חדר מלחמה-שרשור הפרק השבועי

willo1

New member
אמממ התכוונתי

לנעימת הפתיחה והסיום שלפעמים משמיעים גם באמצע.. זה מה שהתכוונת גם?

החזיקו חמש אפיזודות והתעייפו

כבר מתחילים לחפף בבימוי כל הערב רענן מסתובב עם חולצה פתוחה מעל טי שירט כחולה והנה כשהוא פוצח בספורט הלאומי הפיני של ריצה בחניונים אחרי היועמ''ש הוא עם חולצת בד מכופתרת ללא זכר לטי הכחולה..... 2 שניות מאוחר יותר כשכביכול חזר למשרד לגמור את הישיבה עם צוות משרד האוצר הפלא ופלא הוא כנראה עבר בחדר ההלבשה שבמדרגות בדרך לחניון ולבש שנית את הטי הכחולה..... זה מפריע לי הקטעים האלו.... גוסטב

gladys

New member
|? אפרופו ....

אפרופו סטראוטיפים והכללות ... שמת לב יאיר שכל הנשים בלי יוצא מן הכלל כוווולן מתחילות עם הגברים הן תמיד יודעות מה הן רוצות ,מלאות בטחון עצמי, ציניות, מתחכמות ומה לא .לאומתן הגברים כולם (זו לא הכללה, כך יצרת אותם בסדרה...) נבוכים,מבולבלים, מופתעים ואפילו תמימים . היה שם מישהו ששיחק את הפסיכולוג... מעניין מה הוא היה אומר על זה ... חבל! זה מוריד אמינות- הדמויות הפכו לשבלוניות והכל מתחיל להשמע אותו דבר

טוב אז ככה ......

אני אוהבת מאוד את חדר מלחמה ואפילו יצאתי כנגד באטמן שכל הזמן השמיץ אבל הפרק הזה , אני חייבת לציין היה בינוני מאוד אני לא אהבתי את פטפוטי הסרק בין סורק לענת ופטפוטי הסרק בין גלית לנאור , ואל תבינו אותי לא נכון , אני אוהבת סיפורי אהבה בתוך דרמה אבל בזה עסקו כמעט כל הפרק ואפילו בבדיקה הביטחונית של יעל (יאיר שיחק ממש טוב) דיברו בסוף על פינטו והקשר שלה איתו , היה פחות מידי רצינות טלא עסקו בדברים בטחוניים של ממש (אפילו שהביאו את אח של פינטו לנושא חשוב , עשו מיזה סיפור משפחתי שכזה . אני עדיין אמשיך לראות כי אני רואה אתזה בתור סיפור יפה אבל הפרק הזה תסליחו לי היה יותר מידי מרוח תחשבו על זה

למעלה