חדר מלחמה
תוכנית מספר 3

יפלול

New member
הפרק השלישי

שלום לכולם. אני חייבת לציין שהפרק השלישי, ששודר אתמול היה כבר ממש מצויין. אי אפשר להתכחש יותש ולומר שלא מאמינים לדמויות. כבר התחלנו להקשר אליהן, לצפות את תגובותיהן, לכל אחת כבר יש אפיון אישי משלה. הפרק היה מצויין וכייפי, ויש פוטנציאל התמכרות. לתשומת לב הקורא יאיר לפיד!!!

batman

New member
תגובה ליפלול - וגם לאלירן

ההכרזה הגרנדיוזית שלך שאי אפשר יותר להתכחש ולומר שלא מאמינים לדמויות, לא אומרת עליך דברים טובים. כבר התחלנו להקשר (אגב, מי זה "אנחנו"? אני והתולעים?) לדמויות? אחרי פיילוט צולע ושני פרקי בוסר ? תני לי לנחש, את בטח מאלה שמספיק מבט חטוף מגבר כדי להתניע את מנגנון ההורמונים שלך וגורם לך כבר לדמיין את צבע הסוודר של בנכם המשותף. לא , יקירתי, "אנחנו" לא נקשרים לדמויות, ולמען האמת דווקא הדמויות הורסות סיפור (אולי) טוב. ומה הקשר לאלירן ? אני ממליץ לך בחום להכנס ללינק שלו, לקרוא ביקורת (הבחור בן 17) משובחת, נוקבת ורהוטה. אני לא מכיר אותו אבל לדעתי כבר יש לו במגירה תסריט אחד או שניים, בטח יותר טובים מחמ"ל. הכי צחקתי מ"פוטנציאל התמכרות" למה בדיוק? למה?

chim chim

New member
זה רק אני או שנדמה לי ?

שניסו לעשות לי שטיפת מוח ? הנאום הטיפשי של רענן על "חשיבותם של יפי הנפש לקיומנו המוסרי", גרם לי בחילה ! זה ניסיון ברור לעשות שטיפת מוח !

שמתם לב כמה...

קרובי משפחה של הדמויות נהרגים/חולים/פצועים יש בסדרה הזאת? אח של נאור, אמא של גלית, ובפרק הבא - הבן של חילבי. כמה אפשר

ווואאווו../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

יש שיפור ענקי!!! הבעיה היחידה שלי הייתה שהתמונה של האח התלוי פורסמה באינטרנט לפני שהם ידעו!! כאילו...........ברררר חחחחחחחח ולמרות שזאת הכתיבה של יאיר לפיד(ידועה עוד מהספרים) המעברים בין נושאים חדים יותר מידי

SoldieRonit

New member
../images/Emo7.gif איך בכיתי בסוף ../images/Emo6.gif ולמה ?? כי..

הם הדליקו נרות של חנוכה,ואני התרגשתי
וחוץ מזה הפרק הזה העלה דילמה שגרמה לי לחשוב
וברגע שאני חושבת ,זהו נגמרות לי המילים
. סתתתתתתם

אייל201

New member
זו תוכנית שחבל על הזמן.....

אחרי שצפיתי בתוכנית היגעתי למסקנה שזה הדבר הכי פלצני שראיתי בחיי יותר מהמג"ד שלי (השתחררתי ברוך השם) שהוא באמת אחד הגרועים. כאילו איך ששון גבאי יודע את תוצאות של הניסוי של החץ לפי 4 תמונות, זה ממש מגוחך. אבל עם כל הפלצנות זה בידור לא רע בכלל, סטייל הסרטים של ברוקהיימר הרבה דרמה וזוויות צילום והתמקדות, עשוי היטב, אבל פלצני

למעלה