!The Brothers Johnson - Stomp
ע ערן1987 New member 8/5/14 #180 The Black Keys - Turn Blue ב-iTunes ניתן להאזים לאלבום החדש שלהם במלואו בחינם! האלבום עצמו אמור לצאת בעוד כשבוע אם אני לא טועה.
The Black Keys - Turn Blue ב-iTunes ניתן להאזים לאלבום החדש שלהם במלואו בחינם! האלבום עצמו אמור לצאת בעוד כשבוע אם אני לא טועה.
M Music Man XD New member 8/5/14 #181 Usher - Good Kisser באמת שזה אחלה שיר. כל הכבוד לו. מזכיר לי קצת את מרווין, וזו וואחד מחמאה.
D Drunk in Love New member 8/5/14 #194 הבתים של השיר הזה > הפזמון שלו, ועדיין... זה כיפי וחמוד ואחד היותר טובים שלו ששמעתי.
D Drunk in Love New member 8/5/14 #195 ודרך אגב, האלבום האחרון Looking for Myself היה בכלל בכלל בכלל לא רע ואפילו יצאתי ממנו עם כמה שירים (Show Me, Climax, I Care for U, Lemme See...).
ודרך אגב, האלבום האחרון Looking for Myself היה בכלל בכלל בכלל לא רע ואפילו יצאתי ממנו עם כמה שירים (Show Me, Climax, I Care for U, Lemme See...).
D Drunk in Love New member 8/5/14 #183 מייקסטייפ כיפי של מוזיקה מהניינטיז. קימברה כידוע שחררה סינגל חדש שנקרא ''90's Music'' ולכבוד המאורע הרכיבה מיקסטייפ מעניין של שירי ניינטיז, בעיקר ממחוזות ה- R&B. https://soundcloud.com/coolaccidents/90s-music#t=0:00
מייקסטייפ כיפי של מוזיקה מהניינטיז. קימברה כידוע שחררה סינגל חדש שנקרא ''90's Music'' ולכבוד המאורע הרכיבה מיקסטייפ מעניין של שירי ניינטיז, בעיקר ממחוזות ה- R&B. https://soundcloud.com/coolaccidents/90s-music#t=0:00
D Drunk in Love New member 8/5/14 #189 לא הצלחתי למצוא. בעיקרון יש פרינס, TLC, מאריה קארי, ג'ורג' מייקל ורבים וטובים.
M Music Man XD New member 8/5/14 #190 נשמע מגניב, אנסה בהזדמנות. קורה לי לפעמים שאני נכנס לאובססיה של ניינטיז ומתחיל לשמוע המון שירים זה קורה לי גם עם אייטיז, סבנטיז, דיסקו באופן ספציפי ועוד.
נשמע מגניב, אנסה בהזדמנות. קורה לי לפעמים שאני נכנס לאובססיה של ניינטיז ומתחיל לשמוע המון שירים זה קורה לי גם עם אייטיז, סבנטיז, דיסקו באופן ספציפי ועוד.
Y YEEZUS New member 8/5/14 #187 Janet Jackson - Got Till It's Gone ריפרפתי בשירים שיש במיקסטייפ שגיא קישר ונזכרתי בשיר האדיר הזה.
Y YEEZUS New member 8/5/14 #188 Joni Mitchell - Big Yellow Taxi השיר שג'נט ג'קסון סימפלה. אני מת עליו ועליה בכלל. היא מדהימה.