אתה לא יאומן
תגיד, אתה אמיתי ?? את חיי בסרט שלא להאמין... אני מצטער שקראתי לך מנהל כלשהו, כי צריך לזה אישהי השכלה אתה מדבר גבוהות על הרבה מאוד שטויות נמוכות. וזה מה שמעציב אותי יותר. אני מדבר על X אתה מדבר על Y. בהנת הנקרא עצמך לא משהו אהה? אני לא מדבר על כך שנהג מונית יוריד מישהו באמצע הכביש, אני מדבר על העובדה שנהג מונית לא חייב להתחיל לעבוד. אני יסביר את זה יותר לאט כי אתה באמת באמת לא מבין יתחיל לעבוד כמו שאמתי על שומר יתחיל לשמור אי אפשר לתבוע בתביעת נזיקין שומר על העובדה שהוא מסרב לעבוד. לך תנסה, זה פשוט לא ילך. מקסימום ניתן לפטר אותו. וזאת לאחר שהייתה סיבה מוצדקת. כלומר, אם העובד סירב לשמור בשל סיבה הגיונית כמו העובדה שהוא עבד יותר מהמכסה המצויינת בחוק והמועביד מפטר אותו, מי שידפק זה ------->ה מ ע ס י ק. אתה פשוט לא יכול לתבוע עובד. באותו דוגמא אתה יכול לקחת גם עובד של שירות לקוחות. אם הוא מסרב לקחת משמרת סתם כי בא לו, לא בגלל משהו בחוק, ועכשיו נוצר לחץ ויש הרבה אנשים כועסים על הקווים של החברה. אתה לא יכול לבוא בתביעה. אתה יכול לפטר אותו. אם אתה לא מאמין לי, תנסה. יש דבר כזה משרת אמון, במשרת אמון הסיפור קצת שונה. אבל בגלל אתה לא יודע מימין לשמאל, חשבת שעבודת אבטחה היא משרת אמון. אז אחרי שהוכיחו לך למרות ההתלהמות לך והדרמטיות שלך לכל העולם שמישהו אמר משהו לא יפה נגד מאבטחים, הבנת שמאבטחים זה לא משרת אמון. אני יודע שיקח המוווווווווווווווווווווווווווווווווון זמן לגרום לך להבין שאתה חיי בסרט, אתה ברברן שאוהב להתווכח וחרטטן שאוהב להתלהם. אבל רבק! אתה תקוע באותו קטע כבר כמה ימים. דייייייייייייייייייייייייי! כמה משועמם אתה יכול להיות ועוד לקרוא לי משועומם? אחי, אתה קראת 67 דפים שלמים של כל הפורום! כמה פתטי אתה יכול להיות??? מה שאהבתי מכל הבליל השטויות שאתה כותב זה שאתה מדבר עלי, "ככל הנראה אלוהים לא היה ממש נדיב איתך בכל מה שקשור לחלוקת שכל" תתבגר ילד! "אני יודע שזה לא מנוקד אבל תשתדל ואם משהו לא ברור, תכתוב לי ואני אנסה להסביר לך שוב. שמע אני מציע שלפני שאתה מלהג שטויות תנסה קודם לקרוא את מה שאמרתי" תתבגר ילד! "אני לא מנהל בחברת אבטחה אני כולה מאבטח פשוט מן המניין" שטויות במיץ עגבניות, אין שום היגיון שעובד מן המניין, יתמוך בחבורה של עבריינים "ש הרבה מאבטחים שאוכלים חרא ברמות מחברות אבטחה. בכדי לטפל בחברות כאלו יש דרכים חוקיות ויש בתי משפט. אם אנחנו רוצים שיתייחסו אלינו ברצינות, נתחיל להתייחס אל עצמנו ברצינות. לצערי אם משהו יקרא את גיבובי השטויות שכתבת, לא מאמין שייקח אותך ברצינות" אתה מודע שחברות הם עבריניות, ובתור אחד שלא מבין כלום בתחום דיני עבודה, מה אתה יודע, מה עוזר? אולי באמת הגיע הזמן לעשות משהו שהוא מעבר לנסות לתבוע חברות שמירה, שהתביעות נגררות שנים, שמקבלים פחות מ 50% מהמגיע לך. אולי הגיע הזמן לעשות משהו דרסטי. כמו, ל ס ר ב ל ש מ ו ר., ל ע ש ו ת ש ב י ת ו ת? , ל ה ג י ע ל ע ב ו ד ה עי ר ו מ י ם?, ל י ר ו ת ל כ ו ל ה כ י ו ו נ י ם? אוי וואווי ! אמרתי משהו שאולי מישהו יעשה! מה עושים , ג'וש תגנה, תגנה ! זה כמו האום, אם תגנה אולי נציל נפש בישראל! מזה מנטרה הזאת, "אם רוצים שיקחו אותנו ברצינות? אתה אמיתי, אתה מדבר כ"כ הרבה שטויות פה, מי יכול לקחת אותך כאן ברצינות? אז איך יקחו אותך מעבר לפורום ברצינות? הגובובי