חג שמח

Blutige Erde

New member
אם אני לא טועה, סרט דוקומנטרי

שעוסק בתאוריות קונספירציה הנוגעות לאירועי ה-9/11, סקירה של דתות וכדומה.

Gilliana

New member
חלק מהקונספירציה הדמוקרטית...

להכפשת והחלשת בוש, ממשלו, והמפלגה הרפובלקנית.

Gilliana

New member
בוש מצויין לאמריקה, לישראל ולכל העולם המערבי

אבל מכיוון שהדמוקרטים כבר שטפו את מוחך, אתה רואה רק מה שהם רוצים שתראה - זו בדיוק הקונספירציה, והיא עובדת יופי.

worrywort

New member
הצטרפו לקומונת צייטגייסט!

קומונת צייטגייסט ישראל פועלת למען קידום מטרות תנועת צייטגייסט העולמית. מהי תנועת צייטגייסט? לתשובה נא לקרוא בתיאור הקומונה http://communa.tapuz.co.il/zeitgeist לתשובה מורחבת, נא לצפות בסרט הנמצא בלינק בתיאור הקומונה. נ.ב מומלץ להעביר לכולם

worrywort

New member
מה מפחיד?

העובדה שהעולם נשלט ע"י קבוצה של תאגידים ובנקאים? כן זה מפחיד. יותר מפחיד זה שאף אחד לא ממש יודע.

Gilliana

New member
ממש לא - אתם המפחידים

אתם מטיפים לאנרכיה וניזונים מפאראנויה - מפחיד זו הגדרה עדינה.

worrywort

New member
אין שום דבר רע באנרכיה כל עוד היא פרקטית

אנרכיה היא דבר הרבה יותר טוב מהמצב היום. אנחנו לא ניזונים מפרנויה, אנחנו ניזונים ממידע. את שואפת להדחקה. אם ברצונך לשמוע מהו המידע ולהחליט בשביל עצמך אם המידע הוא אמיתי או שהוא פרנויה את מוזמנת לצפות בסרט. את גם לא חייבת לצפות עד הסוף. אם תחליטי באמצע שזה שטויות אז תסגרי.

Gilliana

New member
תמיד אותם טיעונים מנטריים

א. עובדתית, אנרכיה לא יכולה להיות פרקטית - אם אתם באמת מאמינים בכך, הרי שזה אפילו עוד יותר מפחיד. ב. מדוע תמיד אתם מסיקים "הדחקה" וכי מי שעומד מולם לא מכיר את החומר? אני מכירה את הסרט זייטגייסט ואת טיעוני הקונספירציה נגד הממשל האמריקני לפני ולפנים וחקרתי את הנושא באופן מעמיק במשך תקופה ארוכה - כל מה שאני אומרת מבוסס על מחקרי המעמיק והתעמקות במאטריה. ג. אני טוענת חד משמעית כי כל טיעוני הקונספירציה נגד ממשל בוש, מקורם בקונספירציה דמוקרטית. אתם מחפשים את בעלי ההון והתאגידים השולטים בתקשורת? שם תמצאו אותם, בלב המפלגה הדמוקרטית. ד. מדהים אותי כל פעם מחדש עד כמה אפשר להיות עוורים ולא להבין היכן טמונה הסכנה הגדולה והאמיתית לעולם החופשי - באיסלם הקיצוני. מה שאתם מטיפים לו, רק יחזק את הקיצוניות ויביא להרס מוחלט של העולם כפי שאנו מכירים אותו.

worrywort

New member
אז בואי אני אפתיע אותך גברת בטוחה בעצמה

א. אם את לא מכירה את השיטה שמוצעת בסרט איך את לעזאזל יכולה להרשות לעצמך לומר ש"אנרכיה לא יכולה להיות פרקטית" יש בכך משום הצהרה בבורותך. את לא מוכנה אפילו לשמוע ואת פוסלת. נטייה דתית של ממש. ב. את ראית את הסרט הראשון! כמו כולם את בטוחה בעצמך ואין לך מושג כי לא ראית שעתיים של הסרט השני! שמדבר על נושאים דומים אבל שונים לחלוטין מבחינה רעיונית ואת מדברת כאילו יש לך מושג בדיוק על מה אני מדבר. ג. לא רלבנטי לקומונה שלי. הקומונה שלי מיועדת להפצת הרעיון החברתי. קונספירציות הן דבר לא רלבנטי. גם אלה שמופיעות בשני הסרטים. ד. כל הדתות הן סכנה לעולם החופשי. לא רק הקיצוניות שבהן. אם את לא מבינה את זה, אני מציע לך לקרוא את הספר החדש של ריצ'רד דוקינס.

Gilliana

New member
אוי, הרגת אותי עכשיו באמת ../images/Emo6.gif

אין לך מושג עד כמה אתה נובח על העץ הלא נכון, כי אני לא חושבת שיש מישהו שמטיף נגד דתות ונגד הסכנה שבהן יותר ממני (לפחות לא נתקלתי באחד כזה עד היום). ובלי שום קשר - ריצ'רד דוקינס מסוכן לא פחות, משום שהוא מגיב לדתות בלהט "דתי" לא פחות כך שממנו אני לא מחזיקה. אנרכיה לא יכולה להיות פרקטית, נקודה - למה אתה שוב חושב שאני לא מכירה ולא רוצה לשמוע? מניין מגיעות המסקנות הללו? הרי אתה שם לב (אני מקווה) שאתה טועה בכל מסקנה ומסקנה שגיבשת לגבי ולא רק שטועה - אלא ממש מסיק את ההיפך. ולסיום, אם אתה באמת רוצה לדעת מי ומה אני, אתה מוזמן לפורום "קונספירציות" באתר NRG - תתרשם ממה שאני כותבת שם ואז אולי תבין (לא שלא כתבתי מספיק גם כאן, כן?).

worrywort

New member
העיסוק ב"להט דתי" בפורום שלכם ושל אתאיזם

ושל חופש, הוא פשוט בגדר אובססיה. איך את מודדת להט דתי של מישהו? זה ממש מעניין. אנרכיה בהחלט יכולה להיות פרקטית (רוצה שנמשיך בדיון המרתק הזה, את תגידי לא אני אגיד כן וככה זה ימשך לנצח?) אם את לא מאמינה את מוזמנת לצפות ב"זייטגייסט: נספח" שמסביר על כך בחלק השלישי של הסרט. אם צפית בו (או לאחר שתצפי) את יותר ממוזמנת לקומונה שלי לספר למה את לא חושבת שאנרכיה היא פרקטית ואנחנו נשמח לנהל דיון פורה על הנושא.

Gilliana

New member
התשובה פשוטה

ולא מצריכה שום דיון לדעתי - הגזע האנושי אינו מסוגל לחיות באנרכיה מבחינה סוציולוגית, אלא אם כן אתה רוצה להפוך את העולם לג'ונגל שבו כל דאלים גבר והחזק (פיזית) הוא השולט. אפילו אצל בעלי החיים בטבע אין אנרכיה וישנם חוקים מאד ברורים. אתה לעומת זאת מנסה ללכת בדרך המנוגדת לטבע האנושי והחי בכלל. ממליצה לך מאד מאד מאד לקרוא את הספר "העמדה" של סטפן קינג בהקשר זה.

למעלה