וכן, אני אחזור על זה כל חודש]
S Super Alonit New member 3/3/07 #32 ../images/Emo2.gif אני הכי מציפה כאן! דאמיט, באמת אין לי חיים אפילו עקפתי את איתי!