חג שמח לכולם...! אני צריכה עצה...

מוותק

New member
חג שמח לכולם...! אני צריכה עצה...

יש בפאבשאני יוצאת אליו באופן קבוע (כמה פעמים בשבוע כבר כמה שנים) בחור חמוד (הוא כמובן קטן ממני בשנתיים) ומהפעם הראשונה שראיתי אותו שם הוא ממש נחמד אלי (כמו לכל הבחורות האחרות....). ביום ששי הוא כבר היה מאוד מאוד נחמד ומאז יש בינינו משהו.... הבעיה היא שהוא היה עם המממון הממון בנות ועד עכשיו תמיד דיבר עם החבר'ה בפאב (חברים שלי ושלו) על בחורות. יש לו ברוך השם הממון המוןן בחורות שמעוניינות בו. היום הייתי אצלו ובבוקר בא אליו חבר לקחת דברים, אני התעוררתי ושמעתי את השיחה שלהם.. הם דיברו על בחורות אחרות ועלי... שמעתי, או לפחות נראה לי ששמעתי, את חבר שלו שואל אותו אם יש המשכיות והוא ענה כן לא להרבה זמן.... עכשיו... האמת, סבבה לי איתו כרגע ודי ברור לי שזו לא תהיה מערכת יחסים רצינית, גם מבחינתי. אבל ווואלה ממש לא מתאים לי הדיבור הזה... כשהוא חזר לחדר אמרתי לו שאני רואה שאני הולכת להפגע ממנו ..ואמרתי שממש לא מתאים לי לשמוע על בחורות אחרות ונכון שאין בינינו מחויבות אבל לא מתאים לי שהוא יגיע לפאב שלנו וידבר שם על בחורות אחרות (מיותר לציין שלהתחיל עם בחורות כלול) הוא אמר שהוא בדיוק אתמול אמר לחברה שלי שהוא מפחד לפגוע בי... מה שעוד יותר הבהיר לי שאני הולכת להפגע... הוא המשיך להבהיר לי שהוא לא רוצה לפגוע בי ושהוא לא יודע מה הוא רוצה ושהוא אחרי מערכת יחסים מאוד מאוד רעה. הוא לא וויתר לי ודיברנו על זה עד שהגענו להסכמה (מאוד הופתעתי מהנכונות שלו כי בד"כ אני רגילה שברגע שמגיעים לשלב הזה הגבר מתחמק... כאן אני התחמקתי מהמשך השיחה והוא זה שדובב אותי..) בקיצור הסיכום היה שכל עוד הוא איתי הוא שלי ורק שלי... (ציטוט) וברור שכך גם לצד השני... אבלללל יש לי הרגשה שנכנסתי למקום ממש ממש מסוכן... כמו שאמרתי קודם שנינו יוצאים לאותו מקום באופן קבוע.. ואיך שאני מכירה את עצמי אני לא אוכל לסבול לראות אותו עם בחורה אחרת... אני יודעת שמתישהו זה יגמר (לא ממש ציפיתי שזה ימשך יותר מלילה אחד ומסתבר שטעיתי) ממש נחמד לי איתו, סופסוף גבר שיודע להתייחס לבחורה כמו שצריך, בכל מובן אפשרי!!! אבל כשזה יגמר... איך אני יכולה לצאת מזה בקלות בלי צלקות חמורות וכאבים עזים בלב ??? פשוט אף פעם לא הייתי במצב הזה ואני רוצה לשמוע על סיפור דומה או משהו כזה כדי שאני אתכונן להתמודד עם זה. (חשוב לי להגיד שגם אם אני אסיים את זה עדיין יהיה לי קשה לראות אותו עם בחורות אחרות ....) תודה למי שהגיע עד הסוף...

ס22ית

New member
אין לי ניסיון עם סיפור דומה..אבל...

נשמע שהוא פרפר לא קטן, ואם אתם לא מתכננים להשאר יחד- אם זה ייחתך עכשיו יהיה לך פחות כואב לראות אותו עם בחורות אחרות מאשר אם תשארו עוד קצת ואז הרגשות שלך כלפיו רק יתגברו (דבר שהובן ממה שכתבת). אם ידעת שהוא כזה מהתחלה היית צריכה לקחת את הסיכון אבל אולי את ממשיכה איתו כי את חושבת שאולי אולי בכל זאת הוא ייתפס ברשת שלך ויפרוש מעולם הפרפרות שלו? אם זה המצב אז את לוקחת סיכון. ואם היית בקטע של רק להנות, בלי לחשוב על משהו רציני אז הייתי אומרת לך להמשיך כי את נהנית וכשייגמר תמצאי לך הנאה אחרת..אבל לא נראה לי שזה המקרה שלך..נראה לי שיש כאן יותר מלהנות ולכן הסיכוי גדול יותר שאת תפגעי אז תמצאי משהו אחר שיהיה גם מהנה וגם לא פוגע

