חדר מלחמה-שרשור הפרק השבועי

vitamin P

New member
חדר מלחמה-שרשור הפרק השבועי../images/Emo11.gif

צפייה מהנה!!! מחר יתארחו כאן בתפוז
השחקנים דני גבע ורותי בורשטיין(נאור וגלית מהחמ"ל) אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כאן

רוסקו 90

New member
יאיר לפיד

רק אני לא אהבתי את ההופעה שלו שם? 5 דברים שלא ידעתם על יעל סיגלר.... מה זה ראיון?

מילי17

New member
פרק טוב ../images/Emo66.gif

קצת יותר מדיי משפחתי לי מידי... יאיר לפיד, שפיגלמן, בני כרמלי.... אבל פרק טוב. סגירת קצוות בלי יותר מדי סיפורים מיותרים... מתחילים לשים גז בחדר מלחמה, ואני אוהבת את זה.

טיפטיפי

New member
פרק מעולה!!!! יאיר היה מתוק!!!../images/Emo11.gif

וחאלס על הנחמדות!!! קצת קשיחות לא תזיק לו.. להיפך... ואני חושבת שיאיר כן היה סבבה למרות שהוא קימבן קצת חברים.. ומה היה הקטע של סינגלר שהתחילה איתו??????? תסבירו לי-למה דפנה שפיגלמן חייבת לחשוף את עצמה בציבור??? גם המפיקה של יאיר בתוכנית וגם ציפורי לילה ועכשיו גם כאן? היא ממש מעצבנת!!!!!!

גם אני חושבת

גם אני חושבת שהפרק שיאיר השתתף בו, ובכלל כל הסדרה הזאת ממש טובה! צדק מי שאמר, שקצת קשיחות לא תזיק ליאיר.

vitamin P

New member
עוד לא יצא לי לראות... על קלטת...

לא חזרתי בזמן הבייתה בשביל לראות את הפרק

מילי17

New member
ולמה את מבזבז זמן יקר במחשב?

במקום ללכת לראות? לא מסקרן אותך איך יאיר שיחק?

vitamin P

New member
לא הייתי בבית..... ואין לי כח לראות

עכשיו... יהיה יותר יעיל מחר בבוקר אני גם ככה עוד שלוש דקות הולך לישון

og4u

New member
פרק חוזר

מי יכול לכתוב מתי יש שידור חוזר לפרק של 29/1 ?

מילי17

New member
אין כרגע ש.ח.

לצערי. את/ה יכול/ה להכנס לאתר הרשמי ולראות קטעים...

willo1

New member
לדעתי היה מ-מ-ש יפה!

הפרק הזה לדעתי היה הרבה יותר טוב מהקודמים.. קרו הרבה יותר דברים.. ותסלחו לי אבל אני חייבת- איייזזהה חמווווווווד יאיר!!!!!! הוא שיחק כל כך טוב! זה הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו ( גם בזכות יאיר, חבל שהוא לא אורח לכמה פרקים) וטוב שלא הרגו את אורן לא הייתי עומדת בעוד מוות.. זה היה קטע ענק עם דני גבע שחשב שאורן מת חחחחחחח יאיר קבל ח"ח
רק עוד משהו---תגידו, מאיפה הביאו את המנגינה הזו ברקע של כל פרק? זו מנגינה ממש יפה.

Zברע

New member
המנגינה

השיר של STING קוראים לו FRAGILE וספציפית בפרק הזה, הם לקחו ביצוע אינסטרומנטאלי המופיע בפסקול הסרט the living sea פסקול ממומלץ בלי שום קשר. וסתם אגב, נעימת הפתיחה והסיום של חדר מלחמה מזכירה ממש (עד החצי שלה) את "היא לא דומה" של ארכדי דוכין. שמתם לב?

בקשר למנגינה

דבר ראשון הלינק שהבאת לא עובד.. דבר שני הורדיתי את FRAGILE וזה זה בכלל אבל בכלל לא דומה... אז תקן את הלינק- תודה מראש..

Zברע

New member
גם זאת דרך

להגיד תודה... א. הלינק עובד אצלי. אז תבדוק בעצמך מה לא בסדר. ב. אתה יכול לחפש לבד לפי השם של הסרט: the living sea ואז לא תצטרך את הלינק שלי. (מה קרה אנשים, לא שמעתם על גוגל?) ג. ברור שזה לא דומה, אחרת לא הייתי מציין את הביצוע המיוחד מתוך הפסקול המיוחד. ד. אולי אנחנו מדברים על שתי נעימות שונות. אני מניח שזאת לא היתה הנעימה היחידה. בהצלחה.

למעלה