גופות של ערבים! והריבה לא מהכור, אלא מילדים נוצרים קטנים.
A Apikachu L New member 21/12/06 #28 אומרים שהוא יגמר עוד שנתיים הם יעברו לסטוקים אחרים. כמו הסטוק של הבצק מיציאת מצריים, שמשמש למצות, ולא יגמר עוד 20 שנה.
אומרים שהוא יגמר עוד שנתיים הם יעברו לסטוקים אחרים. כמו הסטוק של הבצק מיציאת מצריים, שמשמש למצות, ולא יגמר עוד 20 שנה.
D Digi Lista New member 22/12/06 #30 אם עד עכשיו שנאתי סופגניות... אחרי שקראתי מה שכתבתם(ונשפכתי )אני אפילו לא רוצה להסתכל עליהן וזה בסדר כי גם אוזני המן ומצות אני ממש לא אוהבת(תמיד טענתי למצות יש טעם של קרש גיהוץ)ובגלל שחנוכה נגמר אפשר לעבור למרכיבי המאכלים הללו מבלי להוציא לי את התיאבון מהם(אבל סביר שלהוציא לי את התיאבון בכלל )...
אם עד עכשיו שנאתי סופגניות... אחרי שקראתי מה שכתבתם(ונשפכתי )אני אפילו לא רוצה להסתכל עליהן וזה בסדר כי גם אוזני המן ומצות אני ממש לא אוהבת(תמיד טענתי למצות יש טעם של קרש גיהוץ)ובגלל שחנוכה נגמר אפשר לעבור למרכיבי המאכלים הללו מבלי להוציא לי את התיאבון מהם(אבל סביר שלהוציא לי את התיאבון בכלל )...
G Goggle Girl New member 19/12/06 #18 ... חופש? מה זה? זה טעים? לא משמין כמו סופגניות, נכון? (זומג נר רביעי ואף לא סופגניה אחת נאכלה!)
א אורנית לנצח New member 19/12/06 #21 היי!טוב לראות גם אותך!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif מה שלומך?מה חדש?
D Digi Lista New member 22/12/06 #31 אוטובוס../images/Emo24.gif מה חדש?איזה נצח לא הראית נוכחות בתחנה...
D Digi Lista New member 22/12/06 #32 אוטובוס../images/Emo24.gif מה חדש?איזה נצח לא הראית נוכחות בתחנה...