חדר מלחמה- פרק 7

Matan103

New member
חח רק אנחנו קלטנו שזה לא מציאותי

רק אנחנו הרמנו גבה כשראינו את הסצנה הזאת כי אנחנו מבינים שזה לא מציאותי. אבל אני מבטיח לך ש 95 אחוז לא חשבו בכלל על אם זה אמיתי או לא כי הם לא ממש מבינים.. בכל זאת, פרק נמחד!

vitamin P

New member
נכון(-:

ואיזה פרייארים???? איזה לקח יש להם בדיוק??? לא מקבלים עונש ואבא שלהם יראו שהם נכנסו לאתרי פורנו?? נו באמתתתתת איזה שטויות למה לא לשלוח משטרה שתראה לאבא את התמונות וזהו? ותחרים את המחשב? ומה הקשר לעזאזל לסיב אופטי???? אולי זאת שיטת התקשורת של החמ"ל אבל אין קשר לפריצה או מה שזה לא היה

Matan103

New member
עזוב נו איש :)

אנשים שלא מבינים במחשבים מצחיק אותם כל הקטע הזה של ההורים מגלים תמונות סקס וכאלה אז זה מצחיק בכלל אני חושב שאם היה קורא לי דבר כזה, במקום הייתי מנתק את הכבל של הרשת ופה נגמר הסיפור..

vitamin P

New member
אני ממש אוהב את השיר הזה[-:

חבל שהתרגום שלו בטלוויזיה לא משהו

duduamar

New member
../images/Emo12.gif

סיום דרמטי! שוב נצטרך להתאפק עד מוצ"ש הבא בשביל לראות מה קורה.

duduamar

New member
איך אבא שלי תמיד אומר -

אם יהרגו אותו, מי ישחק שבוע הבא?
וברצינות - לדעתי לא יהרגו. אבל אצל יאיר אי אפשר לדעת...

liatal

New member
א. יאיר לפיד גאון

ב. השחקנים שלו לא ממש- כל הפרק אני אומרת "תזמינו לו אמבולנס"- למסך, אני תמיד מדברת למסך, והדבילים לא קולטים שזה רציני... יפה יפה בנו את המתח!!! לא מפסידה אף פרק!!!

srinat

New member
גם לי לא

נראה שיהרגו אותו... ועוד דבר- אני היחידה ששמה לב שכמעט כל פרק מישהו שקרוב לאנשי חמ"ל נמצא בסכנה? למשל- הבן של חילבי כמעט מת, אח של נאור נהרג, אימא של גלית מתה מסרטן ועכשיו התקף לב לרענן. טוב, זה לא כמעט כל פרק, אבל אם סופרים מגלים שאלה 4 דמויות שנמצאו בסכנת חיים (שרובן בכלל לא מופיעות בסדרה אך קרובות לעובדי חמ"ל). מה שאומר שרק 3 פרקים מהסדרה כולם הרגישו בסדר גמור. מה גורם ללפיד לחשוב שחצי מהסדרה צריך להרוג מישהו?

duduamar

New member
כנראה בדיוק מה שגרם לו

לחשוב שכל פרק מישהו אחר צריך להתחיל עם מישהי מהחמ"ל...

למעלה