חדשה. אפשר להציק?

hindeer

New member
על נמוכות...ועזרה וייעוץ

אני הרבה יותר נמוכה (154) וסבלתי קשות עד שמצאתי אופני ש"מ וגם כאן יש לציין הייתה איזו התפשרות במידה ותיכף תבינו למה... "עזרה וייעוץ אמין" - יש חנויות בעלות פתרון תיאורטי בלבד לנמוכות - אלו אותן חנויות שמייצגות יצרני אופניים במידות XS ואני לא מדברת בהכרח על סלאלום שבסה"כ הם נחמדים. לצערי, איני זוכרת אף חנות שהציגה במלאי מידה שכזו או לחילופין הסכימה לייבא מידה כזו לתצוגה ללא התחייבות מצד הקונה הנמוכה. אני למשל (ויסכימו איתי מקצועני התחום), לא יכולתי להתחייב על רכישת אופניים באלפי שקלים מבלי למדוד אותם פיזית ולכן נאלצתי לבחור מהקיים. וכאן המקום לפנות לכל מעודדי הנשים שרוצים שהן תצטרפנה לתחום ואל היבואנים ובעלי החנויות...אולי אם כל יבואן יואיל בטובו להציג אופניים במידה XS (לפחות זוג אחד...זה הכל) במרכולתו ייקל על הנמוכות לבחור ולהצטרף... פשוט אל תשכחו ...העולם שייך (גם) לנמוכים !!!

CArlicK

New member
../images/Emo45.gif בעיה ידועה בכל התחומים

בתור אחת שבאה מעולם האופנועים - באופן קבוע מחכה לפחות שבוע עד שיזמינו לי במידה שלי אני אומרת נצא עם סטיקרים 'גם לגמד מגיע!'

hindeer

New member
../images/Emo187.gifיאללה...ונקים גם פורום גמדים

יהיה שם כל המידע לגמדים...באיזה גובה לתלות את ארונות המטבח, טבלאות חישוב גובה אופטימלי לשרפרף אידיאלי (כתלות במשקל הגמד והשרפרף), מה עושים כשהילד בכיתה ב' עובר את אמא בגובה (נעלי פלטפורמה עם תוספת אבל רק ליום הורים) ויש עוד מלא רעיונות בנוסף כמובן לטיפול ספציפי בנושא אופניים לנמוכים

CArlicK

New member
קדימה! חשוב להוסיף גם:

היתרונות שבגמדות! - תתפלאו - אבל יש הרבה!!! ורעיון לסקר: - כמה זמן לקח עד שהצלחתם להסביר לבנזוג שלא ישים כ ל ו ם במדפים העליונים בארון כי אין סיכוי שתמצאו את זה... אפשר גם להוסיף סקירת פטריות מומלצות

hindeer

New member
ופינת רעיונות של איך מגיעים

כשבכל זאת הוא שם את הקורנפלקס למעלה...(אני תוקעת סכין ארוך בקרטון ומושכת או עם הכף של הפסטה אם זה לא עמוק בארון) טוב...די...מעכשיו נשמור על צביון הפורום בהיותו פורום אופניים
אבל אפשר לתת לנו רעיונות חדשים לפורום דרך ההודעות בתפוז.. קדימה...העולם שייך לזעירים...

timon1

New member
עקב בעיה כלשהי אני לא מצליח

להגיב לך בהודעה פרטית, תשלחי לי מייל ל:[email protected] ואני אשלח לך מייל או שתשאירי פה כתובת ליצירת קשר, אריאל.

יש תקווה!../images/Emo68.gif

יש תקווה למין החזק ולחלק הנמוך של המין היפה! אמנם קשה למצוא אופניים במידה המתאימה (חכו עד שתצטרכו לחפש אופני כביש...) אבל לפחות זה לא מעיד על העתיד בענף הרכיבה - אלוף העולם לשעבר ב-XC ואחד מרוכבי הכביש הטובים בעולם - מיגל מרטינז הוא... 1.63 מטר
מצורפת תמונה של מיגל. Ride on! רן

אחלה תמונה של ה"מיג" ודרך אגב-

מישהו יודע איפה הוא רוכב בשנה הקרובה? לא ראיתי אותו ברשימת השחקנים החדשים בפלוטון??

ido mazor

New member
Martinez will ride for Phonak

they are even hoping he'll help them recieve a ticket for the Tour De France Ido-Bangkok

gili171

New member
משהו חשוב על נמוכים/ות....

