מישהו אמר רק 20?
T The Guardian17 New member 25/7/07 #19 גם ליהטלר הייתה חיפושית מעניין כמה יהודים היה אפשר להכניס שם....... נראה לי שזה תלוי במצב צבירה שלהם
זאדק הערס הפולני Active member 25/7/07 #1 מינימום 30 אלף כנראה .. בל"ג בעומר הבא אני ינסה ויחזור אלייך עם תשובה ... רק תמליץ לי על איזה עיר שהכי קל לשרוף אותה ... ../images/Emo3.gif
מינימום 30 אלף כנראה .. בל"ג בעומר הבא אני ינסה ויחזור אלייך עם תשובה ... רק תמליץ לי על איזה עיר שהכי קל לשרוף אותה ... ../images/Emo3.gif
זאדק הערס הפולני Active member 25/7/07 #1 NAAAAAAAAAAAAAAA בשביל 50 תושבים גג ביום עמוס לא שווה להתאמץ ... אני דיברתי על עיר ולא על כמות של בניין בודד ../images/Emo3.gif ושדרות .. נו באמת גם כן עיר .. עוד שניה תגיד לי שבת-ים זה עיר ולא איזה שמורה מוגנת של ערסים ...
NAAAAAAAAAAAAAAA בשביל 50 תושבים גג ביום עמוס לא שווה להתאמץ ... אני דיברתי על עיר ולא על כמות של בניין בודד ../images/Emo3.gif ושדרות .. נו באמת גם כן עיר .. עוד שניה תגיד לי שבת-ים זה עיר ולא איזה שמורה מוגנת של ערסים ...
זאדק הערס הפולני Active member 26/7/07 #1 נוו בחייאט בלי ערים פיקטיביות נו חלאס ב'מת !!! אני כבר מתחיל לחשוד שזה לא הולך להיות כייף לשחק איתך ארץ עיר .. ../images/Emo3.gif
נוו בחייאט בלי ערים פיקטיביות נו חלאס ב'מת !!! אני כבר מתחיל לחשוד שזה לא הולך להיות כייף לשחק איתך ארץ עיר .. ../images/Emo3.gif
זאדק הערס הפולני Active member 25/7/07 #1 לא חראם על החיפושית ?? זה אחלה מכונית לאספנים .... אולי נכניס במקום זה לפז'ו 404 ?? גם ככה הם חולים על הרכב הזה ........
לא חראם על החיפושית ?? זה אחלה מכונית לאספנים .... אולי נכניס במקום זה לפז'ו 404 ?? גם ככה הם חולים על הרכב הזה ........