../images/Emo39.gif
קמתי אתמול בבוקר עם רצון מטורף לעשות ארוחת חג ואצלנו במשפחה זה לא תמיד קורה בעיקר כשרוב המשפחה לא מחשיבים בכלל גבינות כמאכל(בשונה ממני שמבחינתי כול היום אפשר לאכול גבינות,ירקות,פירות,חביתה וטונה)ובחג כמו שבועות אני לא אוהבת שהם רוצים לאכול בשר,אבל כאמור קמתי בבוקר עם הרבה אנרגיות בשביל ארוחת חג משפחתית אז ישר אחרי שחזרתי משיעור נהיגה התחלתי במלאכה של חיתוך סלט ירקות וסלט פירות(לא צחוק,אני נורא מקפידה כשאני חותכת סלטים וזה לקח לי כמעט שעתיים לסיים לחתוך לשני הסלטים ביחד...)ואז חשבתי לעצמי אם יש משהו מגבינה שאני יודעת להכין,למעשה גם אם הייתי בשלנית(ואני לא,אפילו חביתות אני נוטה לשרוף...)לא היו לי בכלל מצרכים(והעובדה שאני גרה בחור ואין אוטובוסים לא הועילה...)ככה שנאלצתי לחפש במקפיא איזה בורקסים קפואים שאפשר לדחוף לתנור ולאכול...אחר כך אימא שלי באה והביאה גם מצרכים,הבעיה שעד הערב עוד לא היה ברור אם אנחנו נשארים בבית או באים לסבתא ואם אנחנו נשארים האם אנחנו באמת אוכלים ארוחת חג משפחתית כמו שהחלטתי שבא לי נורא?...בסוף אכלנו ארוחת חג,או סוג של כזאת,היא נגמרה בערך תוך עשרים דקות אבל לפחות נהננו מהאוכל ומהאווירה פחות או יותר... מהבוקר היום אני עסוקה בעבודה על האתר והעיתון של הביה"ס היסודי בעפולה שאני אחראית עליו,מדובר בעסק לא פשוט כי עד שמגישים חומרים(זה לוקח זמן ולא תמיד יש צורך בכתבה על משהו שעבר לפני חודשיים ומעלה) קורים מצבים לא מעטים שאני צריכה לעבוד עליהם מחדש ולא רק מבחינת עריכה תחבירית(שגיאות כתיב,ניסוח וכו'...) אלא לחפש מידע כדי שהכתבה תהיה מעמיקה ולא סתם כתבה שמעלים רק כדי לעלות לאתר וזה לא פשוט כשמדובר בכתבות של ילדים מג'-ו'...אבל אני נהנית ונראה לי שלהיום סיימתי,רוצה קישור?
מחר אני כנראה שוב אארח את הילד הנכה(+פיגור בינוני)שאירחתי בל"ג בעומר,שוב תיכננתי משהו אחר(שיעור נהיגה ונסיעה לילד אחר סתם לאירוח בגלל שבל"ג בעומר יצא שהברזתי למשפחה ואני מאוד רוצה לבוא אליהם ואוהבת אותם) ואני גם קצת כועסת על האימא שעוד לא שילמה לי על הפעם הקודמת(שזה נסלח לאנשים אחרים אבל פה אני מפחדת שמתחיל להיות עניין של ניצול וממה שהתרשמתי ממנה במשך השנה היא בהחלט טיפוס שחייבים להיזהר איתו) ובאה כול הזמן בטענות כשאני עושה משהו עם הבן שלה שלא הרבה היו מוכנים(גם כשהוא מקיא עליי עוד יש לה טענות!),אבל לצערי או לשמחתי יש בי צד שרוצה מאוד לעזור לילד לצאת קצת מהבית וגם קצת לאחיות שלו שבמקום ללמוד לבגרויות מתעסקות בו גם בחופשים ובחגים(למרות שאחת האחיות שלו ממש הרגיזה אותי ביום שני כשהבאנו אותו,הנהג היה עסוק כרגיל בלהמציא עליי שטויות שמצחיקות בעיקר אותו והייתי עסוקה כרגיל בלהתעלם ממנו רוב הזמן ולקטול אותו בחזרה ברגעים מסויימים במטרה להשתיק אותו שזה בעצם דבר רגיל מבחינתנו כי לצערו של הנהג הוא קיבל השנה מלווה שיודעת לעקוץ לא רע,בקיצור הנהג הביא את הילד הביתה ואחת האחיות שלו הצטרפה לנסיעה מהבית של הילד ועד איזה מקום שהיא הייתה צריכה לרדת בו והנהג כנראה אמר לה משהו כשהכניס את הילד הביתה בגלל שהיא ראתה אותי והתחילה לצחוק כשהנהג אומר לה "רואה?",החלטתי להימנע מלהיכנס איתה לעימות אבל זה לא אומר שאני מחבבת אותה בשונה מחלק מהאחים האחרים שלו שדווקא בסדר)והיה לי קצת קשה לסרב לבקשה שלה למרות שדאגתי להגביל אותה מבחינת זמנים(אני גם לא גרה לבד בבית...)ולהזכיר לה שאני לא עובדת בשבילה בחינם עם כמה שלא נוח לי להזכיר את נושאי הכסף...בקיצור יהיה מעניין מחר אני מניחה... מה אצלך?...