חג שמח פורום יקר שלי

נֵנָה

New member
בקר טוב וחג-שמח ../images/Emo6.gif פזי אתר נהדר

אולי יש לך במקרה אתר שמראה גם את העיר המיניאטורית "מדורודם" ? אני זוכרת שהיה לי פעם אתר כזה שמראה תמונות פנורמיות של ערים מיניאטוריות בכל העולם אבל מעצלת לחפש אותו בין האתרים הרבים שיש לי במועדפים שב-98. אם אין לך, אעשה מאמץ ואחפש.
לייצ'יק

emmy5

New member
בוקר טוב , חג שמח ...מי עושה על האש

אני בא אצלכם ... שלחתם אותי ישר לטראפלגר..אז כבר נכנסתי למוזאום ... אמסטרדאם? חלונות האדומים?

emmy5

New member
PAZIמה עשיתה לי..כבר

מהבוקר ...לאנדורה ..נסעתי ארבע שאות מברצלונה לאנדורה , יזה יופי ... בדרך חלמתי שאני מבקרת את המוזאום בלונדון ..גם ראיתי את עצמי באמסטרדאם ...ננהל'ה ...היתי גם במדורדאם ...איזה בוקר ...רק פזי ...אתה חייב להגיד לי איךIZUIZU נתן לך את החומר..למה לא הביר לי גם?חה חה חה מקנא

נֵנָה

New member
אממי'לה ../images/Emo24.gif ו-../images/Emo51.gif אני כבר

הולכת לבקר במוזיאון. אחד הדברים הכי אהובים עלי בטיולים בחו"ל זה ביקורים במוזיאונים לאמנות...
את הטיול הבא שלנו בחו"ל כבר קבענו לסלובניה וקרואטיה כולל מונטה-נגרו. הבטחתי לעצמי שהטיול הבא יהיה להולנד ובלגיה שגם שם טרם ביקרנו ואז נוכל לתפוס שתי ציפרים במכה אחת
ולקפוץ לביקור אצל הבן בפוטסדם וכמובן לטייל גם בברלין ולראות את מה שעוד לא הספקנו מקודם
מצרפת לכם גלריה של צילומים מקומות בעולם כולל ירושלים של דן ברש

נֵנָה

New member
סליחה, טעות בכתובת ../images/Emo52.gif

זה היה שרשור על דוברובניק ... גם כן לא רע למי שרוצה לטייל לשם ... והשרשור שרציתי להעביר: גלריה של מקומות בעולם

emmy5

New member
ננה תודה , אין לי כרגע שום תוכנית

היתי בהרבה מקומות , תמיד יש עוד ועוד .. נראה עכשיו אני מבקרת וירטואלי יש מה לראות ,תודה

izuizu

New member
emmy5 / הנה התשובה:

לך לא שלחתי כי טרם הגעת לגיל 18 .pazi קיבל את זה באמייל ממני . חג שמח

dani 123

New member
אמי, צריך לכבס בנפרד

הסימנים מהסדין נדבקו אליה ולכן לא רואים טוב

emmy5

New member
דנוש,אני מאחלת לך ביקור עם הנכד

לפני כמה שנים נסעתי עם הנכדים ...חינור מיני על ידי סבתא .. איזה סבתא ...

emmy5

New member
דנוש,היום הם יכולים ללמד אותי ....

פעם למדו ממני , היום הם יודעים הרבה יותר

yaely2

New member
מנהל
ננה../images/Emo51.gifשהבאת את דוברובניק../images/Emo160.gif

שלום לכולם,
זו הייתה חוויה נהדרת לגלות את סלובניה וקרואטיה. יצאנו מטרייסט שם נחתנו, ירדנו לדוברובניק שבקרואטיה וחזרנו שוב לוונציה וטריאסט. מראות נפלאים. את דוברובניק לא אשכח עיר יפה יפה, אך בעיקר חזרתי ממנה עם בעיה בכלי הנשימה אלף בדיקות ועוד יותר מזה שקלים זמן ומתח, עד שגיליתי לאחר 3 חדשים כשנפלטה עצם הדג שאכלתי תוך שיעול היא זו שכנראה נתקעה לי בדרך, וגרמה לכל הצרות. כותבת לכם כל זה, ופה בא העיקר. אפשר לרכוש ספר בעברית על דוברובניק, אך מי שנוסע יכול גם לקבל את הספר בהשאלה ממני. מתה לראותכם יעלי

נֵנָה

New member
והכתובת הנכונה כדי לראות ../images/Emo26.gif

האתרים שלי הם כל כך מזמן, שקשה לי לזכור מי הוא מה
אז כאן אפשר לראות בצילום פנורמי את מיני אירופה שבבריסל
בעזרת העכבר לעלות על התמונה ואז אפשר להאיט או להאיץ את קצב התנועה ...

למעלה