חג
מלא השראה לך ג'קו

rootteem1

New member
He won't...

He has already had 1 girl.... ........YAAAAAAAAA 1 2 much Do ya have any dirty thought????????

shongold

New member
אין דבר - חלקי

אם אני תועה בדרך מאבד את הצפון וסופה גדולה עוברת מבשרת שיטפון ואני איני יודע מה יביא לי מחר משהו בתוך החושך מנחם אותי ושר אין דבר אין דבר יותר שלם מלב שבור ויותר זועק מן הדממה לב שבור ולב פצוע לב עייף מדיבורים הוא יודע אהבה שנקנתה בייסורים וכשהוא כמעט שוקע והמים עד צוואר משהו בתוך החושך מנחם אותו ושר

shongold

New member
אל אלוהי שמים - חלקי

אל אלוהי שמיים מה חסר לי בחיים? אם יש לי קנקן עם מים ולחם כה טעים? אל אלוהי שמיים מה נדרש לו, לאדם מלבד אהבה בשניים אושר וקשר דם? איזה עולם בראת לכולם איזה עולם נתת בחינם כשבני אדם יהיו לבני אדם אז עולמך יהיה מושלם.

Nova5

New member
חג אהבה שמח לנשוא הפורום!

ולבנות הפורום
והנה קטע, שמחזיר אותנו למקורות של החג: Ophelia: Pray you, let's have no words of this; but when they ask you what it means, say you this: [Sings.] To-morrow is Saint Valentine's day All in the morning bedtime, And I a maid at your window, To be your Valentine. Then up he rose and donn'd his clothes, And dupp'd the chamber door, Let in the maid, that out a maid Never departed more. Hamlet | Act IV, Scene 5 ובקשר להשראה.לג'קו ...לא פעם התווכחנו, האם כדאי לו להשתתף בסדרה נוסח "שיר שלנו"... אם באמת יתגלה בך שחקן, ג'קו, דע לך שיש כבר מחזה על מישהו צעיר, מוכשר בטירוף,אך שואף להרס עצמי, שסביבה לא ממש קולטת אותו עד הסוף, ביחסים מסובכים עם אימא שלו, יתום מאב, שבא לבקר אותו בלילות... מוקף בידידים, טובים אליו, ולא פחות באויבים, שונאים אותו ...מאוהב בבחורה יפיפייה אך ללא מעוף...נשמע מוכר , לא? טוףףף, מספיק עם המורכבות ... לילה מלא אהבה לכולם

טוףףף מאד שפירגנת לו שייקספיר

מההתחלה, מבלי שיצטרך לעבור את מסכת היסורים של הטלנובלות...

shongold

New member
היי זואי תראי הכל כך מתאים שהוא

חייב לנסוק ישר לשם...

shongold

New member
נובה יקירתי - אין כמוך!../images/Emo23.gif

וטוב שהפצעת ולו רק בשביל הקטע הנפלא הנ"ל!

shongold

New member
סטיבי וונדרפול..חלקי

אתה האור שבחיי אתה הצחוק שבעיני את קרן שמש שובבה את אגל טל של אהבה הכל בורח מסביב לי הכל מתוק כמו בחלום אהבתך היא כמו אביב לי אני לא אדע מה לילה מה יום את קרן שמש שובבה את אגל טל של אהבה אתה האור שבחיי אתה הצחוק שבעיני

טוב... אני לא אומר לך הכצעקתה...

כי גם אני אוהבת את סטיבי וונדרפול... For once in my life I have someone who needs me Someone I've needed so long For once, unafraid, I can go where life leads me Somehow I know I'll be strong For once I can touch what my heart used to dream of Long before I knew Oooh Someone warm like you Would make my dream come true

רנה6

New member
חג אהבה שמח לג'קו ולכולנו....

שהחג יהווה רק סמל לאהבה נצחית בינך ובין זוגתך החיננית בהחלט...ושגם אנחנו אחרי הרבה שנות זוגיות נמשיך להחזיק במושכות , נמשיך לאהוב ולהיות נאהבות.... אגב, אתמול בעלי עשה לי יום כייפי כזה...הזמין אותי לארוחת בוקר -צהריים, קנה לי חולצה וכמה מוצרים של וויט מסק...סתם הרגשתי צורך לשתף.

shongold

New member
חג אהבה שמח גם לך אהובה..

ואני צריכה להראות את הודעתך..לבן זוגי..שילמד..מה זה ..דוגמא לזוגיות..נכונה..!!!

רנה6

New member
ון שון...

לא ממש יודעת אם זו אכן דוגמא טובה לזוגיות, מאחר ורק אני קיבלתי מתנה ...משום מה תמיד אני חושבת שהגבר צריך לפנק את האישה במתנות ולא ההפך...נכנסתי ולו לרגע קט לחנות מגניבה בשם " זהו זה" וכשהמוכרת שאלה אותי מה אני קונה לבעלי לחג האהבה, הרמתי זוג גבות ואמרתי : , אה, חשבתי שרק הבעלים קונים "

למעלה