נשמע מצויין! אגב, איפה את קונה פקורינו?אנחנו הכי מצומצמים שאפשר... 3. הילדים רחוקים.
לא ממש בא לנו ארוחה כבדה בשעות הערב, ובשר אנחנו לא אוכלים כבר שנים, אני מכינה בשר רק כשהילדים כאן.
אז נאכל מרק ירקות, עם כרישה, בצל, גזר, תפו"א, דלעת וקצת עגבניות. אולי אכין גם בצקניות קטנות מקמח וביצה, עוד לא החלטתי.
אחר כך יהיו סלטים: כרוב וגזר, סלט ישראלי שהאיש שלי לא מוותר עליו, ויש בו עגבניות, פלפלים, בצל, גזר, מלפפון, פלפל חריף ושמן זית, ואכין צ'יפס פולנטה אפוי שתמיד מתקבל כאן בברכה: אני חותכת ממליגה פשוטה (על מים, בתיבול מלח ופלפל בלבד, 3.5 כוסות מים לכוס קמח תירס) אחרי שמצטננת ומתקשה בתבנית שטוחה למעין צ'יפס, מורחת בשמן זית, זורה שום גבישי ומלח גס ואופה בתנור עד לתחילת השחמה. אפשר לזרות ישר כשיוצא מהתנור קצת גבינת פרמז'אנו או פיקורינו, לנו הערב לא יהיה כי לא קניתי, אולי בכל זאת אצא עוד מעט לקנות.
והכנתי עוגת דבש בננות, מתכון חדש שמצאתי ברשת, שיצאה לי נימוחה ועסיסית.
קילפתי סברס שממתינים בקופסא במקרר, אם נרצה לקנח בהם את הארוחה הקטנה.
זהו.
מנסה קצת לשמור, אנחנו עדיין סוחבים עלינו עודפים מהסגר הקודם...
באופן מפתיע ביותר מצאתי בסופרסל דיל אקסטרא... בחודשיים האחרונים הבחנתי שהעשירו את מבחר הגבינות.נשמע מצויין! אגב, איפה את קונה פקורינו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.