אין מצב שלא תיפגעי בכלל

אבל... אם תגידי לעצמך, ממש תשנני בוקר וערב שזה זמני. ושאוטוטו זה עומד להיגמר ,יכול להיות שתמזערי את הפגיעה. לדעתי, ברגע שהתחייבת על נאמנות את תיפגעי משום שלא תוכלי לבדוק בינתיים בחורים אחרים. גם אם תפגשי מישהו שתחשבי שהוא יכול להיות ה"אחד" (מנסיוני אגב אין כזה דבר.. צר לי לאכזב אתכן בנות..) אז בקיצור: תיהני לך ממנו כל זמן שתשרייני לך אחרים!

Vdrums

New member
כן תשרייני אחרים, פשוט תתקשרי

למרכז ההזמנות הארצי ותעשי RESERVATION לאיזה גבר או שניים שיהיה לך.

Savage Garden

New member
לשנן??

אם בא לך עליו תצאי איתו, תהני מכל רגע, בלי לתכנן כלום, למיטב נסיוני כל הכרזה ניתנת לביטול, אי אפשר לתכנן מערכת יחסים, הכל דינמי... ועוד דבר, אולי כדאי שתתחילי להתרגל לראות את האקסים שלך עם אחרות, זה קורה לפעמים את יודעת..

מוותק

New member
שהאקסים שלי יהיו עם חברות ואני אראה

את זה אין לי בעיה... הבעיה היא בדברים הטריים...

מוותק

New member
.

אני אמרתי שאני לא בקטע רציני...אני לא צריכה שהוא יתפס ברשת שלי כי אני בעצמי יודעת שזה לא משהו מתאים לקשר רציני...

אם גם את לא מחפשת קשר רציני

אז תהני ממה שיש. אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא תתאהבי, ואף אחד לא יכול להבטיח לך שלא תיפגעי , אבל אם לא לוקחים סיכונים לא נהנים בחיים.. לא ככה?

דעתי..

בחור שאומר משפט כמו "אני מפחד לפגוע בה" כבר אמור להעלות בך טיפה חששות. גבר שאומר משפט כזה סימן,שבהחלט צריך לחשוש ממנו. אני לא יציע לך לחתוך ממנו ולנסות לשכוח ממנו כמה שיותר מהר,אני ממליץ לך פשוט להמשיך איתו את הקשר אבל על אש קטנה,קטנה מאוד. תני לזמן לעשות את שלו ,ותני לעצמך להכיר אותו עד כמה שאפשר. אמרת שסוף סוף פגשת גבר שיודע להתייחס לבחורה כמו שצריך,אז תרשי לי לעדכן אותך במשהו..אם כבר פגשת אחד כזה,אל תוותרי עליו כל כך מהר. תני לו גם את הסיכוי להוכיח עד כמה הוא רוצה או לא רוצה קשר איתך. בקיצור,התחלתי לבלבל לך את השכל
תהני ממנו ואני סומך עלייך שתעשי את הבחירה הנכונה.

PreDirector

New member
דעתי הכנה

והפעם לא בצחוק כמנהגי הבחור רוצה רק סקס ולא מעוניין בך בואי נגיד שקשר רציני יכול להיות פה אבל זה תלוי עד כמה הוא מוכן שתחזיקי אותו קצר! ואם כבר אז תחזיקי אותו קצר. או שתחליפי פאב אני למשל שאני שותה ..אני כבר לא זוכר באיזה פאב אני... GOODLUCK

לדעתי את טועה.

לפחות בעיני, ההודעות שלה משדרות רצונות מאוד סותרים. אולי היא לא רוצה אתו קשר רציני, אבל זה רק או בעיקר בגלל שהוא לא רוצה. יש לי תחושה, שאם הבחור הזה היה מגלה כוונות רציניות כלפיה, היא הייתה משנה את דעתה מיד. אחרת, אי אפשר להסביר למה היא כל כך נפגעת מזה שהוא מגדיר את הקשר כארעי בפומבי, ואי אפשר להסביר למה היא רוצה בלעדיות. אני קלטתי איכשהו, שהיא בונה איזושהי מגננה תחת "אני לא רוצה אתו קשר רציני", אבל למעשה היא מאוד רוצה - כל כך רוצה, שבהיעדר הקשר הרציני היא מבקשת לפחות הדמיה של קשר רציני (שלא ידבר, שלא יתחיל, שיהיה רק אתה). לבעלת ההודעה הראשית: לדעתי, את צריכה להתעמת עם המציאות שיש לך. הבחור הזה לא יהיה אתך, וגם אם הוא ישכב רק אתך - הוא לא יהיה שלך. אני חוששת גם, שהוא עשוי לראות את דרישותיך כלא סבירות ולא הוגנות, ושלא תוכלי באמת למנוע ממנו לשתף את חבריו בחייו (גם כשזה נוגע אליך), או לשמור לך אמונים (למה שמישהו ישמור אמונים ליזיזה?). לכן, מאחר ואת לא יכולה לתקן את הקשר כראות עיניך, ומאחר וזה כל כך פוגע בך - לדעתי, חפשי לך מישהו אחר. אחד שירצה אותך, או לחלופין אחד שגם את לא תרצי אותו.

