אז...כן מצטער שאני לא כותב יותר הרבה (אני מתעצל פשוט לקרוא את הכל ואז להגיב אז...סליחה) אבל שיהיה לכולם חג פסח שמח!!! כשר לפסח!!! תאכלו הרבה מצות עם שוקולד *___* ומי ייתן שכולנו נמצא את האפיקומן^_________^
אני לא לוקחת אף פעם חלק במתיחות של היום הזה,ואני חושדת כפול באנשים ממה שאני חושדת ביום רגיל... באחד הפורומים כאן בפרדס מישהי כתבה שהיא בהיריון וכיסחו אותה כי מצבה הכלכלי לא טוב,אחר כך התחילו לריב ביניהם על דיעות ודמוקרטיה ובאמצע למרות שהיא הודתה שזאת מתיחה הם עדיין המשיכו,אני אביא קישור(כמה טוב שלא ראיתי בכלל את השרשור עד עכשיו ובכול מקרה לא הייתי מגיבה...)... הרגע המשפחה שלי התחילה לסוע לכיוון שדה התעופה(שזה שעה וחצי נסיעה בערך) ונשארתי רשמית לבד(יחד עם הכלב הנאמן),הבעיה שכרגע אני יותר עם כאב ראש מאשר עם תחושה של חופש וזה בגלל שכמה דברים מטרידים אותי והעובדה שהם לא מתחברים מציקה לי,יעבור... שיהיה חג שמח! מחכה לחוויות מהסדר כמו כול שנה
אני אדבר על זה בטח בשעות/ימים הקרובים,זה בכלל לא אמור להציק לי כי זה קרה לפני כמה חודשים ומאז הכול השתנה לגמרי לטובתי אבל משהו בכול זאת גורם לי לחוסר אמון מסויים ואני מנסה להבין למה...