אורי צדקת בר הסכימה עם אורי
ב ברוש הבובעע New member 14/1/06 #9 הודעה להילה!!!וגם לך!! אם המצב ימשיך ככה... אני ואורי הסכמנו שאנחנו לא נודיע להילה מובן?! אי אפשר לעבוד ככה...זה באמת מוגזם!!
הודעה להילה!!!וגם לך!! אם המצב ימשיך ככה... אני ואורי הסכמנו שאנחנו לא נודיע להילה מובן?! אי אפשר לעבוד ככה...זה באמת מוגזם!!
S shoshishoosh New member 14/1/06 #16 מה רוברטו כבר ענה לכן? הוא ביקש את מספר הבנות הסופי שהולכות למפגש שלהם?
ס ספירולה New member 14/1/06 #22 כנסו שניהההה לא הבנתי גם אני את עניין הרשימה... אני פה רשומה כבר איזה שבועיים ככה. . . . אז, אני רשומה או לא?
כנסו שניהההה לא הבנתי גם אני את עניין הרשימה... אני פה רשומה כבר איזה שבועיים ככה. . . . אז, אני רשומה או לא?
ע עדנוש המאמי New member 14/1/06 #25 הוא שלח לכם בחזרה תשובה או משהו דומ ה שהוא ינסה שהוא יעשה לא יודעתת משהו בנשוא????=/
ע עדנוש המאמי New member 14/1/06 #24 ברוכה הבאה..!!! תהני מכל רגע פה חח.(ואני מבטיחה שתהני חח.. ) 299638831 [email protected] השתלבות מהירה
ברוכה הבאה..!!! תהני מכל רגע פה חח.(ואני מבטיחה שתהני חח.. ) 299638831 [email protected] השתלבות מהירה
א אדם החיימשלי New member 15/1/06 #35 ברוכה הבאה.. אני ספיר בת 15 מת"א! תכירי את שושנה==> השתלבות מהירה =]]