בקריאה נוספת

אולי את צודקת. גם בפעם הראשונה די התלבטתי. השאלה היא אם הסתירות מגיעות כן ממקום של רגש אוהב או אולי ממקום של קינאה נטו? מוותק - את כתבת שאיך שאת מכירה את עצמך לא תוכלי לראות אותו עם בחורות אחרות, עם היד על ה-
- ממה זה נובע?

זהו, שאני לא מאמינה

שבמקום שאין בו רגש, יכול להיות כל כך הרבה כאב. הרי יזיז שלא רוצים אותו לקשר רציני הוא כמו חבר טוב. כמו שלא מפריע לנו שהחבר ישתה קפה עם עוד חבר'ה, כך לא אמור גם להפריע, שהיזיז לא ישמור לנו בלעדיות, לא? זאת ועוד: כשבאמת לא רוצים קשר רציני, לדעתי אנחנו אמורים להרגיש בעיקר הקלה, כשהצד השני חש כמונו. אני אישית מעולם לא החזקתי יזיז, אבל היו לי כמה סטוצים - וכשגיליתי, שהסטוץ בונה על יותר מקשר ארעי, ועל אחת כמה וכמה משתף בתוכניותיו אחרים - הרגשתי חוסר נינוחות, בלשון המעטה. ברור למה: כי זה מעמיד אותי במצב שאני צריכה לאכזב, לפגוע, לצאת ה"רעה".

אני מכירה הרבה עם חוש קנאות מפותח

אני לא אומרת שמוותק היא כזו, כי אני באמת לא מכירה אותה עד כדי כך. אבל מניסיון אישי, יש כאלו שמפתחים רכושנות לגבי הרבה דברים עם קשר או בלי קשר לרגשות אהבה. במערכות יחסים שונות, גם יזיזות, בני אדם מפתחים רגשות כלשהם, לאו דווקא אהבה רומנטית ויש הרבה שבעקבות כך מפתחים גם קנאות מוגברת. אני ראיתי קנאות כלפי ידידים, בין חברים, בין חברות בלי קשר לרגשות רומנטיים. לי אישית לא היה מעולם קשר שבוסס על סקס נטו, אבל כן היה לי קשר עם חבר טוב, שבשלב כזה ואחר כלל גם יחסי מין, אבל לא היתה בינינו שום מחויבות זוגית מכל סוג שהיא. וכמה חברות שידעו על כך שאלו אותי איך אני לא מקנאה כשאני שומעת שהוא עם אחרות. אישית זה לא הפריע לי, אבל אני לא יכולה לאמר שלא הבנתי מאיפה השאלה מגיעה..

רותוש

New member
מסכימה ומוסיפה-

אם את רוצה שזה יצליח ושתפגעי כמה שפחות את חייבת להיות זו שהכוח אצלה. ולבוא בגישה חזקה בהרבה. שכנעי את עצמך ואותו, שאת זאת בכלל שרוצה שהקשר הזה לא יהיה כבד וארוך, שאת בכלל לא רואה בו בחור שאת יכולה להקשר אליו רגשית. ואף פעם אבל זה חוק בל יעבור- את לא מבטלת שום עיסוק שלך בשביל להפגש איתו, אפילו אם זה לדחות את סידור החדר, או משהו שטותי.

מוותק

New member
אוווקייי

קודם כל לשאלתך ילדתה... כל עוד אני לא בטוחה לגבי משהו אם הוא שלי או לא, אני צריכה אותו הכי קרוב אלי... ברגע שהוא שלי, שכבר יש לי את הביטחון, אני מפסיקה להיות רכושנית ואז הכל טוב נותנת חופש, מקבלת חופש... מה שכרגע קורה זה שאני לא רוצה יותר קשר בכלל... ויש לי הרגשה שזה לא הדדי... אף פעם לא היה לי קשר כזה ועכשיו אני לא יודעת איך לסיים אותו כמו שצריך בלי לפגוע...

למעלה