חג שמח

NIR Y

New member
תשובות

1,2. התחלתי לאהוב את המוזיקה שאבא שלי שמע, והיה שני דיסק שך פינק פלויד והשם היה נשמע לי מוכר אז התחלתי לשמוע... 3. wish,dark side 4. dark side 5. התקופה של ווטרס 6.אממ לא הייתי, אבל בכל זאת את המתופף בקיט מון סתם בשביל שווטרס ישתגע.

flowerboy69

New member
היי

אהבתי ולכן אני יענה... 1-ראיתי את הקליפ של another brick בערוץ 2 בגיל 7... 2-אהבתי את השוני של הקליפ והמוזיקה שלו מצאה חן בעיני 3-הקלטת של החומה-אז היה בעיקר קלטות ותקליטים עדיין... 4-יש לי 400 דיסקים שלהם קצת קשה להחליט... 5-קשה לענות.אהבתי את כל התקופות.אני חושב שהתקופה של וויש יו שבה הם היו בהופעות עושים גם את כל התקליט הזה וגם את כל הדרק סייד. 6-לא הייתי מחליף אף אחד אחרת הכל היה משתנה.

כשאתה היית בן 7..

אני דיי בטוח שלא היה ערוץ שתיים.....:) באמת...אני חושב שראית בערוץ 1...ואני חושב שראיתי את אותו שידור (למרות שהייתי בן 4 - יש לי זיכרון טוב).

flowerboy69

New member
חחח

אני כולה בן 25 ומשהו...והיה ערוץ שתיים שונה מהיום היה רק מוזיקה כל היום קליפים הכי טובים שהיו אז .תשאל אחרים הם יספרו לך על זה...

מוזר..אני ממש לא זוכר את זה

ודווקא טלוויזיה הייתה עיקר הבילוי שלי בשנים האלה... הייתי בטוח שהיה רק ערוץ 1 וערוץ המזרח התיכון

שאלות.....אני אוהב שאלות...

1. לראשונה מהטלוויזיה כשהייתי ממש קטן - אבל הפעם הראשונה שבאמת הפנתי את תשומת ליבי לפלויד הייתה בכיתה ט' - באופן דיי מפתיע עשו לנו הרצאה עליהם בבית הספר. 2. החלק השני של התשובה לשאלה הראשונה. 3. החומה 4. זה בה בתקופות...כרגע זה AHM ו-Meddle 5. כל התקופות 6. לא הייתי מחליף..אבל הייתי מוסיף (עושה קומבינציות- בשביל הקטע) למשל תנסו להכניס את סטיוארט קופלנד על התופים, ג'ף באקלי גיטרה וקולות, ט'ום יורק קולות מוזרים ורוברט פריפ...פשוט לעשות את הקטע שלו.. מעניין מה היה יוצא...

brotos

New member
תשובות+תשובות לשאלות של ציף.

[כי לא מספיק לרצות רק מורה אחת
]. 1. כיצד התוודת לראשונה לפינק פלויד? דרך חברים ובעיקר דרך האינטרנט. 2. מה גרם לך לשמוע אותם? אחרי ששמעתי את ה'חומה', הייתי כ"כ מורשם שהמשכתי הלאה, רק כדי לגלות עוד ועוד רבדים שונים בכל התקופות (אחחח, פלצן). 3. מה היה הדיסק הראשון ששמעת שלהם? האם הוא מצא חן בעיניך? "החומה". מצא-חן זה אנדר-סטייטמנט. 4. איזה דיסק שלהם הכי אהוב עלייך? כולל אוספים ובוטלגים. כנראה שMeddle. 5. לפינק פלויד כמה גלגולים. אם זה תקופת הסיד בארט, אם זה התקופה הפסיכדלית יותר לאחר סיד, התקופה בה ווטרס שלט והתקופה שאחרי ווטרס. איזה גלגול מועדף עליכם? התקופה אחרי בארט עד דארק סייד. 6. אילו היית יכול להחליף את אחד מחברי הלהקה באמן אחר, את מי היית מחליף, ובמי היית מחליף

brotos

New member
המשך, או: ססעמק, נשלח לי בטעות.

