חג שמח !

חג שמח !

אהלן חבר'ה, לא יצא לי להיות כאן המון זמן בגלל אי אלו בעיות אישיות... :) בכל אופן, תודה לכל המפרגנים שבאו לצילומים בערוץ המוזיקה! היה לי כיף גדול! המון המון תודה באופן אישי לכולכן וגם לך ניר היקררר... התוכנית תשודר עוד שבועיים בערך, אני אעדכן אתכם! פסח....מצות..בלגאנים! שיהיה לכם אחלה חג ! תהנו עם המשפחות, וכמובן מהחופש הגדול הזה שאתם מקבלים..(טוב רובכם :) בכל אופן, אני אשתדל להיות יותר עקבי ולהיכנס יותר, למרות שיש לי עליי עומס (לימודים וכו') משהו קטן - רק שתדעו, שלכוכבה יש אחות מדהימה בשם אתר , והיא זמרת מעולה ומרגשת בע"ה תשמעו עליה ברדיו, את השיר החדש שהיא שרה על גלעד שליט. זהו זה, שיהיה לנו אחלה חג שמח, והמון המון שמחה ...

חג שמח!!

בהצלחה אריאלל!! ושמעתי משו על אחות של כוכבה :p שיהיה בהצלחה וחג שמח!

חן 16H

New member
חג שמח!!! ../images/Emo13.gif

חג פסח שמח וכשר לכולכם מדהימים ולמשפחותיכם ליוסי טלי ובני משפחת אזולאי אריאל המון הצלחה בכל אשר תפנה אוהבת חן

שgal0

New member
חג שמח ......

חג שמח גם לך מחכה כבר שתשודר התוכנית ובהצלחה בהמשך תהנה בחג וחג שמח ....גל

שgal0

New member
חג שמח לכולם...

תזכרו -לא לאכול הרבה מצות
זה משמין..!!!!!!!!!

כוכבה 27

New member
חג שמח לפורום הכי מדהים שיש

חג פסח שמח וכשר. ליוסי ולטלי ולבני משפחת אזולאי. תהנו מהחופש ותנצלו אותו.

כוכבה 27

New member
עונה

וואי אני אוהבת את המימונה. טוב אני חצי מרוקאית איך לא,חחחחח

orianush

New member
אממ..

פעם זה היה את החופש הארוך אבל עכשיו הוא כבר לא ארוך ויש לי מלא עבודות לעשות אז זה תוקע.. אני אוהבת את המימונה.. אבל לא כל שנה אני חוגגת.. אממ.. אין עוד משהו מיוחד.. אני כבר לא מתלהבת מהחג הזה.. פעם הייתי אוהבת היום פחות

1מאיוש

New member
עונהה..

[ אתם בטח תוהים מה אני בשעה כזאת בפורום.. הייתי במסיבה.. חזרתי.. ובאתי קצת למחשב
] אממ..מה אני אוהבת בחג?! כל מיני מאכלים שיש חח אבלל זהה משמיןןן .. אז שמים
פעם אהבתי שיש חופש שבועיים וחצי.. עכשיו כבר לא כי יש מלא עבודות! אממ זהו .. [[: שיהיה לכם חג פסח שמח וכשר! תשמרו על עצמיכם ותהנו!

1מאיוש

New member
אגב אוריאן ...

היית במקרה במסיבה? זה היה בבלנקו.. למה ראיתי מישהי ממש ממש דומה לך ולא הייתי בטוחה אם זו את או לא אז לא ניגשתי [[:

1מאיוש

New member
בוקר טוב [[:

התעוררתי רק לפני חצי שעה
טוב אוריאן אז ראיתי אותך חח .. שמחה בשבילך שנהינת [:

למעלה