חדשה בפורום

sacrament

New member
חדשה בפורום ../images/Emo9.gif

שלום אנשים! אני עדי, בת 17 וחצי ואני מעריצה של לד זפלין, במיוחד של רוברט...
קניתי לפני כמה שנים את האוסף של ה-10 דיסקים ומאז חיי השתנו! בכל אופן, לד זפלין זו להקה מדהימה, היא מהווה את הבסיס מבחינתי לכל אוהב מוזיקה באשר הוא וחבל שהיא לא מקבלת תמיד את הקרדיט. התפלאתי למה לא היה לה עד עכשיו פורום...ובאמת הגיע הזמן! אגב, לאחרונה המורה שלי שם לנו את השיר STAIRWAY כשאלת בונוס במבחן, וכשכתבתי שזה הופיע בדיסק הרביעי של לד הוא תיקן ואמר שזה השלישי...ואצלי בדיסקים זה ברביעי...אז התווכחתי איתו והוא עדיין נשאר בעמדתו.........אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה, כי אולי יש 2 גירסאות ומה שבאוסף התחלק לשני דיסקים...? באיזה דיסק הופיע השיר, בשלישי או ברביעי? וזהו, אני בטוחה שיהיה לי פה כיף להיות עם משוגעי לד כמוני.
מזל טוב לפורום החדש!

Deosette

New member
סחתיין על המורה שלך

הלוואי והיה לי כזה מורה שהיה מתעסק עם לד זפלין ולא על ביאליק או נתן זך

sacrament

New member
הוא המחנך גם...אז הוא משתדל לחנך

לאחרונה הוא הראה לנו סרט שהוא עשה על מוזיקה בשנות ה-60 סרט מעניין למדי, אפילו... אבל שלא תחשבו שאנחנו לא לומדים רגיל. בוחן יש לנו פעם בכמה חודשים ולא תמיד הוא שואל על שירים כבונוס...ככה ש...זה לא עד כדי אטרקציה

ouria

New member
אפשר קצת פירוט בבקשה על

המבחן? אצלנו מבחן בספרות כולל שירת ימה"ב וביאליק, לא שירת פייג' ופלאנט
איך בדיוק סטירווי נכנס למבחן? בתור מה?

sacrament

New member
הבוחן...../images/Emo13.gif

אכן היה על שירת ימי הביניים... אבל המורה שלי נוהג לעשות שאלת בונוס שלא קשורה לכלום של 3 נקודות. בין השאלות שהיו עד כה...איך אומרים בננה בעברית? מי היה הרמטכ"ל הראשון של צה"ל? והוא גם פעם תירגם לעברית שורה מ- something של הביטלס ואיכשהו לא זיהיתי...אבל הפעם זיהיתי

sacrament

New member
השאלה

מי אמר למי ובאיזה הקשר נאמר המשפט... ואז הוא תירגם (בצורה די עלובה, למען האמת)את השורה הראשונה של סטרווי. שלא תדעו איזו צרחתי שמתי כשראיתי את השאלה. למרבה הבושה רק 3 (כולל אותי) ידעו את התשובה...

ouria

New member
המממ, אולי כדאי

שהמורה הזה ישוחח עם המורה שלי לספרות? גם לי בא שאלת בונוס שכזו

zxxzxx

New member
יש תאומה ללד זפלין

היי עדי אני ממש נדהם איך הנוער של היום קולט ומתחבר ללהקות ורוק כבד של פעם...בעיקר להקה אדירה כמו לד- זפלין.......מדהים שהתופעה רק הולכת ונרחבת אצל בני הנוער.....
......מי שאוהב את הסגנון של לד זפלין יכול להתאהב בלהקה ששמה KINGDOM COME שהיא תאומה של לד זפלין ממש ......ממליץ בחום לשמוע אותם......בברכה

ouria

New member
kingdom come?

יש כזה שיר מעולה לטום ורליין, ההוא מלהקת טלויז'ן.

sacrament

New member
אצלי בבית ספר ,

לצערי, לא מכירים כל כך את לד זפלין. כמה חברות שלי מכירות בגללי אבל הן עדיין לא מכירות שירים רק את השם של הלהקה.

למעלה