תודה מאמי. עכשיו הבנתי
ד דילב לוי XD New member 5/8/07 #31 ../images/Emo94.gifתשתדלי לא לקרוא לי "דולב" כי אני אתעצבן סתם חח אבל באמת תשתדלי כי אני אתעצבן
ס ספירוש בן חיים New member 5/8/07 #34 ../images/Emo141.gifפ'חחחחחחחחחח ימפוצלת../images/Emo6.gif "תשתדלי לא לקרוא לי דולה כי אני אתעצבן: סתםם חחח "אבל תשתדלי לא לקרוא לי דולב כי אני אתעצבן" תחליטיייייי תתעצבני מה יהיה זה טוב לבריאות
../images/Emo141.gifפ'חחחחחחחחחח ימפוצלת../images/Emo6.gif "תשתדלי לא לקרוא לי דולה כי אני אתעצבן: סתםם חחח "אבל תשתדלי לא לקרוא לי דולב כי אני אתעצבן" תחליטיייייי תתעצבני מה יהיה זה טוב לבריאות
ד דילב לוי XD New member 5/8/07 #35 ../images/Emo94.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:--../images/Emo6.gif
ס ספירוש בן חיים New member 5/8/07 #37 ../images/Emo141.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif**** ישמנה אחת!
ס ספירוש בן חיים New member 5/8/07 #19 ../images/Emo141.gifזה של השמנעע שליייי מורניתתתתתתתתתתתתתת!! חח סתם היא לא פה יותר לא כותבת הרבה את יכולה כפרהה =תחדשי=
../images/Emo141.gifזה של השמנעע שליייי מורניתתתתתתתתתתתתתת!! חח סתם היא לא פה יותר לא כותבת הרבה את יכולה כפרהה =תחדשי=
ד דילב לוי XD New member 5/8/07 #5 ../images/Emo94.gifברוכה הבאה ( = דילב - 16 - קריות. מקווה שאת מכירה ת'חוקים.
ד דילב לוי XD New member 5/8/07 #8 ../images/Emo94.gifכן זה רבע שעה נסיעה :] איפה בחפה את גרה? שפרינצק? נווה שאנן? אני מקרית חיים. ולמה התכוות "מכירה" מאיפה את מכירה אותי? XD
../images/Emo94.gifכן זה רבע שעה נסיעה :] איפה בחפה את גרה? שפרינצק? נווה שאנן? אני מקרית חיים. ולמה התכוות "מכירה" מאיפה את מכירה אותי? XD
ל לינוי לאב אביחי New member 5/8/07 #10 התכוונתי מכירה את החוקים. ואני שפרינצק - איפה שהייתה ההופעה של הבנים.
L lililulu New member 5/8/07 #11 ברוכה הבאה אני עמית השתלבות מהירה מה התאריך יומולדת שלך? כי גמלי יש עוד חודש +/- יומולדת [:
מ מיכלוש יוסף New member 6/8/07 #41 ../images/Emo126.gifהיי גם שלי 12.9 . ../images/Emo46.gif ../images/Emo3.gif הייתה לי תחושה שאנחנו אותו תאריך , לא'דעת למה . O; כי אמרת עוד חודש בת 15 , חעחע D;
../images/Emo126.gifהיי גם שלי 12.9 . ../images/Emo46.gif ../images/Emo3.gif הייתה לי תחושה שאנחנו אותו תאריך , לא'דעת למה . O; כי אמרת עוד חודש בת 15 , חעחע D;
ל לינוי לאב אביחי New member 6/8/07 #48 ../images/Emo15.gifהיי אנחנו אותו תאיך../images/Emo9.gif חעחע, מגניב [[: