חדר ניתוח
- "צער גידול בנות"

shiiiran

New member
יו כמה נוסטלגיה

הפרקים שהכי זכורים לי: + ג'סי ממציא מכשיר שמונע מהספריי להמרח על הפנים, הוא עושה פרסומת ובאמצע הצילומים הוא לוקח בטעות ספריי בצבע ורוד ומרסס על השיער שלו + ג'סי בטעות חולץ לתאומים את הנעליים- סימן ההיכר שמבדיל ביניהם, ואח"כ לא יודע מי זה מי (פרק עצוב..) + ג'סיקה מביאה למימי לעשות לה חורים באוזניים. התוצאה: דלקת... בעעע...

BedRooM Bra

New member
חחחח כן אויש איזו נוסטלגיה

אבל אני לא זוכרת למה הפרק עם הנעליים והתאומים עצוב

אני זוכרת, פרק חמוד ../images/Emo6.gif

אלו היו בכלל גרביים, והוא התפדח לספר לבקי. בסוף הם זיהו מי זה מי לפי טביעת כפות הרגליים שעשו להם בבית החולים...

shiiiran

New member
זכור לי שזה היה עצוב

כי אחר כך ג'סי מרים את התינוקות חרי החליף בינהם.. ואומר להם: אני מצטער שאף פעם לא נדע באמת מי כל אחד.. משהו כזה.. היה עצוב.. במיוחד כי לא ראיתי את סוף הפרק שהם אח"כ כן מבדילים...

BedRooM Bra

New member
איך שאהבתי את הסדרה הזאתי

במיוחד אני זוכרת פרק חמוד שבוא סטאפני עברה לגור באמבטיה כי דיגיי' הייתה אמורה לקבל את החדר של מישל ומישל הייתה אמורה לעבור לחדר הישן של סטאפני ודיג'יי וסטאפני לא רצתה ועוד פרק שבוא דיג'יי יצאה לדייט ודני גואי וג'סי יצאו לרגל אחריה חחח פרק חמוד

אחת הסדרות הטובות ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

הייתי מכורה לזה. חבל שלא משדרים את זה יותר:( ובשחקן שמשחק את ג'סי חתיך

סדרה כל כך חמודה!

ובהחלט זכור הפרק כשג'ואי וג'סי ניסו לחטל את מישל הקטנה... אה... והפרק שסטפאני החליטה לשנות את שמה ל"דון"

kristal 19

New member
איזה סדרה מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכי אהבתי את די ג'יי בסדרה... וגם את ג'סי וגם אני זוכרת את הפרק שסטפאני הייתה אמורה לסוע עם שתי בחורים לסיבוב במכונית ובסוף לא הלכה. ואז הודיעו לה שהבחורים עשו תאונה וחברה שלה הייתה איתם במכונית... פרק עצוב

למעלה