חג שמח לכל חברי/ות ה-
המקסים

bell_nor

New member
שיהיה לכם כיף בליל הסדר במקום אשר

תשבו,אל תעבדו קשה ותשתדלו להנות :) אוםנובה ונובה מאחלים לכם חג :)

חג שמח לכל חברי/ות ה-../images/Emo82.gif המקסים

אנחנו מצפינים היום למשך כל השבוע, אז אני מקדימה ומברכת את כולם בחג שמח וכיפי

rachell

New member
חג שמח ומאושר לכולם

ולמצפינים להזכירכם אני באמצע הדרך בין שם לפה מי שרוצה לנוח, לשתות קפה או מיץ וגם לא מפחד מוזמן בכייף

jole

New member
למצפינים לסוף השבוע

זיכרון גם מקום טוב באמצע להתרעננות שיהיה חג שמח ושקט שקט שקט לכווווווווווווווווולללללללםםםםםםםםםםם

odeia

New member
ותזכרו שאני זה קצה הצפון, אז תבואו

ואני בבית כל הזמן (כמעט) jole, לא מגיעה לאזור שלך. חג שמח לכולם

odeia

New member
צ´ימעס, איפה זה גם כאן? אני מוכנה

לעצור, רק תגידי איפה

בהצלחה מחר לכל גנבי האפיקומן וסולני

וסולני הקושיות- שתשירו בלי לשכוח ובלי להתרגש ושתקבלו מתנות יפות יפות!!!![ יו כבר אני מתרגשת בשביל הגדול שלי- הוא הילד היחיד חוץ מתו שאמנם הכי קטנה אבל עדיין לא יודעת לדבר

דיאנה1

New member
גם אני מאד מתרגשת - זה הסדר הראשון

ששון ממש קוראת בו והיא תקרא מההגדה כמו כולם. וגם אין לה מתחרים על האפיקומן... בהצלחה וחג שמח לכולם!

דיאנה1

New member
חג שמח וכיפי לכולם! תהנו מהסדר

ומהאוכל ובכלל. אנחנו עושים אצלנו את הסדר ולמחרת יוצאים לטיול בדרום (כן, לא כולם מצפינים). אני עוד לא יודעת איך נצליח להתארגן לארוח וגם לארוז. יהיה יום מעניין מחר... אז לכל המטיילים כמונו - שיהיה טיול מהנה ומזג אוויר טוב.

zimes

New member
רק רציתי לספר שאני פה...

התעוררתי, ואני תוהה מתי ואיך אני ארדם בחזרה... זה, אחרי שבערב פשוט קרסתי, ולא היה לי כח לספור בגדים לכל המשפחה לסופ"ש הארוך הזה - ליל סדר (מילא לבחור בגדים לבעלי, אבל לי? תיק פלילי!) אז עכשיו אני פה.... לילה טוב, חקשמח

rlsy

New member
סתם לאחל לכולם חג שמח../images/Emo155.gif

לכל מי שמכיר אותי וגם לאלה שעדיין לא אני רוצה לאחל לך המון המון חג שמח. שיהיה לכם פסח טעים ליד השולחן. סיגל

למעלה