חג שמח מקומונת פאניק! אט דה דיסקו!!

O L g i T

New member
באסה

רק היום יצא לי לשקוע במחשבות על הקטע הזה.. ראיתי בטלוויזיה בריג'יט ג'ונס, ואלוהים היא כלכך שמנה.. ולחשוב שעכשיו היא כלכך רזה, אנשים אפילו בטוחים שהיא אנורקסית. ובטח יש לה צילוליטיס וכל מני מגעילים בגלל ההשמנה וההרזיה [פעמיים] ולא יודעת, אני חושבת על זה ו.. זה באמת שווה את זה? כל הכסף שהיא קיבלה? כי במיילא היא הייתה טחונה גם לפני הסרט >_> * אין כמו חפירה של 4 בבוקר *

yaelrs

New member
בטח שזה שווה את זה!../images/Emo192.gif

משלמים לה 20 מליון דולר כדי לטחון פיצות וגלידות כמו חזירה.. למה לא? וכל הצלוליטיס וזה.. תמיד יש ניתוח פלסטי

O L g i T

New member
נממ לא יודעת..

זה נורא קשה גם לרדת במשקל אחרי זה.... [למרות שיש לה מספיק כסף לדיאטנים הכי טובים בעולם אומשו כזה, עדיין..]

yaelrs

New member
חברה שלי שלחה לי..../images/Emo192.gif

אוחח הזוועות
זה לא שיש לי משו נגד הבטן עצמה חחח פשוט יש לי סלידה גדולה ממנו אחח הבטן של ג'ראד לטו
חחח זה מזכיר לי, יש ראיון של דה יוזד שברט מדבר על התחת של ג'ראד XDD

O L g i T

New member
תודות =]]]]

קן צרעות? חחחחח אמאלה!! אני במקומך הייתי עוברת לסלון עד שאבא שלי היה רוצח את כולם שם...

yaelrs

New member
חחחחחחח../images/Emo192.gif

זה די מטריד תאמת.. יש לי מן חורים כאלה בשולחן בשביל לשים מדפים, וכנראה שצרעות נכנסו לשם והטילו ביצים
חחח כיסיתי את כל החורים בסלוטייפ, ובחורים שנראה לי שיש שם צרעה אני דוחפת מקלות אוזניים.. זה פשוט עצוב.

O L g i T

New member
....

עצוב זה החרקים שקיימים על פני עולמינו.. לי לקח היום 20 דקות לרצוח יתוש... אני שונאת חרקיםםםםם עוד מעט תתחיל עונת הג'וקים X_X *התאבדות* זה הדבר שאני מפחדת ממנו יותר מכל...

yaelrs

New member
בגלל זה אני כ"ך שונאת קיץ../images/Emo192.gif

זה פשוט מפחיד. אני לא יכולה ללכת בבית באמצע הלילה בקיץ. אני אקבל התקף לב. עזבי צרעות, יש ת'יתושים האלה עם הרגליים הארוכות שנמצאים בכל מקום, כל פעם שאני רואה אחד אני מתחילה לצרוח כמו משוגעת. אפילו זבובים. יש להם קטע כזה שהם נתקעים במראה שלי בחדר.. זה כ ל כ ך מעצבן! כל שניה אני שומעת 'טיק'.
*איזה חפירהO.O*

O L g i T

New member
איכסס היתושים הענקיים האלה!!

לפני כמה שבועות היו לי 3 כאלה במטבח!! ענקייםםםםם מגעיליםם ואני כמו נקבה צורחת חשבתי אמא שלי תציל אותי אבל מסתבר שהיא לא פחות נקבה ממני והתחילה לברוח ולצרוח בכל הבית חחחח זה היה מבדר XDDDD

yaelrs

New member
XDDDD../images/Emo192.gif

היום ראיתי אחד כזה על הריצפה.. זרקתי עליו מגבת והתחלתי לקפוץ עליה ולצרוחXDD מה שעצוב זה שאחרי זה הוא עדיין היה חי
זה מזכיר לי סיפור עצוב, לפני איזה כמה חודשים ישבתי בחדר ופתאום לא יודעת למה הסתכלתי על התיקרה ואני קולטת חילזון כזה ענק ומגעילללל פשוט התחלתי לצרוח ולבכות כמו איזה ילדה בת 5.. מסתבר שגם אבא שלי נקבה, אמא שלי הביאה סולם קטן כדי להוריד אותו והיא לא הגיעה אז היא ביקשה מאבא שלי להוריד אותו והוא כזה "אעעעע איכס אני לא נוגע בזההה"

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לפחות הוא לא צרח והתפתל תוך כדי ריצה מהמטבח לסוף הסלון XDDDD חילזון? חח איך הגיע לך לתיקרה חילזון?? הזוי הזוי רבותי.

yaelrs

New member
אין לי מושג איך הוא הגיע לשם../images/Emo192.gif

אחרי זה לא הסכמתי לישון בחדר שלי.. גם בגלל שפחדתי שיש עוד וגם בגלל שחשבתי שהוא פיזר ריר כזה של חלזונות על הקירות שלי.. באמשלי, אני לא יודעת אם לצחור או לבכות.

yaelrs

New member
מאוד מאוד מאוד דוחה.../images/Emo192.gif

פאק, העייפות השטלתה עלי ובא לי מצה*.* (שזה מאוד מוזר כי אני שונאת מצות
)

O L g i T

New member
חחחחחחח איכס מצה

בואי אלי, יש פסטה ולחמניות בכמויות ^___^ אחח לפעמים אני אוהבת להיות רוסיה... *_*

yaelrs

New member
אעע כיף לך!*.*../images/Emo192.gif

אמא שלי לא מרשה לי לאכול חמץ
חחח אתמול אכלתי שניצל תירס ורק אחרי זה נזכרתי שיש בזה פירורי לחם XDD

למעלה