ברוכה הבאה מורין.
מ מנורה New member 25/10/05 #34 נגמרה הארוחה והמשפחה הלכה יושבת לנוח ולהתבשם מהמצגות והמידע המענין והאגדות היפות. סבאאורי על האתר היפה מי הולך להקפות
נגמרה הארוחה והמשפחה הלכה יושבת לנוח ולהתבשם מהמצגות והמידע המענין והאגדות היפות. סבאאורי על האתר היפה מי הולך להקפות
א אנימו New member 25/10/05 #35 WALLA מנורה, הזכרת לי . אולי אצא לראות את השמחה שמתי את הדגל הזה במקום של שמחת תורה - פשרה מכובדת לדעתי.
WALLA מנורה, הזכרת לי . אולי אצא לראות את השמחה שמתי את הדגל הזה במקום של שמחת תורה - פשרה מכובדת לדעתי.
ד דרדרית New member 25/10/05 #36 ...הבת הולכת להקפות ב"מדרשיית נועם" בפרדס חנה עם החבר'ה שלה מהצופים... ואני- רק לוקחת אותה לשם. <זה נקרא גם ללכת ל"הקפות"?>
...הבת הולכת להקפות ב"מדרשיית נועם" בפרדס חנה עם החבר'ה שלה מהצופים... ואני- רק לוקחת אותה לשם. <זה נקרא גם ללכת ל"הקפות"?>
O odo13z New member 25/10/05 #37 טוב. אין ברירה. כולם מקיפים. ../images/Emo4.gif אז אלך לי להקפה במטבח. אעשה לי נס קפה קטן עם קרם ברולה. ברולה בטיזי. וופל.
טוב. אין ברירה. כולם מקיפים. ../images/Emo4.gif אז אלך לי להקפה במטבח. אעשה לי נס קפה קטן עם קרם ברולה. ברולה בטיזי. וופל.
P p a l o m a New member 25/10/05 #44 אה, הבנתי שאנחנו "קשות"... בסוף הבינותי את כוונת המשפט שהתפרק לשני חלקים
P p a l o m a New member 25/10/05 #46 נו, בסוף הבינותי.... האצבעות ../images/Emo6.gif לפעמים מהירות מהמוח...