[תשובה לשאלה 6, מי הייתי מחליף]: לא יודע. שאלה מאוד קשה, ואת זה יגיד לך כל חובב פינק פלויד. 1. האם הם בעד הקפיטליזם או נגדו? האם לדעתם עושר הוא דבר חיובי או שלילי? "כסף הוא שורש הרע", ונראה לי שזה ציטוט מדויק. כן, נראה שהם נגדו, למרות שהם לא מציעים חלופה אחרת, כך שהם די פסיביים [הם, אגב, זה ווטרס]. 2. מה דעתכם שלכם על כך? על מה? על קפיטליזם? כמובן שנגד, חזירים! 3. האם שמיעת השיר השפיעה עליכם? שינתה את דעתכם? לא, לא ולא. 4. האם שירי רוק/פופ בכלל יכולים להיות שירים טובים אם הם מדברים על פוליטיקה או נושאים חברתיים? כמובן, אם עושים את זה כמו שצריך. 5. האם שיר פוליטי כלשהו השפיע עליכם מעולם? נהה.

weird dust

New member
תשובות

1) אין לי מושג איך הגעתי אליהם, אני לא זוכר כלום מאיך הגעתי לשמוע רוק וכ'ו, (אני יודע בערך מה הסדר וזהו). 2) אני מניח שסתם חיפוש אחרי מוזיקה ללא כוונה מדוייקת. 3) (כמו שכבר אמרתי) אני לא ממש זוכר מה הראשון אבל מניח שזה היה הצד האפל (בתקליט מגניב ושחור). 4) הכי אהוב זה דווקא הפיפר (האלבום הראשון), התמימות של סוף שנות השישים והפסיכודליה המצויינת שיש באלבום. 5) התקופה שלפני הפיפר והתקופה שקצת אחרי הפיפר (תקופת סיד) היא המעודפת עלי בסך הכל מכל התקופות. 6) את האמת אני חושב שפינק פלויד מוצלחים גם בגלל האיחוד של כולם (ורואים שלבד הם לא ממש מצליחים כראוי, אולי בתור השארית של.. לא יותר מזה), בקיצור - לא ההיתי מחליף. מקווה שגם אני עזרתי, לילה טוב לכולם

thezanani

New member
אךךך ימי כיתה י'

זהו האגם הנאה,הצונן,ומלא הדוגמניות של קוקה קולה שלפני המדבר הצחיח ומלא שתן בדואי של בחינות הבגרות. תהני כל עוד את יכולה. הוא יתפוס גם אותך. שלומי. שלומי דברת. ולשאלות: 1.אורי ברייטמן.פלוס מינוס. נורא התעניינתי בתקופה הזאת. של החולצות הצמודות גם לשחיפים,השיער ההיפי שמתנופף ברוח ולהוא עם הגיטרה שמחייך כמו מטומטם. (עד עכשיו דיברתי על התמונות הילדות של ההורים שלי) התחלתי סתם לשוטט לי באינטרנט,עם חלב ושלוש עוגיות, אחרי אמנים מהתקופה הזאת עד שהגעתי לאתר של אורי ברייטמן. קראתי את הביוגרפיה.וראיתי את דוד גילמור. זהו. 2.כנ"ל.(גם 5 שאלות זה נחמד) 3.dark side of the moon. "הפנט" יהיה פועל יותר מדוייק. 4.ראה 3.(4 שאלות זה לא נחמד) 5.התקופה שאחרי התחתונים של הזקנות של בארט עד התחתונים של גילמור הזקן. (כמה הייתי משלם...טוב שקט שומעים) 6.אף אחד. נכון,רוג'ר הוא שילוב מזוויע של מתי כספי וגולגולת רקובה מהאינקוויזציה. אבל עדיין זוהי החבילה השלימה. תחי לימוד לבנת! וצדי צרפתי!

