חג שמח וכשר לכולם

דוVשה

New member
להתחיל שוב ויכוח?

תומר, תרגע תנשום [קח כדור אם צריך] ותחייך. אני לא מתחילה שומדבר, רק מציינת שלדעתי חרוסת זה דבר טעים לאללה. לא כל תגובה היא התחלה של ויכוח אתה יודע... [הם לא רודפים אחרייך, זה בסדר, יש תגובות תמימות לחלוטין]

Sefy

New member
למה אלי ? מה עשיתי עכשיו ? ../images/Emo12.gif

זכותי לא לאהוב אוכל של פסח אתה יודע

אביב מאושר לכולם ו...

חג שמח וכשר, לכל מי שחוגג. באופן אישי, אני לא חוגגת את פסח, אני נגד אלימות מכל סוג שהוא, וכמו שאני רואה את הדברים, הקללות, הבעת השימחה על קשיים, שעברו אחרים, הנהנתנות ממותם של בני-אדם, בשבילי זו אלימות לשמה, שאיננה מקובלת עליי, וכמו בכל פסח, אני לא נמצאת באזור, כשקוראים את ההגדה, אבל אני מאוד אוהבת את האחים שלי, וההזדמנות הזו של להיות כולנו יחד, היא מיוחדת עבורי, כך שאני משתתפת רק בסעודה. לקח הרבה שנים, עד שבני-המשפחה שלי למדו לקבל אותי עם האמונה האישית שלי.

דוVשה

New member
זה מעניין אותי

הבעת השמחה היא על הקשיים שאנו, בני ישראל, הצלחנו לשרוד. לא הבנתי למה את מתנגדת?

ebony

New member
חגגגגג שמח../images/Emo9.gif

אצלינו זה ממש לא עונש זה חצי שעה ומסיימים את הכל ומתיישבים מול הטלוויזיה
לא מוותרת על הסדר המשפחתי
כמה אנשים מצליחים לעשות מרתון של חצי שעה

ymz

New member
בשבילי זאת הפעם הראשונה

שאני עושה סדר פסח עם משפחתו של החבר שלי. אז בטוח שזאת הולכת להיות חוויה. חג שמח לכולם
|פרמידה

אורזמן

New member
חג פסח שמח../images/Emo155.gif../images/Emo159.gif../images/Emo116.gif

חג שמח עם כל הריחות המשכרים שנמצאים באויר... אצלינו כל המשפחה נפגשת, הסדר נמשך עד השעות הקטנות של הלילה נחמד כזה לפגוש את כולם

דנטל

New member
חג שמח

אני, כמו כל שנה, חוגגת עם נושך כריות ואמא שלו ועוד כמעט 20 גלמודים כמונו. זה הכי מגניב כשיש משפחות קטנות, אז חוגגים עם חברים.

אוי, הייתי באה בכיף

אבל תנסי את להבריז לאמא מרוקאית, שלוש אחיות, שני חברים, בעל ושלושה ילדים. [ממש אחד מי דיוע אנחנו]

חג שמח ../images/Emo161.gif

כמו שניתן להבין, אני חוגג עם אמא שלי ודנטל ועוד כמעט 20 איש. ככה זה כל שנה. מדובר באוסף של אנשים שאין להם איפה לחגוג (או שלא רוצים לחגוג איפה שיש). הסדר אצלי בבית ואני אחראי על סידור השולחן. טוב אני הרי מעצב, אז זה מחייב וחוץ מזה אני ממש נהנה מזה. אמא שלי מבשלת את הרוב, אבל כל אחד גם מביא משהו. הפעמים היחידות שדנטל טורחת לבשל זה בשבילנו בחגים. דווקא מצליח לה. נראה איך יצא לה הפעם.

דנטל

New member
דווקא? דווקא?

אפשר לחשוב שאני כזו אפסית. אתה הרי יודע שאם אני לא מוצלחת במשהו, אני פשוט מפסיקה לנסות. הפעם אני עושה משהו חדש שמעולם לא ניסיתי. נו, כמו תמיד, אתם שפני הנסיון שלי. יכול להיות שאני אתקשר אליך לשאול על איזו תמונה אני צריכה לסובב את הכפתור של התנור.

למעלה