חדשהה..

Hezi The One

New member
ברוכה הבאה.

אמ,לא מסכים איתך לגבי "אוי ואבוי" הוא קרע אותי בטירוף,עוד מהטריילר.

פרקשון

New member
מילה אחת יש לי

תתביישי לקרוא לעצמך מעריצה בדם!!! ואת אומרת שיש לך רק 90 אחוז מהשירים!?!?!? זה אומר שאין לך את האלבומים בטוח! עכשיו! ברגע זה! איך שאת רואה את ההודעה! את רצה לקנות את שני האלבומים! נו יאללה! הפ הפ הפ! אני עידן ובדרך כלל אני רגוע :)

חחחח דנדוששש

כפרה עלייך

horse girl1

New member
הוו אגב אלבומים..../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

אחרי שהייתי נטולת אלבומי שייגעצ היום השגתי אחד
איך? סתם ראיתי את הדיסקים שלחבהר שלי ולקחתי לה לשמוע את המכשפות וגם את שייגעצ(ניו יורק רפיח) ואז היא אמרה לי שאני יכולה לקחת אותו
נכנסתי להלם קטן אבל חסכתי לי 50(?!) שקל
מה רע לי? וביום שני אני אלך אליה לחפש את האריזה של הדיסק
פפ ולא ממש קשור. היום בספורט אז עשינו ארובי(וואט?!) אז אני ובחהר שלי(זאת ממקודם) הבאנו למורה כמה דיסקים שתשים משהו נורמלי(ולא לטינוס) ואז הלכנו רגע שחזרנו היא אמרה לנו שהיא שמה את מוניקה לוינסקי וזה לא מתאים
גם כן עד שהבנו מה היא רוצה.
היא שמה את יחסים פתוחים של מוניקה סקס

horse girl1

New member
נננאא לא מתאים מוזר מידי..../images/Emo79.gif

אבל בינתיים מוניקה לוינסקי לשילטון
יודעת מה? נציע להם לשנות!

TiNiErBeiL

New member
אוי לא..../images/Emo7.gif הבושה..

חחחחחחחח.. נכון, אין לי ת'אלבומים.. אבל כל השירים במחשבבב.. ואני מתכננת לקנות (או לפחות שיקנו לי ליומולדת..)

פרקשון

New member
הפעם אני אהיה נחמד :)

אוקי זה שאין לך את האלבומים זה כבר לא בסדר אבל להתגאות בעובדה שאת מחזיקה את כל השירים במחשב ומפרה את זכויות היוצרים של הלהקה שאת מכריזה שאת כל כך אוהבת! זה לא בסדר עוד יותר! תחשבי על זה שאת עובדת שנה על משהו...5000 איש קונים 100000 איש מקבלים בחינם לא היית מתעצבנת?

keeeren

New member
../images/Emo45.gif

כשאני מעריכה אומן ואוהבת את שיריו אני קונה את האלבום אבל גם אני כמו כוווולם מורידה לפעמים

פרקשון

New member
מסתומרת?

מצידי שתוריד שירים וזה אבל שתציג את עצמה אחרת ולא כמו שהיא הציגה

אז על אותו משקל,

אם לא אכפת לך אם היא מורידה שירים, מה אכפת לך איך היא מציגה את עצמה? מה אכפת לך בכלל? חוצמזה היא שייגעצית בדםםםםםם!!!111אחדאחד. זה מספיק לא? מי קנה בכלל דיסקים בגיל 13?

פרקשון

New member
אותו דבר אני יכול לשאול

מי היה מעריץ בדם בגיל 13 ואני קניתי אם אני לא טועה איזה 2 דיסקים בגיל הזה רק אז התחלתי להתעניין

טוב, ילדים מיוחדים שלי.

האמת שאני לא זוכרת. 13 זה כיתה ז' לא? אני מניחה שהקשבתי למוזיקה בגיל הזה, אבל בלי טעם ובלי ריח, מה שכולם שמעו, שום סגנון אישי. חוצמזה שאף פעם לא הייתי מעריצה בדם של אף אחד.

למעלה