חג שמח וכשר לכווווווולם

Maladict

New member
חג שמח וכשר לכווווווולם

ולרגל, יד (או מחוש) חג האביב אני מכריז בזאת על פתיחת פרוייקט חדש חדיש. פסח וליל הסדר באנק מורפרק ובכל יבשות העולם הדיסקי (בעצם גם מעליהן או תחתיהן או על גבי הפילים). אני אנמק למשל אחד הבתים של 13 מי יודע ישמע בערך ככה: אחד מי יודע ? אחד אני יודע! אחד מ-ו-ו-ת מוות שבשמיים ועל בינקי אז חג שמח לכולם ותמשיכו עם הפרויקט

The Mad Hatter

New member
:))

הצעות למספרים הקרובים- שניים-קרולי ואזירפאל/סתמרוח וזוגפרח שלושה-שלוש מכפשות בcoven (גראני, נני אוג ומאגרט/אגנס). וזהו, לבינתיים. >_<

Maladict

New member
ימחקו מהרקורד

קרולי וחברו למרות כל אהבתי לשני הגאונים האלו הם לא נמצאים בעולם הדיסק:)

The Mad Hatter

New member
לא יפה..

רק בגלל שהם לא מעולם הדיסק אתה מוציא אותם ככה מהרקורד של פראצ'ט? ואח"כ אני מתפלאת למה "בשורות טובות" נמצא בספריה עם כל הגיימנים. :/

Maladict

New member
אני לא מוציא אותו!!!

כבודו במקומו מונח (כלומר על המדף הכי שווה בספריה, והמבין יבין) אך זהו סדר בעולם הדיסק ולא הגדת פראצ'ט. למרות שזה נחמד. isnt it written: בשנה הבאה באנק מורפורק השפויה.

ויימס

New member
הממ, רעיון חדש-

ארבעה פילי ענק, חמישה פרשי אפוקרליפסה (מוות, רעב, מגפה, מלחמה ורוני!) שישה, מישהו..?

Maladict

New member
שישה קוסמים

רדיקולי,דיקן,וינדל פונס,LAR ויש עוד שנים אני רק לא זוכר שמות. תמונת מצב: אחד מוות שניים זוגפרח וסתםרוח שלוש מכשפות ארבעה פילים חמישה פרשי אפוקליפסה שישה קוסמים שבעה (שמישהו ישים פה משהו כי לי אין) שמונה אסור להגיד עוד הצעות אנשים יקרים?

The Mad Hatter

New member
LAR?

אה, ancient runes? (לוקח זמן לקלוט...) יש גם את הסיניור רנגלר ופונדר סטיבונס. בעצם, אולי היה עוד אחד? לא זוכרת. בשתיים עם סתמרוח וזוגפרח זה נשמע נורא עילג..:( קרולי ואזירפאל היו יותר מתאימים. מה הכוונה בשמונה-אסור להגיד? פספסתי פרט? די חבל, כי שמונה זה כנראה המספר הכי קל בעולם הדיסק. שמונת הצבעים בקשת של עולם הדיסק וכו'.

Maladict

New member
8

אסור לקוסמים להגיד את המספר שמונה לא זוכר למה. אבל גם צבעים יכול להיות נחמד. יאללה חברה מחר ליל הסדר צריך לסיים את השיר עד מחר שנדע מה לשיר

ויימס

New member
אנחנו לא קוסמים, מותר לנו.

הכי מגניב זה 8 לחשים באוקטאבו. Seven league boots (נשמע עילג בעברית) רוצים במקום 1 מוות 1 א'טואין? הרי המוות כבר מופיע בתור פרש אפוקרליפסה (אגב, למי שלא יודע, אני אומרת כל הזמן אפוקרליפסה במקום אפוקליפסה כי ככה קוראים לזה בעולם הדיסק). LRR, דיקן, רידקולי, SW, The chair, גזבר. זהו, אלו השישה. ווינדל פונס לא נמצא במספיק ספרים בשביל להיות אחד מהחבר'ה, ופונדר שייך לחבורה של הסטודנטים. 9...? (10 שנים נמשכה מלחמת טסורט.
או שזו אפבה?)

The Mad Hatter

New member
!

אבל בהמשך פונדר נעשה לקוסם מן המניין. הוא הקורא בכתבים בלתי-נראים או משהו כזה. אגב, מה זה הseven league boot? כי ראיתי את זה בדיסקוורלד קומפניון ולא ממש הבנתי (והזיכרוןשלי הוא כבר לא מה שהיה פעם).

ויימס

New member
מגפי 7 ליגה...

מופיעים לראשונה נדמה לי באור מופלא, אמצעי כישוף שמאפשר לך לעבור בצעד אחד מרחק של... כן, ניחשתם נכון, 7 ליגה! ואסור להשתמש בהם בלי להתכונן מראש, כפי שלמד מכשף אחד, שניסה לרדוף אחרי סתמרוח, בדרך הקשה. יש לי חשד שהם מוזכרים לפני כן בצבע הכשף, אבל אני לא זוכרת איפה בדיוק. ואם את רוצה 6 קוסמים, פונדר לא נחשב! חוץ מזה שפונדר הוא... פונדר. הוא שונה.

ויימס

New member
תשעה ספרים חוץ- דיסקיים...

שלישיית ג'וני, שלישיית הננסים, סטרטה, בשורות ושטיח. שנים עשר? מי יודע?

ויימס

New member
9 ספרים חוץ דיסקיים לא כולל חתולים!

...אה. נו ב'מת, לאפ'חד אין 9? ו-12 ו-13? חייב להיות משהו. אה, ורק שתדעו, ראיתי מקודם בפורום משינה שהם גם כן עושים אחד מי יודע, והם איזה 200 איש, התחילו לפנינו, והם היו ב-6 כשאנחנו כבר היינו ב-10! אז כולם בבקשה להתנפח מרוב חשיבות עצמית!

ויימס

New member
רגע, אם אני לא טועה...

12 ספרים חוץ דיסקיים? (ג'וני, ננסים, בשורות, שטיח, 2 חתולים, סטרטה, הצד האפל...) אז 9 ו-13?

למעלה