חדשה בפורום אבל ממש לא חדשה בהערצה

riktal

New member
חדשה בפורום אבל ממש לא חדשה בהערצה

שלום לכולם - שמי רויטל ואני מעריצה של טייק דאת' כבר שנים (עד היום אני זוכרת את היום שבו הלהקה הודיעה על הפירוק
), כמעט מהיום שהם נוסדו. גרי תמיד היה הכי אהוב עלי בלהקה, גם כיוצר וגם כזמן, אבל כל זה היה עד שגיליתי את הסיפור האמיתי מאחורי העזיבה של רובי, מה שגרם לי לשנות את דעתי עליו
. הסיבה שנכנסתי לפורום היא שלמרות שעד היום אני שומעת את השירים שלהם, אני כבר מזמן לא מעודכנת (בעיקר כי אני לא צופה יותר ב-MTV) ולכן גדולה היתה הפתעתי כאשר אחותי התקשרה אלי אתמול כדי לספר לי על הקליפ החדש של רובי וגרי. ידעתי שהיתה ביניהם איזשהי סולחה ואפילו ידעתי שרובי עומד להשתתף בסיבוב ההופעות של הלהקה (לפי התמונות אני מבינה שהוא כבר עשה את זה), אבל לא ידעתי על השיר החדש. כמובן שמיד מיהרתי ליוטיוב וחיפשתי את הקליפ ואחרי שצפיתי בו אני חייבת להגיד - כל הכבוד לשניהם! הגיע הזמן! אז רק רציתי להגיד שלום לכולם וכולי תקווה שאמצא את הזמן להמשיך להיות חלק מהפורום, כי להקת טייק דאת היא אחת הלהקות הכי טובות שקמו מעולם ואני באמת משוגעת עליהם.

רויטל ../images/Emo24.gif

בחיי שמוזר לי שאת לא בכחול
טוב אז להציג את עצמי אני לא צריכה (אני מקווה
). וברור שאת נשארת פה... וככה לגבי העזיבה של רובי ,לא יודעת מה את יודעת ומה לא אבל גארי הוא לא האשם היחידי פה, יש עוד כמה אשמים.וחוץ מזה זה כבר כל כך לעוס ואפילו גארי ורובי כבר עשו סולחה. אז רק כמה דברים בסיסיים לדרך : מומלץ ואף רצוי לרייר פה על כל אחד מהבנים
את השפיות משאירים בחוץ. הגיל המנטלי של כולנו פה הוא 14. וזהו :- P

riktal

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo140.gif

ואת תדאגי - את השפיות איבדתי כבר מזמן ועל זה יכולים להעיד כל החברים שלי שלא מפסיקים לשמוע על ג'יימס ו-PSYCH
. בקשר לגארי ורובי - ראיתי בזמנו את התוכנית שהם עשו ובה הם הסבירו את כל מה שקרה אז וכאשר התוכנית הסתיימה הכל נהיה לי ברור פתאום.

מכירה אותו ?!

אז הוא שלי
(בהנחה שהוא יפגוש אותי אי פעם/יזרוק את החליל הזאת)

tthanitt

New member
לך יש סיכוי יותר טוב איתו

אני זקנה מידי בשבילו :DDDDDDDD

הוו תודה ../images/Emo6.gif

אני כולה צעירה ממך בשנתיים (וגדולה מהחברה נוכחית שלו בשנתיים)

למעלה