האיכות לא משהו כי הייתי צריך להקטין מאוד את התמונה אבל אני מקווה שרואים לפחות את המובחרים שלי (כל סידרת "הרואים למרחוק" של רובין הוב, "בלייד ראנר - האם אנדרואידים חולמים על כבשים חשמליות" של פיליפ ק. דיק, סדרת "אנדר" של אורוסן קארד וסדרת "ראמה" של ארתור ס. קלארק וכמובן "ההוביט" של טולקין). יש עוד כמה טובים אבל אין לי כוח להזכיר את כולם ב-ביי, דינו.
כל המדפים האלה..זה כל-כך יפה... הייתי מצלמת את שלי, אבל: א) אין לי כח ואם אני אגע במצלמה הדיגיטלית, סביר להניח שאני אהרוס אותה. ב) הספריה שלי פיצית, אז כל הספרים עומדים אחד על השני וכו' כך שרוב הספרים בכלל מוסתרים. ג) יש לי הרבה ספרים מסדרת פינגווין, כך שהכל נראה די חדגוני (חוץ מהמדף של פראצ'ט).
לא ברור, ראיתי את הספר מזמן והיה נראה לי נחמד אבל הספקתי לקרוא את הכל בסטימצקי (זה ספר תמונות כזה שאמור לשפר את המצב רוח) אז החלטתי לקנות בכל זאת ולארוז כי משהו בטח יקבל את זה מתנה ממני... מאז (כבר שנה וחצי נראה לי) זה נשאר עטוף על המדף
אכן, ראמה הראשון היה מצויין, השני היה פחות טוב והמשכתי לקרוא אותו רק מתוך נאמנות לחלק הראשון, את השלישי והרביעי קראתי בכוח כי היה לי חבל להפסיק את הסידרה באמצע. אז אני מסכים שחוץ מהראשון, שאר הסידרה היא פשוט זוועתית !!! תודה על התיקון
קיבלתי מעצמי רעיון ופניתי לדיסקוורלד קומפניון. ובכן, ב-9 יש את nine turning mirrors שהופיע בצבע הכשף ובמורט (אז מי שיש לו אותם בעברית מוזמן לבדוק מה שמו בעברית..) שהוא הgrand vizier של הagatean empire. עוד אפשרות- ninereeds שהופיע בצבע הכשף (בכל הקשור לצבע הכשף, אני סומכת פה על ויימס שתדע, כי אני לא זוכרת משם שום דבר..*_*) המתואר כthe rather unpleasent agatean master accountant שזוגפרח היה פעם השוליה שלו. ואם השמות שלהם בעברית מתורגמים למשהו עם "תשע" אפשר להשתמש באחד מהם...?