תוכל לספר עליה קצת יותר פרטים.. בעיקר איפה היא שיחקה עוד ??
N ny22 New member מנהל 22/12/05 #22 אז ככה, בקשר לאמונה צבי... היא שיחקה בכמה פרסומות: אקטימל....... (ואיי, כבר הספקתי לשכוח....חחחחחח......אם אני אזכר אני אוסיף עוד...) היו לה גם כל מיני תפקידי אורח: צימרים.... אבל הנה הרישמה המלאה (אני מקוה) אמונה צבי
אז ככה, בקשר לאמונה צבי... היא שיחקה בכמה פרסומות: אקטימל....... (ואיי, כבר הספקתי לשכוח....חחחחחח......אם אני אזכר אני אוסיף עוד...) היו לה גם כל מיני תפקידי אורח: צימרים.... אבל הנה הרישמה המלאה (אני מקוה) אמונה צבי
R rickysofer1987 New member 22/12/05 #25 הפעם הראשונה שאני ראיתי אותה הייתה באישה האחרת (של הזכיינית רשת) שם היא גילמה את ורד והיא לא הייתה דתיה, אז כנראה שבמציאות היא גם לא.
הפעם הראשונה שאני ראיתי אותה הייתה באישה האחרת (של הזכיינית רשת) שם היא גילמה את ורד והיא לא הייתה דתיה, אז כנראה שבמציאות היא גם לא.
N ny22 New member מנהל 22/12/05 #27 כן... לא הייתי בטוח איך קוראים לסדרה... אבל נכון, קוראים לסדרה "האישה האחרת". והיא לא דתייה...
L LuLiLoPiLaTo1 New member 22/12/05 #14 אהה יפה../images/Emo13.gif היא דתיה במציאות? אוקי אולי בהמשך הסידרה תוכל לענות
G Green Day 1 New member 21/12/05 #4 ../images/Emo70.gifWelcome../images/Emo140.gif ברוכה הבאה, תהנה ומגניב לך, שאמונה צבי קרובת משפחה שלך...
../images/Emo70.gifWelcome../images/Emo140.gif ברוכה הבאה, תהנה ומגניב לך, שאמונה צבי קרובת משפחה שלך...
ע עינבי ארנבי 1 New member 22/12/05 #6 ברווכיתת ../images/Emo24.gif אני עינב ח גמני חדשה בעצם כולם חדשים חח
כ כוסית על הגג New member 22/12/05 #21 חדשההההההה../images/Emo9.gif קוראים לי אורררררר וכן גמני אוהבת לראות מעורב ירושלמי
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 22/12/05 #31 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני מכירה את הניק שלך מהקמונה של אסנת ומייקל =) ברוכה הבאה! אני לירון בת 13..
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני מכירה את הניק שלך מהקמונה של אסנת ומייקל =) ברוכה הבאה! אני לירון בת 13..
א אמא של הבונבון New member 23/12/05 #32 תקבלו אותי? מאד מאד אוהבת את הסדרה, אחלה שחקנים. שווה ביותר!
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 23/12/05 #35 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני לירון :] התמכרות נעימה!