אני חייבת להכיר את כולם בפורום חח מי את...?
M M o T e K 16 New member 28/5/04 #40 יאפ אוסי זאת אני! חחח חן חן חן חן שלכם חן חן היידפארק באסטד/מקפליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מואההההההההההה ואני יודעת שזאת את אני מזהה לפי הכינוי!!! ואממממ תMM100 כן אני מהפורום מקפליי בהיידפארק.. מי את?
יאפ אוסי זאת אני! חחח חן חן חן חן שלכם חן חן היידפארק באסטד/מקפליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מואההההההההההה ואני יודעת שזאת את אני מזהה לפי הכינוי!!! ואממממ תMM100 כן אני מהפורום מקפליי בהיידפארק.. מי את?
D DesertRose7 New member 28/5/04 #42 חנוש!!!!!!!!! הגיע הזמן במת.. או שסתם אני בדיליי.. יש! עכשיו יש פה מישהי שאני מכירה.. טוב חוץ מאוסי.. שלא נכנסת בכלל!!!
חנוש!!!!!!!!! הגיע הזמן במת.. או שסתם אני בדיליי.. יש! עכשיו יש פה מישהי שאני מכירה.. טוב חוץ מאוסי.. שלא נכנסת בכלל!!!
M M o T e K 16 New member 28/5/04 #43 בובה את בדיליי וגם יוליה פה! ואוסי ואיילת ומממ עוד אנשים! נראה לי! חחח
D DesertRose7 New member 28/5/04 #44 יוליה? איפה יוליה? לא ראיתי אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איילת הייתה פעם אחת!! חחחחחחחחח.. טעתה בשם משפחה שלי!! חחחחחח.. ואוסי אני ידועת שהיא פה!
יוליה? איפה יוליה? לא ראיתי אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איילת הייתה פעם אחת!! חחחחחחחחח.. טעתה בשם משפחה שלי!! חחחחחח.. ואוסי אני ידועת שהיא פה!