שטויות שאני אומר יש להם הרבה מן ההיגיון. אם הייתה יודע מעט בתחום דיני העובדה אז אולי היה לך איזה זכות לדבר. אולי כבר תבין שהחברה השמירה לעולם לא תיקח אותך ברצינות, אתה העובד שלהם. אם הם עכשיו לא לקוחים אותך ברצינות למה שתהיה יותר פראייר יקחו אותך ברצינות? הם פשוט ינצלו אותך יותר "הו (מלשון תוהו בבוהו?) או איך שלא קוראים לך, לגדל חוט שידרה זה סוג של ביטוי שאם היית טיפה אינטלגנט סביר להניח שהיית מכיר אותו. הכוונה להתחיל לעמוד על שלו ולגלות מנהיגות וזה בדיוק מה שג'וש היה צריך לעשות ולא עשה. לסיכום, אני מציע שתתמקד בדברים שאתה מבין בהם, שזה בעצם בכלום. ולפני שאתה כותב משהו (אם שגיאות כתיב) תחשוב שניה אולי הצד השני אומר משהו הגיוני? כ" אתה כ"כ מרוכז בעצמך שזה מדהים, על מה הוא צריך לגלות מנהיגות, אז זה שהוא לא אומר את מה שאתה רוצה שהוא יגיד? מה זאת כאן תכנית כבקשתך? אתה תגיד לו מה לעשות? ואתה טוען שאתה לא חיי באמת בסרט . ובנתיים אני נצמד רק לדברים שאני מבין בהם, אני מבין שאתה לא יודע מימנך ומשמולך, את אכול אגו טריפ מטורף שחושב שהוא יודע הכל, מאוד מתאים לילד בן 24 שחושב שהוא גילה את אמריקה. אתה אומר שאתה לא יודע כלל בדיני עבודה, ואז מבקר את כל! הפורום שהם מייעצים שטויות. אתה אמיתי ? ועוד טוען שאתה זה שאומר דברים הגיוניים. אבל אתה אמרת שאתה לא מבין בדיני עבודה, אז איך עכשיו אתה אומר דברים הגיוניים? תוספת למנטרה שלך, יש מה שנקרה מודל שרשרת הערך, אם ההייתה לך השכלה אז בטח אולי (לא בטוח) היית לומד אותה. מי שהגהה אותו נקרא פורטר. הוא גאון. הכל מקרה, הוא טוען שכדי ליעל ארגון, צריך לעשות שיפורים בתוך שרשרת הערך. עכשיו אם הייתי ממפה את שרשרת הערך של חברה (אציין שרובן עברייניות) שמירה, מרכיב מרכזי בחברה זה החומר האנושי. כמובן שיש עוד מרכיבים אבל אני מתמקד שם. אז כדי לשפר את התחום (בהנחה והייתי עושה swot ואז אחרי tows- שוב אם היה לך השכלה היית לומד זאת) הייתי מגלה שמעויינות כלפי התחום הזה בא בגלל היחס המביש שהחברות נותנות לעובדים והעובדה שלא משקיעים בתנאים ולכן ניכנסים גם עובדים בינוניים. כי פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים. אז כדי לשפר את שרשרת הערך וליעל תהליכים יש מקום לחזק את החלק הזה. אממה, אתה חושב שזה צריך לבוא מהעובדים (ובגלל זה אתה חי בסרט). מודל אחר, ניתן לעשות שהוא benchmarking, והוא ללמוד מחברות שהם לא עברייניות איך לא להיות עבריינים. דהיינו, ברגע שילמדו איך לנהל הרבה עובדים בצורה מכובדת ויעילה. ניתן לשפר את התחום משמעותי. אבל מה אני יודע הרי ה' לא חילק לי שכל (קשקשן). אני יכול לתת לך כל היום מודלים מפה על להודעה הבאה איך ניתן לייעל ארגון - קייזן, TQM, P4, חמשת בכוחות של פורטר וכיו"ב.. אי לכן ובהתאם לזאת, אתה לא יכול לבוא בדרישות לעובדים לשפר את הארגון, זה צריך לבוא מלמעלה. מישהו צריך לקבוע את החזון וזה בטח לא העובדים! עכשיו תחזור למחילה שממנה באת ואל תחזור.... אני כאן מסיים את דברי, מקווה שמחר בבוקר לא תהיה פה יותר כי נמאס לי להסביר לך. תנסה לסובב את העובדות כמה שאתה רוצה, אני חושב שפרטתי די והותר את דעתי בנושא. מעכשיו אתה יכול לקשקש כמה שבא לך ולברבר כמה שבא לך ואפילו לחרטט. אני לא יענה לך יותר כי אם לא הבנת את זה, רק אללה יכול לעזור לך. כנראה שיש גם כמוך. יהי שלום ותודה על הדגים.