חג שמח
מסר מספר

kikona126

New member
מסר בשבילך

ואת לא תאמיני איזה מסר יצא... ספר הזוהר -הוצאת ידיעות אחרונות המקדש והמעיין פרשת שלח לך (על זה היתה היד שלי) והקטע שמלמטה: אהה חסיד קדוש! מי ששומר ברית, שם את עצמו אחרי השכינה, והיא לפניו, ואם תאמר מי שומר לאחוריו? הרי שמירה גדולה ועליונה מן הכל שומרת אותו, ומי הוא? צדיק עליון באהבה גדולה נכנס בין צדיק וצדיק, ונמצא שמור מכל הצדדים. אשרי מי ששומר ברית זו, ולכן כל זכרי ישראל ששומרים אות ברית הזה, נראים לפני המלך הקדוש, כמו שכתוב "שלש פעמים בשנה יראה כל זכורך אל פני האדן ה'" ומי הוא זה שיכול להזיק לבן שהוא באמצע, אביו מכאן ואמו מכאן והוא בינהם ?! וכל זה כאשר הוא אחרי ה'. אם אינני טועה פרשת שלח לך - זה בעצם מה שמצווה על הבר מצווה, אני צודקת?

kikona126

New member
אני יודעת למה חשבתי את זה...

שזה שייך לבר מצווה או משהו... כי כשהייתי בכיתה ז' היינו צריכים להכין עבודה על דרשת השבוע של היום הולדת שלנו לפי התאריך העברי. וזאת היתה הדרשה באותה השנה...

מסר לטליה../images/Emo24.gif

"אני זקוק לסיבה גדולה יותר מהמציאות: אם תשאלו את מרבית האנשים אם הם רוצים להיות עשירים או עצמיים מבחינה כספית הם יאמרו : כן. אבל אז הם תופסים את המציאות. הדרך נראית ארוכה מידי , וצריך לטפס על יותר מידי הרים." מתוך הספר: אבא עשיר-אבא עני שעורים על כסף שהורים עשירים מלמדים את ילדיהם והורים אחרים-לא! ע"מ 160 מאת רוברט ט.קיוסאקי

../images/Emo24.gifתודה יקירתי../images/Emo23.gif

נכוןכל כך! מתחברת מאוד לנכתב מאמינה (גם אם לעיתים קשה) שצריך להתחיל לעשות את הצעד הראשון על הדרך והכל כבר יזרום על הצד הטוב ביותר

kikona126

New member
רק הודעה קטנה

לא להביא לי מסרים יותר, 2 זה מספיק לכל השבוע
אפשרי להשאיר פה הודעות בשרשור, ומי שירצה יענה, או שאני אענה בין לבין
שבוע נפלא!!!! (בפעם הקודמת יצאתי עם 5 מסרים שלא ממש ידעתי מה לעשות איתם
וזה קורה לי רק בפורום הזה
)

kikona126

New member
הזוהר - או יותר נכון הפרשנות לזוהר

"ודאי אין העולם מתקיים אלא על הריח, שהרי ראינו שאין הנפש מתקיימת אלא על הריח, ועל כן מריחים הדס במוצאי שבת" "סוד הריח אודם ולובן" - ספר הזוהר ע"מ 94

kikona126

New member
שירשרתי לעצמי בטעות

אריאלה שימי לב לדומה בין ההודעה שלי לבין ההודעה של מגי - שני המסרים מדברים על שבת - המסר שלי מדבר על ההבדלה. ובקשר לערבית של שבת אינני יודעת האם זה בערב יום שישי (כי זה נקרא שבת) או בערב של שבת... לא ממש מבינה בזה

kikona126

New member
אריאלה

שימי לב לדומה בין ההודעה שלי לבין ההודעה של מגי - שני המסרים מדברים על שבת - המסר שלי מדבר על ההבדלה. ובקשר לערבית של שבת אינני יודעת האם זה בערב יום שישי (כי זה נקרא שבת) או בערב של שבת... לא ממש מבינה בזה

כן, יש לי קשר לדת ולמסורת../images/Emo9.gif

צריכה למצוא את הקשר של שבת - ערבית של שבת, זה ביום שישי- כניסת שבת, בה נכנסת בנו נשמה יתרה.. והבדלה עם ריח ההדס -זו יציאת שבת,שמחברת את הנפש אלינו חזרה. זה בקצרה. תודה וערב-טוב אהבה אריאלה

מגי 336

New member
מסר לאריאלה

מתוך סידור תפילת רחל: ערבית של שבת שורת המסר: משיב הרוח ומוריד הגשם התפילה (כל העמוד): "מלך עוזר ומושיע ומגן ברוך אתה ה' מגן אברהם. אתה גיבור לעולם ה' מחיה מתים אתה רב להושיע, מוריד הטל, משיב הרוח ומוריד הגשם, מכלכל חיים בחסד. מחיה מתים ברחמים רבים, סומך נופלים ורופא חולים, ומתיר אסורים ומקיים אמותנו לישני עפר. מי כמוך בעל גבורות ומי דומה לך. מלך ממית ומחיה ומצמיח ישועה." אמן. מקוה שמתחבר לך

תודה מגי יקרה../images/Emo24.gif

כן, צריכה לקרוא את כל העמוד, מרגיש שזו איזו הגנה או שמירה מבורא עולם המשך יום נפלא באהבה אריאלה

אני Tamara

New member
אפשר גם לבקש?

זקוקה מאד למסר מסויים עכשיו. ביקשתי מהרייקי לפני יומיים אבל משום מה הפעם לא קיבלתי....אז הנה אולי זהו ההזדמנות. בתודה מראש.

מגי 336

New member
מסר לתמרה

מתוך חכמת הקבלה של הרב לייטמן - פרק 1, הקבלה וחיינו "אין צורך להתנזר. רק ה"האור מחזיר למוטב" ישנה אותך. הלימוד לא דורש קיום של שום תנאי מוקדם. במידת התקדמות, השינויים יתחילו להתרחש".

אני Tamara

New member
מגי תודה!

יכולה לפרש את זה בשתי דרכים, אבל אהבתי את הביטוי "האור מחזיר למוטב"....

למעלה