חדשההההההה

ny22

New member
מנהל
חדש פה!

שלום, אני ממש אוהב את הסדרה הזאת ואפילו קרובת שמפחה שלי משחקת שמה... תאמת, אני רציתי לנהל את הפורום הזה ולא נתנו לי....
לא נורא, העיקר שיהיה פה טוב לכולם!

אני לא צופה ממש בסדרה אבל רציתי

להגיד לכם מזל טוב על הפורום ובהצלחה הילד שמשחק את יוסי-הנכה הוא מהשכבה שלי אם משהוא חשב שהוא נכה במציאות אז לא הוא לא נכה.

bongol1

New member
איזה מגניב!!! =))))

וואי אני... משהה.. חחח... מגניב בקיצור
אבא שלי, יעקב (גם ינקול) גולדווסר הוא הבמאי הראשי של הסדרה מעורב ירושלמי! הוא גם ביים את רוב העונה הראשונה. תכלס, לפי החוזים שנקבעו הוא רשאי לביים את כל הפרקים בכל העונות (בלעדיות). מכיוון וערוץ 2 קבע deadline מאוד מוקדם לא היה בידו אפשרות לסיים את העבודה לבד ולכן נאלץ לשתף במאי נוסף. בכל מקרה, השבוע מתחילים הפרקים שאבי ביים מפרק 6 ועד סוף העונה. אפילו המורה שלי לתופים, ניר נקב, השתתף בפרק 6. הוא המתופף בלהקה של איציק. זה עם הזקן השחור והשיער הארוך ועם חולצה עם משבצות (אם אני זוכר נכון) טוב נו אסור לי לגלות הרבה חחח
אני שמח שאתם נהנים מהסדרה הזאת, באמת! זאת סידרה ברמה גבוהה, עמוקה ומרגשת. בהצלחה בפורום, זה באמת כבוד גדול! שיהיה לכם שבוע מקסים, איתמר.

מזל טוב על הפורום../images/Emo65.gif

היי
אני רעות... אני בת 16 מהקריות... שיהיה המון המון מזל טוב לפורום... לדעתי זאתי סידרה מצוינת מעורב ירושלמי... המון המון הצלחה...

שלום אני חדשה../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

אני חיילת, בת 20, ואני פשוט מכורה לסדרה הכ"כ נהדרת ונפלאה הזו עוד מהעונה הראשונה ששודרה בערוץ 10. אשמח להיות חלק מכם, ולעזור במה שאפשר. שיהיה במזל טוב, ובהצלחה.

LuLiLoPiLaTo1

New member
ברוך הבא!! מי קרובת משפחתך?

אתה גם העכי אוהב את הדמות שהאי משחקת שם?

rickysofer1987

New member
../images/Emo20.gifוואי, מגניב שאתה פה, אולי

תוכל לגלות לנו קצת כשיהיה מתח
אבא שלך כנראה מאוד מוכשר אם יצר סדרה כה איכותית וברמה. דרך אגב יש לו סדרות/סרטים שהוא ביים?

ny22

New member
מנהל
ברוכה הבאה!

ואני מאחל הנאה מלאה מהפורום ואיך לא....מהסדרה!

bongol1

New member
הסרטים שאבא שלי ביים

אבא שלי, ינקול ביים את הסרטים "מתחת לאף", "אבא גנוב", "מעבר לים" , "מקס ומוריס" וגם את 3 הפרקים הראשונים של "לתפוס את השמיים"

יווו מה דניאל מהשכבה שלך ../images/Emo35.gif ../images/Emo108.gif

איזה קטעעעע תמסור לו ד"ש
ואיי איזה קטע זההה וברור שהוא לא נכההה

ny22

New member
מנהל
זאת...

אמונה צבי... וקצת קשה לי לענות על השאלה שלך..

למעלה