חדשה באזור

PeachGirl

New member
חדשה באזור

שלום לכולן! חייבת לשתף- הכרתי את הפורום לפני 10ימים. במשך שעתיים לא קמתי מהמחשב. אני כבר מכירה את כל הבלוגים של כולןןןןןןןן בנוסף שילשתי במשך שבוע את אוסף הלקים שלי- זה מטורף! אפילו בצעתי את ההזמנה הראשונה שלי! אז הנני כאן =]

תולי01

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה !

אז אני מניחה שאת לא צריכה את זה:
הפורום ממכר
תתחדשי על כל הלקים החדשים ואני בטוחה שכולנו נשמח לשמוע (ולראות) מה קנית

PeachGirl

New member
אני כבר שבוע מחכה להגיע למחשב

והרבה כסף הלך לי על זה אבל סה כל כך כיף!! תכף אגיד מה קניתי היום בחנות של נייל סטודיו (לאחר המלצה מהפורום כמובן)

Harlot

New member
יו! מדהימים

נראה לי שקנינו כמה לקים משותפים. יש לך שם ניאונים מקולקציית אלטרו קנדי, נכון? וברוכה הבאה לפורום!

PeachGirl

New member
כן

הסגול הוא מהקולקציה שמו הוא Ultra violet וממש התלהבתי ממנו אצלח בבלוג הכתום הוא מסדרת הPopastic ונקרא Wham!pow! הכחול אני לא יודעת לומר איזה סדרה הוא שמו הוא Age Of Aquarius (אני מתה גם על השיר=]) והירוק הוא מהלקים של "ניילסטודיו" התלבטתי המון על הצבע הזה אני עדיין לא בטוחה אם יש לי מספיק אומץ להסתובב איתו והלקים שלהם היו במבצע (חמישה שקלים ללק) אז לקחתי אותו בתור הימור

Harlot

New member
דווקא בסניף שאני הייתי

המוכר היה די אפאתי וחסר עניין במתרחש סביבו. כמובן שזה לא הפריע לי. לפעמים אני אפילו מעדיפה מוכרים כאלה על מוכרים דוחפניים שמנסים לכפות את העזרה שלהם...

PeachGirl

New member
הן לא הציקו- היו להן דווקא הרבה לקוחות

אבל כאשר שאלתי אותה על האולטרא ויולט, היא חיפשה לי אותו בארגז של סחורה שקיבלו.. ד"א הם מקבלים סחורה פעממים בשבוע!

JAP Noa

New member
בסניף שאני הייתי הן היו מאנייקיות..

וזה כן עולה ללקוחות רגילות מחיר רגיל..פעם הבאה אני לא אבוא עם מדים. (חוסר שכל, איך לא חשבתי על זה?)

PeachGirl

New member
באמת??../images/Emo4.gif

לא להאמין גם אני הייתי על מדים ולא הפלו...

JAP Noa

New member
איפה קנית?

כנראה בסניף שהייתי בו הן ממורמרות אש. טיפשות.

Marble Arch

New member
לא ידעתי שנייל סטודיו מוכרים קולור קלאב!!

זאת ממש תגלית מרעישה בשבילי! תתחדשי! וברוכה הבאה לפורום שלנו!

Marble Arch

New member
אהה רק עכשיו פתחתי את הרידר וראיתי את הפוסט

של הרלוט על הנושא

תולי01

New member
תתחדשי ! איזו רכישה מהממת ../images/Emo99.gif

אני באמת חייבת לתת קפיצה השבוע, מקווה למצוא גם כאלה שווים

למעלה