חג שמח לכל חברי/ות ה-
המקסים

*אתוש*

New member
חברה חג שמח לכולכם../images/Emo24.gif

אנחנו יוצאים בחברה לחופשת חג מאולצת עד ה7 לאפריל אז לא נתראה תעשו חיים נפגש אחריי החג

חג שמח גם מכולנו../images/Emo156.gif

ולמה המומיה? או, בגלל טראומת הבוקר שלנו- בילינו את הבוקר בנקיונות אחרונים ובישולים. הוצאנו החוצה מזרונים לאיוורור, גלי ובוני התרוצצו להן מאושרות מהבלגן, ואז נחתו עלי עייפות. אנחנו יושבות על הספה, הדלת פתוחה, ופתאום, אאוט אוף נו וואר, בןאדם בדלת, ולא לבדו, עם כלבת פודל שנכנסת אליי, או שמא נאמר אל בוני, הביתה. גלי עלי, הפודל מתחת לבוני צורחת, גלי צורחת, והבןאדם לא זז. אה, כן..ירון בשירותים... צעקתי לירון שיבוא מהר, מסכן, צעקתי על הבןאדם שיתפוס בקולר של בוני ושלא ינסה לחלץ את הפודל, מה שהיה מזכה אותו בנשיכה לא מכוונת, והכי גרוע מבחינתי, כשירון עוד לא בא, והבןאדם התגלה כחדל אישים לחלוטין, הורדתי את גלי המבוהלת ממני לספה, תפסתי אני את בוני, והרחקתי אותה. ירון בא רגע אחרי, הרים את גלי, ביחד גירשנו את הפולשים, והרגענו את גלי. הלב שלה פעם כל כך חזק, ואני לא מתנערת מאשמה שהורדתי אותה ממני כשהיא היתה כל כך מבוהלת. אבל היא כל כך מבינה כבר, מסתבר, אחרי שהכל נגמר, היא הושיטה אלי ידיים, וחיבקה אותי חזק חזק, כאילו להרגיע אותי. טוב, עכשיו נחזור לבישולים...

הוא בא לשאול אם אפשר להשאיל

שני מזרונים... בא להתארח אצל השכנים. אידיוט. מה שמעצבן זה שהם מתארחים פה עד מוצאי שבת... אני חייבת לברוח מפה!

odeia

New member
חג שמח לכולכם......

המון בישולים, וילדים בין הרגליים, הבעל מעצבן והחג עוד יומיים. לא, בעצם הוא היום, ועוד לא הספקנו כלום להיום. חיתולים, עייפות מצטברת, נמאס כבר מהכל אבל את ממהרת. אולי, מחר בעזרת השם, לנוח תצליחי, אבל את המשפחה שלי אוהבת הכי. נאחל לכולנו חג שמח ומאושר, חג שבו הכל אפשר. חג של שקט ושלווה, חג של אחדות משפחה. לכולנו ולכל אחד מאיתנו אורנה

חג שמח, שקט ובריא לכולם!

בשבוע שעבר תומר היה חולה, מיום חמישי אני חולה, אז לא ניקיתי, לא בישלתי, וחוץ מהאווירה בחוץ, אין כ"כ הרגשה של פסח... אולי בערב, בסדר, זה קצת ישתנה. רציתי לאחל לכל חברי וחברות הפורום המקסים ובני משפחותיהם, חג שמח ומהנה (לא רוצה לכתוב כשר, כי יש כאלה שאצלם זה לא ככה) שיהיה שקט ובטוח לכל מי שיוצא לטייל - תהנו, ומקווה שמזג האוויר יהיה איתכם. לפנינה- אני בטוחה שיהיה לכם חג קצת יותר מיוחד מלכולנו, עם יציאתו של בעלך מעבדות לחרות, והלואי הלואי שכל הסיפור הזה יגמר במהרה. ולכולם, תהיו בריאים ותהנו מהסדר. מאחלים: תומר, אמא שלו, וגם אבא (שצוחק על אמא שהתמכרה לפורום...)

העיקר שאתם בריאים. כל השאר-שולי...

לגבי אבא של תומר - גם אבא של שגיא "יורד" על אמא של שגיא בנוגע להתמכרותה לפורום...שיצחק!

חג שמח וכשר לכולם../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif

אצלנו הגיע חג החירות... אבא בבית עד יום ראשון!!!!! הבנות צמודות אליו, ועכשיו הוא יצא לתקן את האוטו אז נכנסתי מיד רק כדי לעדכן... אז חג שמח וכשר מפנינה דורון שחר תומר וניתאי

חג חירות שמח! בורות נפלאות!../images/Emo140.gif

שמחים מאוד מאוד שאבא בבית! תהנו לכם מכל רגע אוהבים- טלי והתולעים

פנינוש - איזה בשורות נהדרות, וכמה

שאני שמחה שדורון בבית עד יום ראשון!!! תהנו לכם, תבלו, תשמחו ורק "תזהרו" שלניתאי לא יהיה אח בעוד 40 שבועות
|נשיקו|ות ממני ומשגיא

מצטרפת לאחולים - חג רגוע ושמח

ככל האפשר, ופנינה, שיהיה לך חג משפחתי שמח במיוחד!!!!!

michal@gal

Active member
מנהל
חג שמח לכולם ../images/Emo157.gif../images/Emo158.gif../images/Emo161.gif

אנחנו מחכים לסדר, המתנות של כולם מחכות, והילדים מחכים בקוצר רוח למתנות שמביא אליהו הנביא. כולם הולכים לישון שנת אחה"צ כדי שיצליחו להיות ערים בסדר. ממיכל,עדי, קרן ואופיר.

רגע לפני שאני מכבה את המחשב..

רציתי לאחל לכולם חג שמח - עד כמה שאפשר לאור הכאב והעצב שנחתו עלינו. רציתי גם להודות לכל המברכות (גם במסרים) שלא הספקתי לענות ולאחל להן חג שמח. וגם לכל הטיפים והעיצות לנסיעה (אגב, יש לי רשימת נסיעות מודפסת וכמעט מושלמת לכל המעונין, נראה לי שכיסיתי הכל..) אנחנו ארוזים רחוצים ומדוכאים כל כך. שיהיה טוב לכולנו, אמן. חג שמח. ליאת

מצטרפת לאיחולים לחג יותר רגוע.

לצערי הרב, נודע לנו היום בבוקר, כי אחת מהרוגות הפיגוע היא אימו של החבר הכי טוב שלי אבי (והוא המורה לנהיגה שלי לשעבר). אביו שוכב במצב קשה מאוד בבית החולים. נכון לעכשיו, אנחנו מחכים להודענ על מועד הלוויה
.

למעלה