חג שמח לכולם...! אני צריכה עצה...

מוותק

New member
../images/Emo124.gif לא רק גברים....!

אוקיי ילדת"ה... כן ... המצב התהפך... מי היה מאמין שאניי אשכב עם מישהו, יהיה סקס מ-עולה ולא רק שאני לא אתאהב בו גם ימאס לי אחרי שבוע??? אני נורא רוצה לחתוך את זה כי זה ממש ממש לא בשבילי... הוא אפילו אמר לי היום "תבואי לבקר אותי בעבודה"... אח"כ "נו אז אני אתן לך מפתחות של הבית שלי" ואחרי שאמרתי לו בטלפון שאני לא יכולה לבוא אליו כי לא מתאים לי לבוא אליו מאוחר אחרי העבודה שלו כי יש לי לימודים פתאום התפנה לו ערב אחד בהמשך השבוע... מה הדבר הבא "אני אוהב אותך" ... ??? אני ממש מרגישה שכל התכונות הגבריות שלא ידעתי שהיו קיימות אצלי פתאום צצות להן... כנראה שזה לא גברי אלא אנושי... אני פשוט לא רוצה את זה ולא יודעת איך לחתוך את זה בלי לפגוע בו כי זה נראה שהבחור מאוהב... מה קרה.. זה בחור שמסתובבות סביבו כוסיות טרק מחכות שהוא יסתכל עליהן... (כנראה שהדיאטה עובדת...
) עכשיו אני סופסןף מצליחה להבין איך בחור שיצאתי איתו נעלם לי אחרי שדווקא הייתי בטוחה שסבבה לנו ביחד... אני עושה בדיוק אותו דבר - מראה לו שסבבה לי כי לא נעים לי להגיד אחרת... בקיצור... באאאא מה עושים ??? ולמה זה כ"כ מזיז לי ???

מוותק

New member
איפה דנטל ?

העצות שלך יחד עם העצות של ילדת"ה זה השילוב המנצח...!

האיזון המושלם? ../images/Emo8.gif

מה זאת אומרת איך לא מזיז לך? כי את לא מאוהבת בו!! יקירתי, גם אם טוב עם מישהו זה לא אומר שישר מתאהבים. מה לעשות יש לנו כל מיני כימקלים בגוף ששומרים את הזכות הזו לעצמם. אני אומרת שיחת הבהרה
מלכתחילה אמרת לו שאת לא מחפשת קשר רציני, שווה להעלות את הנושא שוב. בדיוק כמו שהוא אמר לך שהוא לא רוצה לפגוע בך, תסבירי לו שאת לא רוצה לפגוע בו. אם הוא באותו ראש סבבה תזרמו (ותחזרי לספר לנו חוויות!), אם הוא לא לחתוך ולמצוא קורבן חדש

מוותק

New member
הבעיה היא שלא אמרתי כי מן הסתם

שמרתי לי את האופציה פתוחה... כי אני כן מחפשת קשר רציני ואז לא ידעתי שפשוט לא איתו... אני כמו מכורה... כשאני חוזרת ממנו אני אומרת זהו... אני לא עושה את זה יותר.. אני חותכת... וכשמגיע הערב אני חושבת על ללכת אליו שוב... סקס סקס סקס.. זה מה שיש לי בראש. בקיצור, נכון לעכשיו החלטתי לחתוך סופית... אבל אני מקווה שבקרוב אני אוכל לדווח לך על קורבנות אחרים ....

למעלה