חג שמח !

עונה

בעיקר אני אוהבת את המימונה(כי יש לנו כבר מסורת שעושים כל שנה אצלי בבית) המופלטה ועוד המון המון דברים וזה ממש טעים, ובעיקר החוויה של המימונה והשירים... אני גם אוהבת את הליל סדר עם כל המשפחה. חג שמח

שgal0

New member
אה.............

את המימונה המופלטות ומקווה לא להשמין....חחח

sarit lang

New member
חג שמח לכווווווווווווולם!

אודליה-שימי דגש על ה 4 כוסות לא להגזים אם זה....... אני מצטערת לא יוצא לי להיות פה הרבה כמו פעם אבל אתם עדיין חלק ממני...... אוהבת אותכם הרבה......

ניר86

New member
חג שמח לפורום הכי מקסים שיש !

שיהיה לכולנו פסח כשר ושמח ומהנה כמובן ,פעם שהייתי בבי"ס אהבתי כ"כ את פסח עכשיו עבר לי חחח אז שיהיה לנו חג מאושר ומחוייך לכל האנשים המקסימים שכאן בפורום אחד אחד !!! לא להשמין בפסח !!! זהירות סכנהההה !!! אוהב המון ומצטער שגם לי יוצא פחות להיות כאן...(חוסר זמן) נירו ...

אני...

הכי אוהבת את המימונה שבסוף החג ואת המסורת שאימצתי לעצמי שלנסוע כל חול המועד לטבריה.. אני כבר לא יכולה בלי.. ושרית אצלנו היהה תירוש
ולא קברנה סובניון אחרת לא הייתי מרחמת על הבקבוק..

lir2004

New member
חג שמח ופורח לכל איש ולכל פרח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (בדיחת אריה, עזבו...). טוב, גם לי לא ממש יוצא להיכנס לפורום הרבה, לצערי... (אתם יודעים - בגרויות אחרונות...)... אני אשתדל להיכנס קצת יותר... שיהיה לכולכם חג שמח וכשר! כוכבה, מה זה, לא סיפרת לנו שיש לך אחות זמרת... ועוד שרה לגלעד שליט... סחטן... שיהיה בהצלחה... שוב - חג שמח לכולכם!

למעלה