חג
מלא השראה לך ג'קו

shongold

New member
חג ../images/Emo23.gif מלא השראה לך ג'קו

וולאי ותשרור היום, כמו גם בימים הבאים וקרבים אהבה אצלך פנימה, עד הנימים הזעירים והעמוקים ביותר ומכאן תצא בגלים, ותעטוף אותך ואת ישותך, ותפרוץ החוצה אל כל סביבתך!

shongold

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מצטרפת לאיחולים מכל ה../images/Emo23.gif

אילו רק העולם היה מורכב משני יסודות ששמם מוסיקה ואהבה... החיים היו הרבה יותר מאושרים... אתה ניחנת בכישרון להפיץ את שני היסודות הללו... אז אני מאחלת לך המון המון אהבה, כדי שיהיה לנו העונג להנות מהכישרון שלך...
אני מקדישה את השיר הבא (רק כמה שורות כן?!) זכיתי לאהוב עברי לידר וכשהשמש יוצאת מעל המים ומתחיל עוד יום אפור ובנתיים אין סיבה אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב

rootteem1

New member
איזה שיר זואיע

חח די אני לא יכולה יותר עם הזואי.. שלא יצא לי בטעות זואי מחר חחח....

להההה... מחר יצא לך השם האמיתי...

ת'אמת לא איכפת לי שתקראי לי זואי גם מחר... שם יפה... והשיר באמת יפה... בכלל אני אוהבת את עברי לידר... No offense Jacko

מוני יש בעיה עם עברי?

יש לי בזכרון, רק דואט עם ריטה, ופה יש בעיה קטנה...אבל מעבר לזה הוא גם סוג של מלך... והפרסומת הזו...נשמה...

רנה6

New member
גמניייייייייייייייייייייייייייייייי

אוהבת את עברי לידר...קסם של בחור. הוא עושה לי את זה, על אף שבודאי , אני לא הייתי עושה לו את זה....אוף, גלשתי...הכל בגלל הבישולים שלי...סתם מתוסכלת

moon line

New member
טוב נו.. נסתפק במשפט הנדוש

לטובתכל המעורבים רגשית וגם לטובת יום האהבה (כבוד.. ליום) "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" אני אישית- ממש לא!

חחחחח לטובת יום האהבה...

ולטובת האירוע העצוב של השבוע... פורום ג'קו באתר ברית עולם נסגר!!!! אל תגידו שלא צובט לכן בלב...

למה??? מעבר למוזיקה שלו

תקראי גם את המילים לשירים שלו... אני מאד אוהבת את המילים... אבל על טעם וריח אין להתווכח... ו...כן כצעקתה...

למעלה