חג שמח וכשר לכולם

../images/Emo32.gif אביב הגיע פסח בא ../images/Emo140.gif

חג שמח לכל החברות והחברים, הצופות, הצופים ובני עקיבא. שיהיה לכם פסח שמח וכשר, או (למי שמעדיף) שמח ואחר. לי ייצא השנה לעבור שני סדרי פסח. ובאמת...איך סדרי פסח אצלכם? עונש או כינוס משפחתי חביב? מה זה המזג אויר הסגרירי הזה שנחת עלינו פתאום?

Sefy

New member
עונש ../images/Emo12.gif

אבל הפעם אני לא מתכנן לסבול, כי אני לא הולך לחגוג כלום, לגבי אין שום פסח השנה!

Sefy

New member
כמו שאוויר לנשימה אמר ../images/Emo8.gif

אני תמיד כזה! והרבה יותר קיצוני מזה אפילו!

Sefy

New member
לא נכון! ../images/Emo46.gif

הסכמנו על הרבה דברים בעבר

Sefy

New member
כמובן! ../images/Emo3.gif

ראית איך נתתי לכולם שם למעלה לריב בלי להתייחס אליהם ?

בוא לאמא שלי ותראה מה זה חג שמח

מה זה לא אוהב את החג?? לא מבינה איך יכול להיות. כל המשפחה יחד צועקים מתווכחים אוכלים מעבירים ביקורת שואלים- נו מה יהייה? מתי כבר יהייו לך ילדים??? אבל הכי טוב באמת, לצאת עם קופסאות עמוסות אוכל לשבוע קדימה... יאללה ספי, בוא! יהייה כיף :)

גם אצל המשפחה של אשתי בלגן

4 אחיות ואח, כולם ג'ינגים, צועקים ומתווכחים. אין כינוס אחד שאין מריבה, אבל למדתי כבר שזה חלק מהענין, והם צריכים את האדרנלין הזה. בשנים האחרונות יש גם את הילדים, אז חבל"ז על הבלגן. השנה נראה לי שיהיה שיא חדש בבלגן. נו....אז מתי באמת יהיו ילדים?
חחחחחחחחחחחחחחח...

Sefy

New member
לגבי, פסח לא קיים יותר ../images/Emo13.gif

בדיוק לפני 10 דקות אמרתי להתראות להורים שלי כשהם נסעו לירושלים לחגוג ואני מעדיף להיות לבד בבית. אין יותר מושג "יהודי" בשבילי

הפסדת!

אוי היה ככ הרבה אוכל ורעש שהדבר היחיד שעשיתי כשנכנסתי הבייתה זה צלילה לתוך המיטה ועכשיו אני מלאה בייסורים. לא נורא, ספי, אל תתבאס... :)

Sefy

New member
ממש לא הפסדתי ../images/Emo3.gif

להפסיד זה רק משהו שאוהבים, מכיוון שאין דבר וחצי שאני אוהב ב"חג" הזה, וזה כולל את האוכל ואת ה"הגדה" אז ממש לא הפסדתי כלום, למעשה הרווחתי רק ערב שקט בלי כאב ראש ואוכל מגעיל שאני לא סובל

למעלה