חג פסח שמח וכשר לכולם!!!

אני די מסכימה עם ליסטה בנושא

דיברנו על זה היום בשרשור האמת והשקר. אני מכירה אנשים שממש לוקחים את היום הזה ברצינות ומשקיעים במתיחות,ואותי זה די משעשע כי דווקא ביום הזה כולנו יותר חשדנים אז דווקא יותר קשה לעבוד עלינו.אם כבר לעבוד על מישהו,אז עדיף בכל יום שהוא לא 1 באפריל. גם אחת החברות שלי אמרה פעם דבר נכון,שביום הזה אפשר גם להגיד משהו אמיתי ואז להגיד שזה שקר ולא ייקחו אותו ברצינות.זה טוב אם את מתחרטת על משהו שאמרת זה הרגע ורוצה לקחת את המילים שלך בחזרה. ועליי קל לעבוד,אני פתיה שמאמינה כמעט לכל דבר. רוצה לשתף אותנו במתיחות משנים קודמות?

remundo

New member
זה היה מאוד לא נחמד מצידי..

אמרתי לאחותי הקטנה שיש לה זבוב במרק, אז היא לא רצתה לאכול אותו למרות שמיד אמרתי לה שזאת רק מתיחה. (ואז הורים שלי כעסו עלי..) טוב נו, זה היה לפני לפחות 4 שנים וחוץ מזה לא עשיתי הרבה מתיחות גדולות, עשיתי שתי מתיחות גדולות ואחת מהן בכלל לא קשורה ל 1 באפריל. בזאת של לפני שנתיים השקעתי יותר מ"זבוב במרק", והרבה אנשים לקחו את זה ברצינות. טוב, בתקופה ההיא גם אם הייתי עובדת עליהם שאני הולכת להרוג את עצמי הם היו מאמינים לי.. אבל כתבתי את הכל בצורה שקולה והגיונית כזאת.

remundo

New member
כן, לפני שנתיים הרבה אנשים יכלו להג

יד בזכותי שעבדו עליהם באחד באפריל למרות שהם נכנסו לגמרי בטעות ופעם חד פעמית וראנדומלית למדי לבלוג שלי, הידד! ^_^

ויימס

New member
../images/Emo161.gif ../images/Emo162.gif ../images/Emo157.gif

לפורום דיגימון היקרים, חג שמח מפורום טרי פראצ'ט! אל תיחנקו מהמצות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=509

chi12

New member
אז איך היה לי הסדר?

אחרי האגדה אין לי כוח למגילות, אז תחכו קצת עד שארגיש צורך לתאר את חוויות הפסח במילים.

chi12

New member
היו אצלנו בבית 8 ילדים

היה רעש.. ועוד רעש והיה גם עצוב..

chi12

New member
אח שלי שר את הקושיות (בערך)

שני אחים אחרים מצאו את האפיקומן, ואני הייתי צריכה להחביא! אבל הם בכל זאת מצאו אע"פ שהחבאתי ממש טוב.

chi12

New member
אם את רוצה

להבין למה עצוב תקראי בבלוג שלי.

Digi Lista

New member
מה הכתובת של הבלוג?

אני רוצה לקרוא למה היה לך עצוב בסדר. אני מקווה שעכשיו כבר יותר טוב

Apikachu L

New member
אל תחנקו מלחם גמדים

ממילא הכי טוב זה להביט בו... אגב, אולי מצות זו הגרסא היהודית ללחם גמדים? (אולי גמדים הם יהודים?)

למעלה