חדשה בפורום אבל ממש לא חדשה בהערצה

Hadar07

New member
איזה כיף לך

תמונה ממש יפה, תודה ששיתפת אותנו

michal shiri 12

New member
ברוכה הבאה

ראשית, ברוכה הבאה בטוחה שיהיה לך כיף. שנית, אשמח לדעת על איזה תוכנית את מדברת

וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה למשפחה
נעים להכיר אני הילה
היה כיף לקרוא על ההערצה שלך, ואשמח לשמוע עוד
אז מי הפייבוריט החדש שלך?? מהו השיר האהוב עלייך? האלבום האהוב? האם נראה אותך צווחת איתנו בשורה הראשונה בקיץ 2011??

riktal

New member
תודה ../images/Emo140.gif + תשובות

כמו שכתבתי, גארי תמיד היה מספר אחד אצלי (גם אחרי שהוא עצבן אותי בנוגע לרובי). גם את מארק תמיד אהבתי. השיר הכי אהוב עלי הוא - Never forget - אבל אני גם מאוד אוהבת את: Rule The World. האלבום הכי אהוב עלי...קשה לי להחליט כי כל האלבומים שלהם טובים לדעתי (יש לי את כולם - כמובן). ולצערי לא בטוח שתראו אותי בשורה הראשונה איתכם, כי רוב הסיכויים שאני אהיה שוב בארצות הברית בקיץ 2011.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שירי
הגעת לפורום בדיוק בזמן, עוד לא פספסת את סיבוב ההופעות המשותף שלהם, הסיבוב יתחיל בעוד 9 חודשים (אבל מי סופר...) ואני בטוחה שעד אז יהיו עוד המון הפתעות
וד"א מגניב שאת מנהלת את פורום glee, אחותי הכירה לי את הסדרה לפני כמה ימים ומאז אני מכורה...

riktal

New member
נעים מאוד ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

אני שמחה שעוד לא פספסתי אותי כי אני בטוחה שהוא יהיה מגניב
. ואת מוזמנת להצטרף לפורום GLEE. אף אחד מאיתנו לא נושך וכולנו מאוד נחמדים כי זה תנאי הכניסה
.

orlyshka1

New member
ברוכה הבאה

מקווים שנאים השכנים בעיניך, ושתשארי, כי ממש כיף פה :) וחוץ מזה שאנחנו ממש טובות בעדכונים און ליין, אז תדעי ממש לייב מה קורה איתם, ובחודשים הקרובים כנראה שיהיה הרבה מה לכתוב (חמסה חמסה וזה) אז נעים מאד, אני אורלי, וטוב שיש עוד ברלואית אחת פה, עוד אחת לרייר איתה...
בקרתי גם בפורום השני, למרות שאני חייבת לומר שבניגוד למורי המולטי טסקינג, אני בחורה של גבר אחד, כמו גם של פורום אחד, קשה לי ממש לחלק את זמני באופן קבוע לשניים, אבל תשמחי בטח לדעת שאני מתה מתה מתה על גליי. במיוחד על מתיו המאמם.

אגב גליי, אורלי ,הילה גילתה לי סוד ../images/Emo6.gif

פין?!?! you like פין?! אאאאאאאאייייייכככס (זהו הוצאתי את זה מהמערכת) יאללה או שאני אלך לישון או שאני אמצא אתר שבו יש הקרנה ישירה של איזה סדרה שחוזרת לחיינו וכל מה שיש לי לומר זה לג'נ wait for it דרי

Hadar07

New member
ברוכה הבאה רויטל ../images/Emo140.gif

איזה יופי שהצטרפת אלינו , מקווה שתהני כאן ועוד מעט באמת הולך להיות פה יותר מעניין עם האלבום החדש והסיבוב הופעות. ואני מודה שאני עדיין מהאנשים היחידים שעוד לא ראו את גלי אבל אני מתכוונת להשלים את הפער מתישהו חחח

riktal

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

ואת יכולה לקחת את הזמן שלך - לא נראה ש-GLEE הולכים לאנשהו בזמן הקרוב...

למעלה