חג שמח
מסר מספר

kikona126

New member
חג שמח ../images/Emo165.gif מסר מספר ../images/Emo63.gif

זוכרים שפעם עשינו את זה? הוראות:
מישהו מבקש מסר (המסרים לרוב כלליים)
אדם אחר פותח ספר (כל ספר שהו) באופן אינטואטיבי ומצביע בו על שורה באופן אינטואטיבי
כותב את הפרשנות של השורה לאדם אחר, או מעתיק את השורה עצמה
מי שהביא מסר לאדם אחר רשאי לבקש מסר בעצמו שימו
לא לשים סתם בקשות למסרים כי אין פה מישהו שמביא מסרים לכולם, זה מעין מסר שרשרת אחד מבקש שני עונה, מי שענה מבקש מסר ומקבל אותו מאדם אחר שלאחר מכן מבקש מסר ומקבל תשובה מאדם אחר.... חג שמח לכולם!

kikona126

New member
../images/Emo24.gif הנה מסר ממני ../images/Emo13.gif

הזוהר - אגדות ומעשים בהוצאת ידיעות אחרונות וכך כאשר נבנה בית המקדש, כל מלאכה שנעשתה, היא מעצמה נעשתה. האומנים התחילו, והמלאכה מראה להם איך לעשותה, ונרשמת לפניהם, ונשלמת מאליה. ע"מ 163 מתוך הפרק אבן השתייה, בריאת המקדש, בריאת העולם

angelitush1

New member
מקסים תודה-ואם זה בקשר למה שאני חושבת

אז... יוהוהוהוהו...

kikona126

New member
זה בקשר למה שאת חושבת

כי לי אין מושג מה משמעות המסר. על מקבל המסר להבין אותו

../images/Emo23.gifמסר למלאכיתוש../images/Emo23.gif

מתוך הספר: "ופו היה אומר" על פי א.א. מילן תלוי מה אתה שותל. אם אתה מתכוון לשתול בלוט, הוא יצמח ויהיה לאלון גדול ורחב צמרת, אבל אם אתה מתכוון לשתול חלת דבש, לא בטוח שהיא תצמח להיות כוורת

kikona126

New member
../images/Emo23.gif עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

מי שרוצה מוזמן לתת מסר

angelitush1

New member
מתנדבת...../images/Emo140.gif

המסר שיצא לך.. "הרוע שייך לך הצער שייך לך אבל גם המידה הטובה שייכת לך וגם הטוהר. לעולם אל תזניח את עבודתך למען עבודת הזולת. אפילו אם הוא במצוקה גדולה" הספר-אמרותיו של בודהה= עמ'.42

kikona126

New member
וואו תודה!

זה כל כך נכון... זה מתקשר לי לכל כך הרבה דברים. אבל מעלה בי גם שאלות... האין העזרה לזולת (עבודה לזולת) כשהוא במצוקה היא מצווה?

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

בערב שלישי, לאחר שיחה עם מכרה, הבנתי את המשמעות (לא סיפרתי על המסר אבל היא נתנה מסר דומה
) יופי של מסר ונכון. תודה!

kikona126

New member
הוצאתי לך מסר

גם מהזוהר - בהוצאת ידיעות אחרונות אבל אני אגיד לך את האמת... הוא נשמע קצת מוזר. אני מעתיקה את כל הקטע כי זה מעין משל... אמר רבי אלעזר לאותו יהודי: קל את השלל של שונאך, שהרי כיס של דינרי זהב יש אצלו. והשאר לו את בגדיו, ואל תקח משלו כלום, אלא לך אצל אדם זה במקום פלוני, ותמצא שמתה אשתו, ותן לו כיס של דינרים זה. משום שאותו איש יש לו בן אחד, ושמעון שמו, והוא הלך עם סחורה על הים, והיו באוניה, ובנו של גוי זה גנב לו כיס זה ונתן לאותו רשע שהכה אותך. ותאמר לאותי יהודי שיעלה כיס זה לבנו, שמיד יבוא אצלו, ויודה להקב"ה שהחזיר אבדה לבעליה. וכך עשה, לקח הכיס, והשתחווה לפני רבי אליעזר, ונשק ידיו. השתוממו החברים. השורה שאני נפלתי עליה היתה: פלוני, ותמצא שמתה אשתו, ותן לו כיס של דינרים זה. (נגעתי במילה פלוני)

