נחשי קגומה בקרוב תמונות
U U t e n a S a m a New member 23/3/05 #25 פורים שמח! ../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo151.gif החג הכי כיפי של השנה. ^-^ כמה שאני אוהבת אותו. 3: פורים~
פורים שמח! ../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo151.gif החג הכי כיפי של השנה. ^-^ כמה שאני אוהבת אותו. 3: פורים~
K keroit New member 23/3/05 #26 פורים שמח!../images/Emo154.gif ../images/Emo97.gif דרך אגב, יש פה מישהו ממודיעין? רעות?
M metuka15 New member 23/3/05 #31 אורןןןן עוד מעט תמונות שלי מהיום כמו שביקשת אף אחד כמעט לא הבין למה התחפשתי..רק ילד אחד מהכיתה שלי רואה אינויאשה ואמרתי לו שאני מתחפשת לקגומה אז הוא כזה ראה אותי ועושה לי "פשששש..." חח האמת יצא ממד דומה לדעתי..אריגטו אמא! =]
אורןןןן עוד מעט תמונות שלי מהיום כמו שביקשת אף אחד כמעט לא הבין למה התחפשתי..רק ילד אחד מהכיתה שלי רואה אינויאשה ואמרתי לו שאני מתחפשת לקגומה אז הוא כזה ראה אותי ועושה לי "פשששש..." חח האמת יצא ממד דומה לדעתי..אריגטו אמא! =]
M metuka15 New member 23/3/05 #33 הו כן הייתה גם ילדה מטומטמת שחשבה שהתחפשתי לרובין הוד (בגלל החץ וקשת )