חג פסח שמח וכשר לכולם!!!

Yuske

New member
חג פסח שמח וכשר לכולם!!!

אז...כן מצטער שאני לא כותב יותר הרבה (אני מתעצל פשוט לקרוא את הכל ואז להגיב אז...סליחה) אבל שיהיה לכולם חג פסח שמח!!! כשר לפסח!!! תאכלו הרבה מצות עם שוקולד *___* ומי ייתן שכולנו נמצא את האפיקומן^_________^

Digi Lista

New member
חג שמח עם הרבה שמחה וכיף../images/Emo13.gif

תמיד טוב לראות אותך כאן

meytar

New member
חג שמח!../images/Emo24.gif

ד"א, בסוף לא נסענו לת"א בגלל הגשם. עכשיו אני מרגישה רע עם עצמי בגלל המשחקP: חג שמח וסדר שיכור לכולכםD:

אל תרגישי רע,זה לא באשמתך.

ותחשבי על זה ככה:בטח לא הייתם נהנים ממילא. ואתם תסעו פעם אחרת,לא? סדר שמח לכולם!

Digi Lista

New member
מה שאורנית אמרה../images/Emo13.gif

וחוץ מיזה זה כולה משחק,מה שחשוב שאת איתנו ושהכול בסדר

meytar

New member
../images/Emo24.gif

חח תודה על העידוד(; נראה לי שבסוף גם בכלל לא ירד גשם. אבל לא נורא, עשיתי דברים חשובים אחרים[=

meytar

New member
אגב, היום אחד באפריל...

די מבאס אותי שלא שעבדתי על אף אחד. אפילו לא משהו הכי קטןP: ודווקא בד"כ אנשים כן מאמינים לי. אולי פשוט אין לי מצב רוח מתאים. מה דעתכם על היום הזה?

Digi Lista

New member
לגמרי יום טיפשי ומציק.

אני לא לוקחת אף פעם חלק במתיחות של היום הזה,ואני חושדת כפול באנשים ממה שאני חושדת ביום רגיל... באחד הפורומים כאן בפרדס מישהי כתבה שהיא בהיריון וכיסחו אותה כי מצבה הכלכלי לא טוב,אחר כך התחילו לריב ביניהם על דיעות ודמוקרטיה ובאמצע למרות שהיא הודתה שזאת מתיחה הם עדיין המשיכו,אני אביא קישור(כמה טוב שלא ראיתי בכלל את השרשור עד עכשיו ובכול מקרה לא הייתי מגיבה...)... הרגע המשפחה שלי התחילה לסוע לכיוון שדה התעופה(שזה שעה וחצי נסיעה בערך) ונשארתי רשמית לבד(יחד עם הכלב הנאמן),הבעיה שכרגע אני יותר עם כאב ראש מאשר עם תחושה של חופש וזה בגלל שכמה דברים מטרידים אותי והעובדה שהם לא מתחברים מציקה לי,יעבור... שיהיה חג שמח! מחכה לחוויות מהסדר כמו כול שנה

Digi Lista

New member
אני יודעת../images/Emo24.gif

אני אדבר על זה בטח בשעות/ימים הקרובים,זה בכלל לא אמור להציק לי כי זה קרה לפני כמה חודשים ומאז הכול השתנה לגמרי לטובתי אבל משהו בכול זאת גורם לי לחוסר אמון מסויים ואני מנסה להבין למה...

Digi Lista

New member
לא הלכתי,כתבתי מגילה...../images/Emo3.gif

בכול אופן
על הדאגה
,אני כותבת כאן אז אני פחות מתעסקת בכאב ראש(הוא הרי רק תסמין של עודף המחשבות...)...

למעלה