יפה!! הפרח, זתומרת... חח... אגב, זה שושן, או שאני טועה? אגב 2, את יפיפיה.
Y Yuvalenko New member 24/3/05 #10 יפה!! ../images/Emo3.gif הפרח, זתומרת... חח... אגב, זה שושן, או שאני טועה? אגב 2, את יפיפיה.
Y Yuvalenko New member 25/3/05 #19 ../images/Emo12.gif תגידי לי, מאיפה את משיגה את הדברים האלה?? הצמידים, הטבעות.. זה נראה אותנטי מאוד, לא ישראלי או משו כזה. מהנסיעות החפוזות שלך לתאילנד אולי?
../images/Emo12.gif תגידי לי, מאיפה את משיגה את הדברים האלה?? הצמידים, הטבעות.. זה נראה אותנטי מאוד, לא ישראלי או משו כזה. מהנסיעות החפוזות שלך לתאילנד אולי?
G greeneye New member 25/3/05 #20 צודק. כמעט הכל שם מתאילנד. 2 הטבעות, וכמעט כל הצמידים, למעט אלה מהחרוזים, שאני עשיתי ברגעי שיעמום.
Y Yuvalenko New member 26/3/05 #22 כן! אין מה להתבייש בזה!... ../images/Emo150.gif אבל לא תודה. ואין קשר ל אגב. למה יצאו לך תאומים בהודעה? תאומי סמיילים זתומרת
כן! אין מה להתבייש בזה!... ../images/Emo150.gif אבל לא תודה. ואין קשר ל אגב. למה יצאו לך תאומים בהודעה? תאומי סמיילים זתומרת
Y Yuvalenko New member 27/3/05 #26 חחח... מעניין שדוקא את הגבת! ../images/Emo3.gif אחחח... רוית... יא "שקיפה" אחת..
פ פIלי New member 3/4/05 #58 ../images/Emo11.gif חכי חכי. בואי נגיד שפעם הבאה שאת מסתובבת במרכז של בית זית תסתכלי לכל הכיוונים.
K kfm New member 3/4/05 #60 אויש! רגע! זה אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני רק רואה את זה!!!!!!!!שיו הייתי בטוחה שזה קיפוד או עכביש או לאידת מה!!!!!
אויש! רגע! זה אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני רק רואה את זה!!!!!!!!שיו הייתי בטוחה שזה קיפוד או עכביש או לאידת מה!!!!!
G greeneye New member 3/4/05 #61 זה הוא?! זה לא סתם ילד-צמחים משונה שבמקרה הוא גם חבר של יער? יערררר איפה הראסטות הג'ינג'יות, איפה?!