ההמצאה הכי חשובה של הנמוכים היא.... הסולם. תחשבו על זה ועל עוד כמה דברים.(השרפרף , העקבים... ויש עוד.)

נוגוצקה

New member
אופניים לנמוכות?

רב הנשים שאני מכירה הן באיזור ה1.60עד 1.67 בערך ,עם נטייה ברורה של הרוב ללמספר הנמוך. רוב האופניים מיובאות המזרח הרחוק ואם תשימו לב רב הגברים משם לא (אם בכלל)יותר גבוהים, אז מה הבעייה ליבא אופניים בגדלים מתאימים לנשים בישראל, זה לא דורש ייצור מיוחד , רק יבוא של משהו שבמילא בארצות המוצא של האופניים קיים והרבה

avigan

New member
יתרון הנומך

אשתי שתחיה (טפו ...אישתך שתחיה) היא ענקית שמשתרעת לגובה של 155 ס"מ . לאחרנה, אחרי שגנבו לה את הקנונדייל הגזעים שהיו לה, רכשה ב1500 ש"ח אופני מארין חמודים להפליא במידה 16" עם בולם קדמי ודיסק קדמי - לא משהו לתחרויות אולימפיות אבל בהחלט מספקות לטיולי שבת בשבילים- האופניים הללו גם זכו לשבחים במגזין אופנים בכל הקשור ליחס בין תמורה לכסף בכל מקרה תבורכי עיל הצטרפותך למשפחת הרוכבות אבי גנאור

avigan

New member
../images/Emo24.gifיתרון הנומך

אשתי שתחיה (טפו ...אישתך שתחיה) היא ענקית שמשתרעת לגובה של 155 ס"מ . לאחרנה, אחרי שגנבו לה את הקנונדייל הגזעים שהיו לה, רכשה ב1500 ש"ח אופני מארין חמודים להפליא במידה 16" עם בולם קדמי ודיסק קדמי - לא משהו לתחרויות אולימפיות אבל בהחלט מספקות לטיולי שבת בשבילים- האופניים הללו גם זכו לשבחים במגזין אופנים בכל הקשור ליחס בין תמורה לכסף בכל מקרה תבורכי עיל הצטרפותך למשפחת הרוכבות אבי גנאור

airib

New member
ידידהמבולבל...

מזל טוב ואהלן וסהלן!!בכל מקרה לגובה הזה -162ס"מ אני חושב שבשלדת זנב קשיח ( בולםזעזועים קדמי בלבד) אתה צריך משהוא כמו שלדת 16 . באם לא תמצא באינטרנט ישמחירים מאוד נוחים בכל החנויות בארץ- מאיפה אתה ?? ספר ואשמח להמליץ לך על חנות ישרה בסביבה!!!

CArlicK

New member
קודם כל אני ´את´ ולא ´אתה´ ../images/Emo9.gif

ואני מת"א 16 זה M או S (תמיד אני small... כבר ממש נמאס מהעניין הזה!) תודה!

Rider 9

New member
לגבי מידת השילדה

זה הנתון הכי חשוב ברכישת אופניים. לא להתפשר עליו בשום אופן. לכי לחנות מקצועית , על מנת שיתאימו עבורך את מידת האופניים . דרך אגב - המידה עשויה להשתנות בין יצרן ליצרן , כך שאין מנוס מלהתאים את הדגם הספציפי בו את מתעניינת . ולגבי האביב - אני שמח לבשר , כי אולי האביב טרם הגיע, אך הפריחה בטבע בהחלט מדהימה גם היום (רקפות , כלניות , שקדיות ועוד), ובאמת חבל להפסיד כל יום רכיבה פוטנציאלי שעובר מבלי לצאת לרכוב בטבע .

airib

New member
עזרה ...

מזל טוב על הצטרפותך הקרובה למשפחת רוכבי האופניים-WELCOME לגובה הנ"ל- 162 ס"מ אני אמליץ על שלדה בגודל 16 ( מדובר באופני זנב קשיח- כאלו עם בולם זעזועים קדמי בלבד), במידה ולא תתאפשר הקנייה מיד שניה /אינטרנט- מהיכן את/ה -רשומ/י ואשמח לעזור בנושא חנות הוגנת באזורך!!! HAPPY TRAILS

למעלה