חג שמח וכשר לכווווווולם

Athaclena

New member
אממ, לא יודעת...

אבל אם מגפי-7-ליגות לא נשמע טוב בעברית אפשר לקחת 7 שומרי לילה בmen at arms. vimes, colon, nobby, carrot, angua, detritus, cuddy

DviRincewind

New member
עוף טופיק

היום עשיתי נקיונות פסח בחדר, ובאותה הזדמנות- החלטתי לצלם לכם את אוסף הפראצ'טים שלי. אז בבקשה

DviRincewind

New member
...ורק למקרה שהייתם סקרנים...

הנה שאר המדף שלי, כדי שתדעו מה אני קורא כשפראצ'ט לא בראש מעיניי... פסח שמח לכולם!!!

ויימס

New member
חתיכת מדף ארוך...

לרגע אני חושבת, "היי, הנה המדף שלי!" כי... מן הסתם. רק שלך יש הרבה דברים שלי אין, ואצלי זה הפוך, עברית משמאל, אנגלית מימין. כיצד פועל הטבע?

DviRincewind

New member
דרך אגב

זה לא מלוא רכוש הפראצ'ט שלי! יש לי בהשאלה כרגע את תרועת מוות (איזה תרגום מפגר!! תיקון טעות: יש לי בהשאלה כרגע את MORT!!! עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב
), וגם את שני ספרי ג'וני הראשונים. בכל אופן, כן, זה מדף די ארוך

dino_din

New member
מה לעשות - אני פשוט קנאי

האמת שמצא חן בעיני הרעיון אז החלטתי גם לשתף :) זה הצד של פראצ'ט-גיימן שלי ---->

dino_din

New member
והנה השאר

האיכות לא משהו כי הייתי צריך להקטין מאוד את התמונה אבל אני מקווה שרואים לפחות את המובחרים שלי (כל סידרת "הרואים למרחוק" של רובין הוב, "בלייד ראנר - האם אנדרואידים חולמים על כבשים חשמליות" של פיליפ ק. דיק, סדרת "אנדר" של אורוסן קארד וסדרת "ראמה" של ארתור ס. קלארק וכמובן "ההוביט" של טולקין). יש עוד כמה טובים אבל אין לי כוח להזכיר את כולם :) ב-ביי, דינו.

The Mad Hatter

New member
הו! ../images/Emo99.gif

כל המדפים האלה..זה כל-כך יפה... הייתי מצלמת את שלי, אבל: א) אין לי כח ואם אני אגע במצלמה הדיגיטלית, סביר להניח שאני אהרוס אותה. ב) הספריה שלי פיצית, אז כל הספרים עומדים אחד על השני וכו' כך שרוב הספרים בכלל מוסתרים. ג) יש לי הרבה ספרים מסדרת פינגווין, כך שהכל נראה די חדגוני (חוץ מהמדף של פראצ'ט).

dino_din

New member
פחחחח, קבל ח"ח על ההבחנה

לא ברור, ראיתי את הספר מזמן והיה נראה לי נחמד אבל הספקתי לקרוא את הכל בסטימצקי (זה ספר תמונות כזה שאמור לשפר את המצב רוח) אז החלטתי לקנות בכל זאת ולארוז כי משהו בטח יקבל את זה מתנה ממני... מאז (כבר שנה וחצי נראה לי) זה נשאר עטוף על המדף :)

Athaclena

New member
סדרת ראמה - מובחר???

הראשון כן, השאר אני לא יודעת. בקושי שרדתי את השני בסדרה ואני לא זוכרת אם המשכתי אח"כ. דרך אגב, איך "מרשעת"? יש לי אותו ועוד לא יצא לי לקרוא...

dino_din

New member
בחירת מילים לא נכונה

אכן, ראמה הראשון היה מצויין, השני היה פחות טוב והמשכתי לקרוא אותו רק מתוך נאמנות לחלק הראשון, את השלישי והרביעי קראתי בכוח כי היה לי חבל להפסיק את הסידרה באמצע. אז אני מסכים שחוץ מהראשון, שאר הסידרה היא פשוט זוועתית !!! תודה על התיקון
דינו.

The Mad Hatter

New member
הצעה ל-9?

קיבלתי מעצמי רעיון ופניתי לדיסקוורלד קומפניון. ובכן, ב-9 יש את nine turning mirrors שהופיע בצבע הכשף ובמורט (אז מי שיש לו אותם בעברית מוזמן לבדוק מה שמו בעברית..:)) שהוא הgrand vizier של הagatean empire. עוד אפשרות- ninereeds שהופיע בצבע הכשף (בכל הקשור לצבע הכשף, אני סומכת פה על ויימס שתדע, כי אני לא זוכרת משם שום דבר..*_*) המתואר כthe rather unpleasent agatean master accountant שזוגפרח היה פעם השוליה שלו. ואם השמות שלהם בעברית מתורגמים למשהו עם "תשע" אפשר להשתמש באחד מהם...?

ויימס

New member
אז מה היה לנו שם...?

1 א'טואין 2 אנק מורפורק 3 מכשפות ב- coven 4 פילי עולם 5 פרשי אפוקרליפסה (כולל רוני
) 6 מכשפים (רידקולי, הגזבר, הדיקן, The chair ,LRR, senior wrangler) Seven league boots (שבע ועוד אחת
) לחשים באוקטאבו 9 מראות סובבות 10 שנים של מלחמת טסורט-אפבה 11 ספרים מתורגמים לעברית 12 ספרים חוץ דיסקיים 13...? 13...? My kingdom for a 13??

למעלה