חג שמחחחחח!!!!

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

פIלי

New member
חג שמח !

חג שמח לכולם, כולל אותך אחות-שלא-שומרת-על-קשר |שיעול שנשמע כמו "סנובית", אבל לא מרמז על כלום| אני התחפשתי לאחד מהגמדים של שלגייה.. היה מטורף

kfm

New member
שומרת שומרתתתת וזה כולל אותך

אח-שלא-מתאמץ-גם-הוא-יותר-מדי-לשמור |שיעול שנשמע כמו "לא יכולתי לבוא אתמול בסוף כי אפחד לא רצה לבוא איתי והפלא שלך היה סגור" ..

~*~gaL

New member
../images/Emo149.gifחג שמחחחחחחחח :))../images/Emo149.gif

אני התחפשתי למלחית.... שהיא גם מלאך :)) והיה פורים נחמד.. הביאו לנו את אורי חזקיה והוא פשוט שפך את כולנו מצחוק.. :)))

לוּבּה

New member
חג שמח!

אני שמתי על עצמי שלט וכתבתי "החלטתי שאני גדולה בשביל להתחפש (וגם לא מצאתי תחפושת) אז פשוט שמתי על עצמי בריסטול וקשקשתי עליו. נכון יפה?"

Kido2222

New member
אני התחפשתי לחייל! :)

כולם הסתכלו עליי וחייכו... :) דרך אגב... חג שמח!

Yuvalenko

New member
אני התחפשתי לפצוע האנגלי... ../images/Emo3.gif

סתם נו.. חג שמח!

kfm

New member
מה זה אומר, שלא התחפשת בעצם?

מה זאת ההתחמקות הזאת????דונט בי לוזר תספר למה התחפשץץץץץץ

Yuvalenko

New member
את אפילו בכלל לא יודעת מה קרה לי

באצבע, אז מה את שואלת אותי על פורים כאילו שיו כזה?! אני צפוע, אסור לי להתחפש. יש לי מכתב מהרופא.

Yuvalenko

New member
צפוע?! צפוע?!?! מה אני צפע...

פצוע, נו, אל תהיי קטנונית. תהיי גדלולית.

F10J

New member
פעם הבאה

תקרא את ההודעה שלך איזה עשר פעמים לפני שאתה שולח. או שתניח לטעויות הקטנות האלה.

metl

New member
../images/Emo148.gifפווורים שמחחחחח../images/Emo70.gif

אני שמתי עלי חלקים מכל מיני תחפושות ורשמתי על החולצה: "עדיין לא החלטתי למה להתחפש" יצא פצצצה!

greeneye

New member
חג שמח!

התחפשתי ל...ילדת פרחים? משהו היפי שכזה, שכולל פרח ענקי (אמיתי. נמאס לי שאנשים חושבים שהוא מפלסטיק) ורוד בשיער, ושמלה היפית וצמידים, וצעיף וכלמיני שטויות. היה די משעמם, אבל אנשים ממש חמודים מהבצפר התחפשו להתנחלות "מעלה ספסל" וסחבו איתם ספסל, שלטים ועצומה (שאני אישית חתמתי עליה, משהו, די לעקירת הספסלים), והיו איתם גם חיילים שהרביצו להם לאורך כל היום. היה נחמד. -עפתי בחזרה ליומעבודה לפורימון הצופי שיש ביום שבת. תבואו, יהיה כיף- נאמ.

למעלה