חדשה באזור

PeachGirl

New member
שמות הלקים

הסגול Ultra violet - סגול עם שימר כחלכל- מדהים הכתום הוא מסדרת הPopastic ונקרא Wham!pow! הכחול נקרא:Age Of Aquarius הירוק קצת אנונימי- הוא של נייל סטודיו מס' 246 והאחרון הוא בצבע סגול עם שימר זהבהב של להצ'אט מס' 311

Ultra marine

New member
תודה!

אהבתי את הכתום, הייתי בטוחה שהוא הטנג'רין סקרים שלהם. שנמצא ברשימה שלי כבר הרבה זמן..

רחלי ג

New member
איפה זה נייל סטודיו?יש שם קולור קלאב?כמה

הוא עולה? תודה

PeachGirl

New member
היי

מאיפה את בארץ? יש להם מס' סניפים... כל אחד עלה 15 ש"ח

נופ ר

New member
הסניף הכי קרוב לביתי הוא בטירה

חחח לנסוע לשם או לא? מה שבטוח זה לא יהיה לבד... אוף למה אין בכפר סבא? רעננה זה נראה לי בית ספר אין לי מושג אם מוכרים שם לקים?

Ultra marine

New member
מישהי כאן כתבה שהיתה ברעננה..

קשה לי להאמין שלא יהיה שם, דווקא בגלל שזאת עיר די מרכזית לכל אנשי השרון.. אני אבדוק את נתניה בקרוב.. התקשרתי אליהם והם פתוחים א-ה מהבוקר עד השעה 19 רצוף.

נופ ר

New member
וואלה גם נתניה זה בסדר בשבילי

אחרי שתהיי שם תגידי לי איזה לקים מוכרים שם שאני אדע אם שווה לנסוע עד לשם או לא, זה בערך חצי שעה מהבית שלי

miriti83

New member
אפרופו נייל סטודיו

במקומות שבהם אין חנות קרובה, לעתים יש מפיצים שמוכנים בשמחה להגיע עד אליכן (מנסיון
) עם הלקים המבוקשים

PeachGirl

New member
לבסוף

החלטתי על סגנון אחר בכלל ג'ייד שקניתי שבוע שעבר בסופר פארם לדעתי הוא מהמם... מספרו:343

iefrat

New member
צבע אלגנטי ועשיר איך האיכות של הלק?

אני קניתי היום שישי את 371 של גייד מעין טיפקס ורוד בייבי אטום והמרקם לא נעים למריחה ולא מלא.

PeachGirl

New member
דווקא מריחה קלה מאוד

נוזלי בדיוק במידה הנכונה התייבש יחסית מהר... עכשיו נראה איך העמידות... למרות שאני דוחה לקים

iefrat

New member
ידעת לבחור, כנראה שזה תלוי בצבע

נראה לי שבגייד יותר טובים הלקים עם קצת ברק ומרקם חלק ופחות הטיפקסיים למינהם...

lilo4

New member
יש מצב

יש לי ניסיון עם אחד מהלקים האדומים שלהם, והמריחה שלו בסדר גמור לדעתי, אז יש מצב שזה באמת תלוי בגוון/קולקציה/סגנון

PeachGirl

New member
ועוד נושא- החלפות לקים

בשבוע שעבר רכשתי גם שני צבעים של ג'ייד בסופר פארם. כשהגעתי הביתה, ועשיתי סדר בלקים מצאתי שכבר יש לי שניים ממש ממש דומים של Chic וקצת התבאסתי מזה... הלכתי היום לסופר פארם לנסות להחליף (הייתי די פסימית) והם החליפו לי כלומר- קיבלתי 20 ש"ח זיכוי (לא מצאתי משהו אחר שאהבתי=\) מגיע להם ח"ח...

פנרה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תתחדשי על כל הלקים! אם תרצי להשתתף בפינה השבועית שלנו- שבה כל יום שני מישהי מעלה את אוסף הלקים שלה, תשלחי לי מסר!! וכמו שאמרו לך- זהירות בפורום ממכר!!

למעלה