מגי 336

New member
את מקסימה קיקי ../images/Emo23.gif

בדיוק מה שאני צריכה!!! מחפשת למי ואת אמרת. אם תרצי הסברים נוספים - במסר

מגי 336

New member
מסר עבורך קיקונה ../images/Emo24.gif

מתוך התקדשות לאליזבת הייך, עמ' 180 פרק כז - 12 תאומי התכונות: הפסקה: "| אז לא תוכלי עוד לשגות, כי תהיי האהבה עצמה! והאהבה יכולה לעשות הכל רק מתוך אהבה. אינך צריכה לעשות דבר, אלא להקרין את עצמך. להיות עצמך, וכל היקום יוכל לשאוב מחומך, מאורך ומכוחך. תהיי אז אלוהית בעצמך, תודעתך תהיה זהה לאלוהים עצמו! תחזרי מהעולם של עץ הדעת טוב ורע. כלומר, ממלכת עץ המוות, שבה הכל מופיע במצב מפוצל ומפולג, אל ממלכת עץ החיים, אל ממלכת האחדות האלוהית, אז תארלי שוב מפרי עץ החיים, ומיפירות אלה תאכילי גם את הבאים אחרייך, כדי שהכל יחזרו אל אחדות החיים הנצחיים האלמותיים, אל הישות הנצחית, אל אלוהים". הו, אתה נציג האלוהים! לעולם לא אשכח את דבריך. הם נחרתו כה עמוק על לוח לבי, עד שנעשיתי זהה לטעם הדברים הללו. הם חדרו לדמי, למח עצמותיי, ובתום השיעור הזה, נעשיתי אדם שונה מכפי שהייתי. אך מטלתי עדיין לפני: להגשים כל זאת. (השורה המודגשת - עליה הנחתי את האצבע)

kikona126

New member
טוב אני חושבת שאת יודעת על מה

זה מדבר
תודה
אל האלוהים - לפני כמה זמן גיליתי שמאוד יפה לקרוא את 10 הדברות ולשנות שם את השם אלוהים ל- אני. וזה נותן משמעות יותר חזקה, כי אם האלוהים הוא הכל הוא גם חלק ממני, ומה שאני מתחייבת כלפי האלוהים, אני מתחייבת גם כלפי עצמי
תודה

../images/Emo23.gifמסר למגי../images/Emo23.gif

מתוך הספר "ופו היה אומר" על פי א.א. מילן הדרך הכי אמיצה לחיה קטנה שלא לפחד, היא לרעוד בפנים בלב.

מגי 336

New member
תודה טליוש ../images/Emo23.gif

לוקחת לתשומת ליבי
ומסר עבורך: "נרעשתי עמוקות! כדרכי, בחנתי שוב את כל העניין בעזרת שכלי, מה היה לו לומר לכל זאת, כי מעולם לא חדלתי להשתמש בשכל כמכשיר בקרה. אך מה יכול שכלי לומר עתה? היטבתי לדעת שכל זה היה כך. וכי מה יכול היה שכלי לעשות פרט להכרה פשוטה בעובדות ולאישורן? אפילו השכל הספקני ביותר היה נאלם דום לנוכח צירופי מקרים רבים כל כך! לא, לא יכולתי להטיל ספק בכך: נתקבלתי! מתוך התקדשות - אליזבט הייך, עמ' 131

מסר מספר למגי../images/Emo24.gif

"לאחר טיפול זה מגי חשה כאילו משקל של אלפי קילוקרמים הוסר מעל כתפיה.... היא תוכל לחיות שנית, דבר שנרמז לה בטמהלך טיפולה הרביעי." מתוך הספר: התעוררות הילד האלוהי-ריק פיליפס עמוד 98. ואני באמת המומה , לא זכרתי שבספר הזה יש מישהי בשם מגי. בהצלחה ומקווה שמתחבר לך למשהו אהבה אריאלה

מגי 336

New member
תודה אריאלה ../images/Emo23.gif

כרגע לא מבינה עד הסוף אבל התרגשתי מאד לקרוא... זקוקה מאד לטיפול כזה בדיוק. עדין מתרגשת לקרוא את המילים. תודה

למעלה