מורנא007

New member
תשובות

1. על הדשא בשכונה בשנת 1974 או ,1975 אחד השכנים ניגן את DSOTM. זה היה אחרי מלחמת יום כיפור בטוח. 2. ראה סעיף 1. 3. וניל, לא דיסק. (אם כבר דיסק אז האלבום האחרון נקנה כשהיו דיסקים בשוק ולא היו ונילים.) 4. AMH 5. הגילגול הראשון עם בארט. 6. הייתי מחליף את ווטרז בקריס סקוור
מ- Yes. בעצם, למה לעולל לסקוור את זה? שסקוור ישאר ביס. והדג יהיה במים

תשובה:

1. מאחי הגדול, הוא אהב את פינק פלויד מאז ומתמיד. 2. הייחודית המוסיקלית שלהם אני מניחה. 3. "דה דארק סייד אוף דה מון" וכמובן שאהבתי אותו! 4. קשה לבחור, אני חושבת שאחרי הכל אני הכי אוהבת את "וויש יו וור היר". 5. אממ התקופה שווטרס שלט בלהקה. [אני עדיין מתלבטת לגבי התשובה]. 6. לא הייתי רוצה להחליף אף אחד מחברי הלהקה.

Rainlady

New member
י א א ל ה

1. מי שהיה פעם חבר שלי מכור ללהקה הזאת. כשהייתי מגיעה אליו הביתה היינו שומעים את זה כל היום וכל הלילה. מאז אני מכורה. 2. אני חושבת שהמלודיות שבשירים שלהם, התחכום, הקלילות, הגמישות והעדינות - ומול זה הזעם והכאב. זה שילוב מופלא בעיניי. פשוט עושה לי את זה. 3. THE WALL - מאוד מצא חן בעיניי. הוא מהווה חלק אינטגרלי מהיום-יום שלי כבר שנה וחצי... ולא נמאס. פשוט לא נמאס. 4. הפסיכדאליה של אחרי סיד 5. האוסף ECHOS 6. לא קל :-\ הייתי רוצה לשמוע אותם מנגנים עם CAMEL... ואין לי מושג את מי הייתי מחליפה. אף אחד, אני חושבת.

itaikuskus

New member
הנה לך

1.מצעד שנות ה80 עם רפיק, מקום ראשון זוכה another brick in the wall אני מתוודע ללהקה המוזרה עם קליפים של פטישים שהולכים בצורה מסודרת, תלמידי בית ספר שמחריבים אותו עד יסוד לא לפני שמובלים כצאן לטבח-אל המטחנת בשר (מנקודת מבט של זאטוט בן...4-5 הייתי נראה לי) 2.דיויד גילמור, הנגינה שלו הקסימה אותי, ואז גם ראיתי מעבר. 3.Wish you were here היה הראשון ששמעתי במלואו אם אני זוכר נכון. 4.a piper at the gates of dawn 5.סיד בארט. והתקופה אחריו לא פסיכדלית יותר. הפלויד נטשו את הפסיכדליה לחלוטין אחרי a saucerful of secrets 6.אף אחד, באף אחד. הייתי מחזיר את סיד אבל ומחכה לתוצאות.

itaikuskus

New member
לא לגמרי

אוקי אז הם לא נטשו את הפסיכדליה לחלוטין...במור עוד רואים שרידים מהתקופה ההיא,לצד רוק כבד,פולק והרבה אוונגארד-הרבה נסיונות למציאת כיוון מוסיקלי. האלבום עצמו יצירת מופת ואנדרייטד מבחינתי. אני עדיין לא מבין איך יום אחד ראיתי אותו בוניל באוזן השלישית ואיכשהו יצאתי מהחנות בלעדיו.

Bardogo14

New member
תשובותיי

1. התחלתי ללמוד מוזיקה ועברתי לדברים יותר מורכבים, וכך הגעתי לפינק פלויד. 2. המוזיקה המעניינת והליריקה המצוינת. 3. Dark Side Of The Moon, מאוד מצא חן בעיני. 4. מבחינת מוזיקה - Animals מבחינה לירית - The Wall 5. תקופת השיא. 1972 - 1977 6. למה להחליף?

למעלה