חדשההה (טוב לא ממש..)

חדשההה (טוב לא ממש..)

אז ככה, קוראים לי אור גוהר ואני חברה של הילה (הילהפצצה) מהפורום, אני הייתי רשומה לתפוז די הרבה זמן וכל הזמן הייתי נכנסת לפורום ומגיבה לעיתים רחוקות, הייתי מסתכלת בהודעות אבל כמעט ולא הייתי מגיבה... בזמן האחרון, כלומר לפני חודש כשניסיתי להיכנס לתפוז זה לא ניכנס לי, ולאחר מכן המחשב שלי נהרס אז לא נכנסתי, ולא ראיתי הודעות ולא הייתי פעילה, (למרות שגם מקודם לא ממש הייתי פעילה), עכשיו כשהמחשב שלי הגיע מתיקון הילה סיפרה לי על המפגש מעריצים והיא אמרה שאם אני לא יתחיל להיות פעילה בפורום אני לא אוכל לבוא אליו ולפגוש את הבויז הכוסוניםםםם....היא גם אמרה שהיא סיפרה לכן מה שקרה לי עם המחשב ושהייתי פה, והיא ביקשה שאני גם אבוא אבל לא הסכמתן כי אני לא חברה בפורום, אז אני כן הייתי חברה בפורום, אני לא הייתי פעילה כמו בנות אחרות, אבל הייתי בפורום, ואז הכל נחק לי, אז חזרתי עכשיו... מקווה שתקבלו אותי... אני מאוד רוצה להשתלב בשבועות הקרובים ולבוא למפגש, אני מבטיחה שאני אהיה פעילה, אכנס די הרבה ויכתוב הרבה... אני והילה לא יכולות לבוא להופעה בקרון ביום שני (זה ביום שני אם אני לא טועה, לא?!) כי זה רחוק לנו מאוד ואנחנו מת"א... אז מקווה להשתלב.. ולהיפגש בקרוב.. בהמון אהבה אור הגיימבויזית!!!
 
אבל אוריקוש

אבל אוריקוש הילה סיפרה לכם את כל מה שקרה לפני שסגרתם את השרימה, וזה לא פייר כי אני הייתי פה ורק שילשום החזירו לי את המחשב ועשיתי ששם משתמש בתפוז, אז זה לא אשמתי, אני מעריצה שרופה שלהם, ואני חייבת לבוא אז אם לא תירצו שאני יבוא אני בכל אופן יבוא
 
חההה....לא אי אפשר כי בכניסה מחלקים

תגים כאלה או משהו כזה לכניסה לאולפנים ואת לא תוכלי סורי וכבר אמרנו לרוברטו כבר כמה אנחנו אי אפשר!!!
 
שבי זה זכר או נקבה?

דוד חייב לדעת
 
ועם.....

כל כך היית רוצה לבוא היית באה לחברה שלך הילה ונירשמת מאצלה!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

אורטל 13

New member
לאורי

אורי את לא מכירה אותי אני רק רוצה לדעת מי נכנס לרשימה בבקשה ת]פרסמי את הרשימה
 

OoנויoO

New member
לאורי...

אני לא ידעתי שהיתה הרשימה אז אני לא נרשמתי.... רוברטו ענה לכם?
 
כנסי רגע..../images/Emo70.gif

אני חושבת כמו אורי!! אם היית כל כך רוצה לבוא למפגש אז היית כותבת מחברה שלך הילה!! אי אפשר לצרף עכשיו...!! הרשימה סגורה!!!!! אין יותר מצטרפות...!! אנחנו מלא!!
 
למעלה